Opublikowano 29 maja 202429 maj To zajebiście. Może na PS nie ma żadnych dobrych sieciówek to za CoDa trzeba się łapać, ale na Xboxie - domu FPSów - jest wybór co nie miara. Najlepszy gry w swoich gatunkach w najlepszym abo na rynku? 34 miliony subskrybentów to nie przypadek.
Opublikowano 29 maja 202429 maj Warto pamiętać że Game Pass odpowiada nie tylko za śmierć Tango ale także 4 innych zamkniętych studiów a nie sorry, to tylko studia które w ostatnich latach zamknęło Playstation
Opublikowano 29 maja 202429 maj MS zamyka słabe studia, aby wzmocnić pozostałe. Sony zamyka dobre studia, w sumie chuj wie po co. Chyba tylko po to żeby sprawdzić ile można klapom w mordę napluć nim zorientują się, że Sony ma ich w pyrdzie.
Opublikowano 29 maja 202429 maj Podziwiam klockarzy. Maja obite ryje od moszny spencera, ale wciaz bronia marki. To jest dedykacja.
Opublikowano 29 maja 202429 maj Jak w temacie PS chłopy rozmawiają głównie o tym w jakie gry z Xboxa chcieliby zagrać, a XGS dominuje rankingi PSN to widać, że to Spencer a nie Sony jest w lepszej pozycji. Okłamujcie się dalej karaluchy, że cokolwiek co wydało Sony w tym roku w ogóle jest warte czasu czy uwagi.
Opublikowano 29 maja 202429 maj Dzisiaj w nocy kolejne biznesowe spotkanie w Sony "Ale kurwa łykneli te vr2 haha i zoba bez gier, trzeba szykować kolejny model a klapersy niech się bawią w obciąganie w wirtualnej rzeczywistości" "A szefie Tiktoki ten pad z ekranem bez żadnych funkcji to mój pomysł i też chwyciło" " Moi dzielni samurajowie z małymi siurami, to dopiero początek. Z tą sekta pojebów można wszystko, od lat robimy im arabskie gogle a im ciągle za mało "
Opublikowano 29 maja 202429 maj jako podobno klap nie mam ani VR2 ani PS Portala bo wolałem wziąć podobne urządzenia oferujące więcej w kwestii wygody (Quest) i możliwości (ROG Ally) i trochę mi smutno, że ludzie kupując VR2 dostają co najwyżej porty z mobilnego Questa ale to można poczekać, zorientować się lub siedzieć w GT7 i nie beczeć bo my nie wiedzielim. Zresztą kurwa mać jako naczelny klap PS5 też kupiłem sobie dosyć późno. Ciężko być największym klapem mając tylko konsole i ładowarkę do padów bo nie mam co sprzedawać na OLX
Opublikowano 29 maja 202429 maj Uwielbiam tłumaczenia klapów jak to nie są klapami bo ojebali Jimowi dronga po same kule nie 7x w tygodniu a 6x Cytat There are so many LGBTQ developers, and we want what players want - to design experiences that tell the player we're here, we're important, and we belong partacze sonowskie robią od 10 lat tylko średnie Ubi klony a teraz dodatkowo już po kilku dniach pozazdrościli czarnego geja samuraja, trzymajcie się tam klapy mocno
Opublikowano 29 maja 202429 maj Z każdą słabą premierą na Xboxa pojawia się Daddy w CW ze swoim karabinem na naboje twitterowskie i chuj wie co on tutaj próbuje jeszcze udowodnić, bo to, że jest bezbekiem i debilem to już wiem.
Opublikowano 29 maja 202429 maj Godzinę temu, Daddy napisał(a): Uwielbiam tłumaczenia klapów jak to nie są klapami bo ojebali Jimowi dronga po same kule nie 7x w tygodniu a 6x partacze sonowskie robią od 10 lat tylko średnie Ubi klony a teraz dodatkowo już po kilku dniach pozazdrościli czarnego geja samuraja, trzymajcie się tam klapy mocno xboty nie dosc, ze nie maja gustu do gier, to jeszcze są prawakami i homofobami? no niezle
Opublikowano 29 maja 202429 maj 27 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): Z każdą słabą premierą na Xboxa pojawia się Daddy w CW ze swoim karabinem na naboje twitterowskie i chuj wie co on tutaj próbuje jeszcze udowodnić, bo to, że jest bezbekiem i debilem to już wiem. Jebniety muppet. Jak są jakies złe wieści to nie ma go ze dwa tygodnie na forum, a potem przyłazi i wkleja jakieś oderwane od rzeczywistosci twitty.
Opublikowano 29 maja 202429 maj 8 minut temu, Beelzeboss napisał(a): Jebniety muppet. Jak są jakies złe wieści to nie ma go ze dwa tygodnie na forum, a potem przyłazi i wkleja jakieś oderwane od rzeczywistosci twitty. Oderwanie od rzeczywistości to naiwna wiara w to, że Insomniac jeszcze bardziej nie dociśnie śruby LGBT przy Wolverine. Gotowi na homoerotyczny romans Rosomaka z jego przydupasem?
Opublikowano 29 maja 202429 maj Za moment kolejny desperacki ruch Sony w postaci udostępnienia blacharzom PSVR2. Jak widać kurwa niebieska dominuje jedynie w głowach klapów.
Opublikowano 29 maja 202429 maj PlayStation dominuje tylko w twojej głowie Paolo jako coś w rodzaju zagrożenia, które tylko ty widzisz i dlatego wszędzie chodzisz z gazem na niedźwiedzie bo nie wiadomo kiedy Sonka przyjdzie i cie wyrucha
Opublikowano 29 maja 202429 maj 2 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a): PlayStation dominuje tylko w twojej głowie Paolo jako coś w rodzaju zagrożenia, które tylko ty widzisz i dlatego wszędzie chodzisz z gazem na niedźwiedzie bo nie wiadomo kiedy Sonka przyjdzie i cie wyrucha Nie no, u mnie sprawa jest jasna - sprzedaż od dawien dawna nie jest wyznacznikiem jakości. Śmieszy mnie po prostu jak klapy budują w sieci propagandę zwycięstwa kiedy jest dokładnie na odwrót xd
Opublikowano 29 maja 202429 maj Godzinę temu, drozdu7 napisał(a): Przecież Ty grasz na Xboxie i nie masz PlayStation xd Jest dwóch Belzebobków, niestety obaj zajmują tę samą pustą kwaterę między uszami jakiegoś nieszczęśnika.
Opublikowano 29 maja 202429 maj 1 minutę temu, Donatello1991 napisał(a): State of Play was zaskoczy! Bloodborne remake podobno. Asrobot boży