Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

To zajebiście. Może na PS nie ma żadnych dobrych sieciówek to za CoDa trzeba się łapać, ale na Xboxie - domu FPSów - jest wybór co nie miara. Najlepszy gry w swoich gatunkach w najlepszym abo na rynku? :banderas:34 miliony subskrybentów to nie przypadek.

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 611,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Warto pamiętać że Game Pass odpowiada nie tylko za śmierć Tango ale także 4 innych zamkniętych studiów

obraz_2024-05-29_114136520.thumb.png.dcde6473e515ebd1581cfa9654d9e2d6.png

a nie sorry, to tylko studia które w ostatnich latach zamknęło Playstation 

Opublikowano

MS zamyka słabe studia, aby wzmocnić pozostałe.

Sony zamyka dobre studia, w sumie chuj wie po co. Chyba tylko po to żeby sprawdzić ile można klapom w mordę napluć nim zorientują się, że Sony ma ich w pyrdzie.

Opublikowano

Podziwiam klockarzy. Maja obite ryje od moszny spencera, ale wciaz bronia marki. To jest dedykacja.

Opublikowano

Jak w temacie PS chłopy rozmawiają głównie o tym w jakie gry z Xboxa chcieliby zagrać, a XGS dominuje rankingi PSN to widać, że to Spencer a nie Sony jest w lepszej pozycji. :) Okłamujcie się dalej karaluchy, że cokolwiek co wydało Sony w tym roku w ogóle jest warte czasu czy uwagi.

Opublikowano

Dzisiaj w nocy kolejne biznesowe spotkanie w Sony 

"Ale kurwa łykneli te vr2 haha i zoba bez gier, trzeba szykować kolejny model a klapersy niech się bawią w obciąganie w wirtualnej rzeczywistości" 

"A szefie Tiktoki ten pad z ekranem bez żadnych funkcji to mój pomysł i też chwyciło"

" Moi dzielni samurajowie z małymi siurami, to dopiero początek. Z tą sekta pojebów można wszystko, od lat robimy im arabskie gogle a im ciągle za mało "

Opublikowano

jako podobno klap :reggie: nie mam ani VR2 ani PS Portala bo wolałem wziąć podobne urządzenia oferujące więcej w kwestii wygody (Quest) i możliwości (ROG Ally) i trochę mi smutno, że ludzie kupując VR2 dostają co najwyżej porty z mobilnego Questa ale to można poczekać, zorientować się lub siedzieć w GT7 i nie beczeć bo my nie wiedzielim. Zresztą kurwa mać jako naczelny klap PS5 też kupiłem sobie dosyć późno. Ciężko być największym klapem mając tylko konsole i ładowarkę do padów bo nie mam co sprzedawać na OLX 

Opublikowano

Uwielbiam tłumaczenia klapów jak to nie są klapami bo ojebali Jimowi dronga po same kule nie 7x w tygodniu a 6x :) 

Cytat

There are so many LGBTQ developers, and we want what players want - to design experiences that tell the player we're here, we're important, and we belong

partacze sonowskie  robią od 10 lat tylko średnie Ubi klony a teraz dodatkowo już po kilku dniach pozazdrościli czarnego geja samuraja, trzymajcie się tam klapy mocno  :jim:

Opublikowano

Z każdą słabą premierą na Xboxa pojawia się Daddy w CW ze swoim karabinem na naboje twitterowskie i chuj wie co on tutaj próbuje jeszcze udowodnić, bo to, że jest bezbekiem i debilem to już wiem. 

Opublikowano
Godzinę temu, Daddy napisał(a):

Uwielbiam tłumaczenia klapów jak to nie są klapami bo ojebali Jimowi dronga po same kule nie 7x w tygodniu a 6x :) 

partacze sonowskie  robią od 10 lat tylko średnie Ubi klony a teraz dodatkowo już po kilku dniach pozazdrościli czarnego geja samuraja, trzymajcie się tam klapy mocno  :jim:

xboty nie dosc, ze nie maja gustu do gier, to jeszcze są prawakami i homofobami? no niezle

Opublikowano
27 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):

Z każdą słabą premierą na Xboxa pojawia się Daddy w CW ze swoim karabinem na naboje twitterowskie i chuj wie co on tutaj próbuje jeszcze udowodnić, bo to, że jest bezbekiem i debilem to już wiem. 

Jebniety muppet. Jak są jakies złe wieści to nie ma go ze dwa tygodnie na forum, a potem przyłazi i wkleja jakieś oderwane od rzeczywistosci twitty.

Opublikowano

Ten komuś ma czelność zarzucać wklejanie tłitów z dupy xD KABARETON

Opublikowano
8 minut temu, Beelzeboss napisał(a):

Jebniety muppet. Jak są jakies złe wieści to nie ma go ze dwa tygodnie na forum, a potem przyłazi i wkleja jakieś oderwane od rzeczywistosci twitty.

Oderwanie od rzeczywistości to naiwna wiara w to, że Insomniac jeszcze bardziej nie dociśnie śruby LGBT przy Wolverine. :kekw: Gotowi na homoerotyczny romans Rosomaka z jego przydupasem?

Opublikowano

PlayStation dominuje tylko w twojej głowie Paolo jako coś w rodzaju zagrożenia, które tylko ty widzisz i dlatego wszędzie chodzisz z gazem na niedźwiedzie bo nie wiadomo kiedy Sonka przyjdzie i cie wyrucha 

Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a):

PlayStation dominuje tylko w twojej głowie Paolo jako coś w rodzaju zagrożenia, które tylko ty widzisz i dlatego wszędzie chodzisz z gazem na niedźwiedzie bo nie wiadomo kiedy Sonka przyjdzie i cie wyrucha 

Nie no, u mnie sprawa jest jasna - sprzedaż od dawien dawna nie jest wyznacznikiem jakości. Śmieszy mnie po prostu jak klapy budują w sieci propagandę zwycięstwa kiedy jest dokładnie na odwrót xd

Opublikowano
Godzinę temu, drozdu7 napisał(a):

Przecież Ty grasz na Xboxie i nie masz PlayStation xd

Jest dwóch Belzebobków, niestety obaj zajmują tę samą pustą kwaterę między uszami jakiegoś nieszczęśnika.

Opublikowano
1 minutę temu, Donatello1991 napisał(a):

State of Play was zaskoczy!

Bloodborne remake podobno.

Asrobot boży :fsg: