Opublikowano 30 maja 202430 maj W tym xboxie to sa geniusze. Sony zesrane i nie ma gier, a jak ms ma to zamiast przycisnac ich butem to kraweznika to... beda wydawac gry na playstation. Jebane ameby.
Opublikowano 30 maja 202430 maj No tak ogólnie patrząc to 3rd party ratuje gaming. Sony i Pan Xbox wydały w tej generacji kolejne części gierek z PS4 i X1, nic więcej.
Opublikowano 30 maja 202430 maj Ten pokaz kolorowej sraki u Sony na plus, jutro plejśmieciara leci na sprzedaż wychodzi na to że przez dwa lata największą grą u sony będzie symulator magazyniera a reszta to koszyk biedronki z hitami jak concord. ps5 [*]
Opublikowano 31 maja 202431 maj 1 hour ago, Beelzeboss said: jak nie ex to pies go jebał. Trzeba sobie post zapisac.
Opublikowano 31 maja 202431 maj Amunicja w huj się kończy. Walka średniakami o wyższość. Pół roku minęło i mamy starcie Stellara vs HB2, a w drugim półroczu nic nie widać. Indyki ze stima dojadą konsole
Opublikowano 31 maja 202431 maj Silent Hill pozamiatał i BRAK premiery na Xa nie wierzę haha to jaka teraz gra zielonym pozostanie?
Opublikowano 31 maja 202431 maj Może na wrześniowy Showcase zostawili jakieś bomby. Wrzesień pokaz, a grudzień premiera to by miało sens Xdddd
Opublikowano 31 maja 202431 maj 6 godzin temu, jimmy napisał(a): Astro zapowiada się na najbardziej wypasioną wrażeniami platformówkę generacji. Silent zmiótł, jakby ktoś mi powiedział, że tak się rusza gra Bloobera rok temu, to bym go wyśmiał, chuj Wie, Co Wy oglądaliście xD. Miał być Astro i Silent, był Astro i Silent :).
Opublikowano 31 maja 202431 maj No to jeszcze 2-3 lata takich "sztosów" i koniec tej żenady z eksami. Może w kolejnej będzie lepsze rozdanie.
Opublikowano 31 maja 202431 maj 28 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Silent zmiótł, jakby ktoś mi powiedział, że tak się rusza gra Bloobera rok temu, to bym go wyśmiał, chuj Wie, Co Wy oglądaliście xD. Gosciu, no jest progres, ale kurwa trochę ogarnij. Xd będzie mocne 7/10 dla fanów SH2, a Ty piejesz jakbyś dostał REmake2 w Silent Hill.
Opublikowano 31 maja 202431 maj 24 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Gosciu, no jest progres, ale kurwa trochę ogarnij. Xd będzie mocne 7/10 dla fanów SH2, a Ty piejesz jakbyś dostał REmake2 w Silent Hill. No masz rację, lepiej płakać, że animacje strzelania gorsze niż w RE2 xD jesteście pierdolnięci, pierwsze Residenty i Silenty to była ta sama śpiewka, ta gra nigdy nie stała tym typem rozgrywki, więc to co widzę dzisiaj to osiągnięcie Bloobera, nawet jak fani Residenta sobie ocenią, że chujowo się strzela. Czekolada już płacze też, że gra droga, no to najwyżej nie kupi xD.
Opublikowano 31 maja 202431 maj Po prostu nie jestem ślepy. Silent Hill Downpour to też gra na 7/10, ale się dobrze bawiłem. To że wygląda lepiej niż gówno nie czyni z tego remakeu 10 na 10, kurwa, Krychu, ogarnij.
Opublikowano 31 maja 202431 maj Krychu kupił najdroższą edycję starbeki ten gość ma nierówno pod K O P U Ł Ą mdr
Opublikowano 31 maja 202431 maj 19 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Po prostu nie jestem ślepy. Silent Hill Downpour to też gra na 7/10, ale się dobrze bawiłem. To że wygląda lepiej niż gówno nie czyni z tego remakeu 10 na 10, kurwa, Krychu, ogarnij. 15 minut temu, Pupcio napisał(a): Krychu kupił najdroższą edycję starbeki ten gość ma nierówno pod K O P U Ł Ą mdr Gdzie napisałem, że to gra 10/10^^, 7/10 wystarczy do jarania się Silentem, kupuje właśnie na Steam i kupię też sobie pudełeczko na PS5, no i fajnie
Opublikowano 31 maja 202431 maj Wystarczy że będzie solidne 8/10 to jest gra wspomnień i mega ciężkiego klimatu, to wystarczy. Xbox tego nie dostanie i to najwiekszy potwarz bo sporo jest tam fanów Silenta więc splunęli na nich ostro
Opublikowano 31 maja 202431 maj Gdzie jest info, że nie dostanie? To nie jest gra Sony. Port jest kwestią czasu, a i tak ogra się najlepszej wersji na PC, na padzie od Xa (a nie tej zabawce od Sony). W ogóle wczorajszy pokaz multiplatform. Dzieki Sony, że zagram w najlepszej wersji na PC.
Opublikowano 31 maja 202431 maj UE5 UE5 RÓŻNICA DWÓCH GENERACJI Silent? ogra się w XGP na Nadkonsoli Spencera, pierw płatne betatesty dla niebieskich frajerów za 300zł