Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 612,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
6 minut temu, Daddy napisał(a):

UE5  

GO3HjnQX0AAkwBL?format=jpg&name=large

UE5

GO3HjnPXAAEl7_I?format=jpg&name=large

RÓŻNICA DWÓCH GENERACJI :banderas:

Nawet więcej, bo hellblade ma gameplay na poziomie ponga

Opublikowano
3 minuty temu, Shen napisał(a):

Nawet więcej, bo hellblade ma gameplay na poziomie ponga

Pong bardziej skillowy ale za to nie ma tych wspaniałych arcytrudnych łamigłówek z perspektywą, które przechodzą się same. 
Martwi mnie entuzjazm bijący z tematu o Hellblade 2, starzy gracze po 30 a podniecają się ledwo interaktywną pokazówką jak gdyby wyleźli z jaskini i ktoś im pokazuje, że ej gry nie muszą być o skakaniu i bieganiu w prawo, mogą być o Chorych Babach! :pika: uuuu 10/10 

Opublikowano

w sumie to czym maja sie jarac? dostali taki ochłap, to trzeba pajacowac chociaz graficzka, bo nic innego ta gra nie oferuje

Przechwytywanie.thumb.JPG.d3b46f2003f1c9dcd749e1a8578d5082.JPG

4c558c5dbff1828f2b87582dc49526e8.gif.ed6c37d357c481c86f6750012bfab364.gif

Opublikowano
7 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):

Pong bardziej skillowy ale za to nie ma tych wspaniałych arcytrudnych łamigłówek z perspektywą, które przechodzą się same. 
Martwi mnie entuzjazm bijący z tematu o Hellblade 2, starzy gracze po 30 a podniecają się ledwo interaktywną pokazówką jak gdyby wyleźli z jaskini i ktoś im pokazuje, że ej gry nie muszą być o skakaniu i bieganiu w prawo, mogą być o Chorych Babach! :pika: uuuu 10/10 

żenada, forum "graczy"

Opublikowano
18 minut temu, Shen napisał(a):

w sumie to czym maja sie jarac? dostali taki ochłap, to trzeba pajacowac chociaz graficzka, bo nic innego ta gra nie oferuje

Przechwytywanie.thumb.JPG.d3b46f2003f1c9dcd749e1a8578d5082.JPG

4c558c5dbff1828f2b87582dc49526e8.gif.ed6c37d357c481c86f6750012bfab364.gif

hahaha, gold

Opublikowano
2 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a):

jesteście pierdolnięci

Ty kurwa masz czelność komukolwiek zarzucać bycie pierdolniętym samemu będąc, hmm, sobą? ODWAŻNIE

Opublikowano
1 godzinę temu, Donatello1991 napisał(a):

Sony Astro Boot zajebało wszystkie platformersy z Nintendo. Wow

Hahaha, ale będzie podśmiechiwanie się z Marianka we wrześniu 

Opublikowano
53 minuty temu, Daddy napisał(a):

UE5  

GO3HjnQX0AAkwBL?format=jpg&name=large

UE5

GO3HjnPXAAEl7_I?format=jpg&name=large

RÓŻNICA DWÓCH GENERACJI :banderas:

Silent? ogra się w XGP na Nadkonsoli Spencera, pierw płatne betatesty dla niebieskich frajerów za 300zł  :) 

Techdemo porównywane do gry. Boty pierdolnięte, nowe nie znałem :kekw:

Opublikowano
15 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Hahaha, ale będzie podśmiechiwanie się z Marianka we wrześniu 

No obejrzałem ten trailer i powiem tak, obok Kirbiego toto nie stało a co dopiero porówania do Boga platformerów 

Opublikowano

Wybacz klapom te c0rwy od ps2 nie widziały gry platformowej A niektórzy z nich nazywają lbp dobrą platformówką  :dynia:

Opublikowano
2 godziny temu, Whisker napisał(a):

Wystarczy że będzie solidne 8/10 to jest gra wspomnień i mega ciężkiego klimatu, to wystarczy. Xbox tego nie dostanie i to najwiekszy potwarz bo sporo jest tam fanów Silenta więc splunęli na nich ostro 

Przecież to wyjdzie na X'a :p

Opublikowano
20 minut temu, SnoD napisał(a):

Przecież to wyjdzie na X'a :p

kiedyś *

Opublikowano

No ale wyjdzie, ja wiem że niektórzy kupują day one i potem zamawiają drugą jeszcze deluxe bo tacy są nahajpowani. Ale są też gracze którzy kupują gry po czasie bo mają w co grać, albo czekają na zniżki.

Dlatego i Xboxowcy zagrają sobie, nic im się nie stanie jak poczekają. SH2 będzie tą samą grą ;)

A wogóle chłopaki to weźcie Krycha ogarnijcie,chłop ma taki meltdown w tematach bo mu szkalują sonke 

Edytowane przez drozdu7

Opublikowano
1 minutę temu, drozdu7 napisał(a):

No ale wyjdzie, ja wiem że niektórzy kupują day one i potem zamawiają drugą jeszcze deluxe bo tacy są nahajpowani. Ale są też gracze którzy kupują gry po czasie bo mają w co grać, albo czekają na zniżki.

Dlatego i Xboxowcy zagrają sobie, nic im się nie stanie jak poczekają. SH2 będzie tą samą grą ;)

A wogóle chłopaki to weźcie Krycha ogarnijcie,chłop ma taki meltdown w tematach bo mu szkalują sonke 

Tak, oczywiście, racja, lepiej poczekać aż stanieje i nie warto kupować preorderów oraz grać na premierę, ale to chyba każdy z Nas Wie, nie dość, że najgorsza wersja gry, to jeszcze drogo. Lepiej wydać kasę na nowy samochód albo studia, w sumie to na cokolwiek :). 

Teraz, Donatello1991 napisał(a):

Krychu jedziesz z nimi, ja nie mam czym walczyć xd No może Astro was zajeeeee...

już mi się to nudzi, ale dzisiaj miałem dobre flow xD 

Opublikowano
6 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Tak, oczywiście, racja, lepiej poczekać aż stanieje

Nie powiedziałem jak jest lepiej, powiedziałem że są ludzie którzy mają inną perspektywę. Ty zaraz napiszesz oczywiście "nie wyobrażam sobie nie grać w SH2 na premierę". A ja sobie wyobrażam nawet mając plejke w domu. I takich ludzi jest sporo podejrzewam 

Opublikowano

To akurat gra Konami i Bluberow, Sony wykupiło tylko czasowa ekskluzywność konsolową

Opublikowano

Jeśli ta gra dostarczy to oszołomy i tak przypiszą zasługi dla Sony. xDddd Przecież wczoraj w temacie prezentacji już jeden ananas pokazał, że najważniejszy jest status wyłączności konsolowej i jak jest na wyłączność to jest dobre i dobrze Sony robi. :)

Opublikowano

gotowi na ps4.5 pro bez gier żeby grać w goty concord? :jim:

Opublikowano
10 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Nie powiedziałem jak jest lepiej, powiedziałem że są ludzie którzy mają inną perspektywę. Ty zaraz napiszesz oczywiście "nie wyobrażam sobie nie grać w SH2 na premierę". A ja sobie wyobrażam nawet mając plejke w domu. I takich ludzi jest sporo podejrzewam 

Doceniam tą perspektywę niekupowania gier od momentu narodzin 

Też bym wolał rozdawnictwo za darmoszkę, ewentualnie na Esperanzie. 

3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Jeśli ta gra dostarczy to oszołomy i tak przypiszą zasługi dla Sony. xDddd Przecież wczoraj w temacie prezentacji już jeden ananas pokazał, że najważniejszy jest status wyłączności konsolowej i jak jest na wyłączność to jest dobre i dobrze Sony robi. :)

Tak

2 minuty temu, Daddy napisał(a):

gotowi na ps4.5 pro bez gier żeby grać w goty concord? :jim:

Tak

5 minut temu, ASX napisał(a):

To akurat gra Konami i Bluberow, Sony wykupiło tylko czasowa ekskluzywność konsolową

Tak