Opublikowano 31 maja 202431 maj 5 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Tylko najpierw założysz konto Sonki na pc xd Mam swoje konto z Plejki.
Opublikowano 31 maja 202431 maj 6 minut temu, Daddy napisał(a): UE5 UE5 RÓŻNICA DWÓCH GENERACJI Nawet więcej, bo hellblade ma gameplay na poziomie ponga
Opublikowano 31 maja 202431 maj 3 minuty temu, Shen napisał(a): Nawet więcej, bo hellblade ma gameplay na poziomie ponga Pong bardziej skillowy ale za to nie ma tych wspaniałych arcytrudnych łamigłówek z perspektywą, które przechodzą się same. Martwi mnie entuzjazm bijący z tematu o Hellblade 2, starzy gracze po 30 a podniecają się ledwo interaktywną pokazówką jak gdyby wyleźli z jaskini i ktoś im pokazuje, że ej gry nie muszą być o skakaniu i bieganiu w prawo, mogą być o Chorych Babach! uuuu 10/10
Opublikowano 31 maja 202431 maj w sumie to czym maja sie jarac? dostali taki ochłap, to trzeba pajacowac chociaz graficzka, bo nic innego ta gra nie oferuje
Opublikowano 31 maja 202431 maj 7 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): Pong bardziej skillowy ale za to nie ma tych wspaniałych arcytrudnych łamigłówek z perspektywą, które przechodzą się same. Martwi mnie entuzjazm bijący z tematu o Hellblade 2, starzy gracze po 30 a podniecają się ledwo interaktywną pokazówką jak gdyby wyleźli z jaskini i ktoś im pokazuje, że ej gry nie muszą być o skakaniu i bieganiu w prawo, mogą być o Chorych Babach! uuuu 10/10 żenada, forum "graczy"
Opublikowano 31 maja 202431 maj 18 minut temu, Shen napisał(a): w sumie to czym maja sie jarac? dostali taki ochłap, to trzeba pajacowac chociaz graficzka, bo nic innego ta gra nie oferuje hahaha, gold
Opublikowano 31 maja 202431 maj 2 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a): jesteście pierdolnięci Ty kurwa masz czelność komukolwiek zarzucać bycie pierdolniętym samemu będąc, hmm, sobą? ODWAŻNIE
Opublikowano 31 maja 202431 maj 1 godzinę temu, Donatello1991 napisał(a): Sony Astro Boot zajebało wszystkie platformersy z Nintendo. Wow Hahaha, ale będzie podśmiechiwanie się z Marianka we wrześniu
Opublikowano 31 maja 202431 maj 53 minuty temu, Daddy napisał(a): UE5 UE5 RÓŻNICA DWÓCH GENERACJI Silent? ogra się w XGP na Nadkonsoli Spencera, pierw płatne betatesty dla niebieskich frajerów za 300zł Techdemo porównywane do gry. Boty pierdolnięte, nowe nie znałem
Opublikowano 31 maja 202431 maj 15 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Hahaha, ale będzie podśmiechiwanie się z Marianka we wrześniu No obejrzałem ten trailer i powiem tak, obok Kirbiego toto nie stało a co dopiero porówania do Boga platformerów
Opublikowano 31 maja 202431 maj Wybacz klapom te c0rwy od ps2 nie widziały gry platformowej A niektórzy z nich nazywają lbp dobrą platformówką
Opublikowano 31 maja 202431 maj 2 godziny temu, Whisker napisał(a): Wystarczy że będzie solidne 8/10 to jest gra wspomnień i mega ciężkiego klimatu, to wystarczy. Xbox tego nie dostanie i to najwiekszy potwarz bo sporo jest tam fanów Silenta więc splunęli na nich ostro Przecież to wyjdzie na X'a :p
Opublikowano 31 maja 202431 maj 20 minut temu, SnoD napisał(a): Przecież to wyjdzie na X'a :p kiedyś *
Opublikowano 31 maja 202431 maj No ale wyjdzie, ja wiem że niektórzy kupują day one i potem zamawiają drugą jeszcze deluxe bo tacy są nahajpowani. Ale są też gracze którzy kupują gry po czasie bo mają w co grać, albo czekają na zniżki. Dlatego i Xboxowcy zagrają sobie, nic im się nie stanie jak poczekają. SH2 będzie tą samą grą A wogóle chłopaki to weźcie Krycha ogarnijcie,chłop ma taki meltdown w tematach bo mu szkalują sonke Edytowane 31 maja 202431 maj przez drozdu7
Opublikowano 31 maja 202431 maj SH2 weźmie się kiedyś w XGP - jakość adekwatna do usługi. No i boski pad od Xa, a nie to białe gowno od Plejki xddd jebana zabawka
Opublikowano 31 maja 202431 maj Krychu jedziesz z nimi, ja nie mam czym walczyć xd No może Astro was zajeeeee...
Opublikowano 31 maja 202431 maj 1 minutę temu, drozdu7 napisał(a): No ale wyjdzie, ja wiem że niektórzy kupują day one i potem zamawiają drugą jeszcze deluxe bo tacy są nahajpowani. Ale są też gracze którzy kupują gry po czasie bo mają w co grać, albo czekają na zniżki. Dlatego i Xboxowcy zagrają sobie, nic im się nie stanie jak poczekają. SH2 będzie tą samą grą A wogóle chłopaki to weźcie Krycha ogarnijcie,chłop ma taki meltdown w tematach bo mu szkalują sonke Tak, oczywiście, racja, lepiej poczekać aż stanieje i nie warto kupować preorderów oraz grać na premierę, ale to chyba każdy z Nas Wie, nie dość, że najgorsza wersja gry, to jeszcze drogo. Lepiej wydać kasę na nowy samochód albo studia, w sumie to na cokolwiek :). Teraz, Donatello1991 napisał(a): Krychu jedziesz z nimi, ja nie mam czym walczyć xd No może Astro was zajeeeee... już mi się to nudzi, ale dzisiaj miałem dobre flow xD
Opublikowano 31 maja 202431 maj 6 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Tak, oczywiście, racja, lepiej poczekać aż stanieje Nie powiedziałem jak jest lepiej, powiedziałem że są ludzie którzy mają inną perspektywę. Ty zaraz napiszesz oczywiście "nie wyobrażam sobie nie grać w SH2 na premierę". A ja sobie wyobrażam nawet mając plejke w domu. I takich ludzi jest sporo podejrzewam
Opublikowano 31 maja 202431 maj Zero zaufania do Sony po ostatnich Horizonach, GoWie oraz SMie. Płacenie za grę na premierę? Frajerstwo.
Opublikowano 31 maja 202431 maj To akurat gra Konami i Bluberow, Sony wykupiło tylko czasowa ekskluzywność konsolową
Opublikowano 31 maja 202431 maj Jeśli ta gra dostarczy to oszołomy i tak przypiszą zasługi dla Sony. xDddd Przecież wczoraj w temacie prezentacji już jeden ananas pokazał, że najważniejszy jest status wyłączności konsolowej i jak jest na wyłączność to jest dobre i dobrze Sony robi.
Opublikowano 31 maja 202431 maj 10 minut temu, drozdu7 napisał(a): Nie powiedziałem jak jest lepiej, powiedziałem że są ludzie którzy mają inną perspektywę. Ty zaraz napiszesz oczywiście "nie wyobrażam sobie nie grać w SH2 na premierę". A ja sobie wyobrażam nawet mając plejke w domu. I takich ludzi jest sporo podejrzewam Doceniam tą perspektywę niekupowania gier od momentu narodzin Też bym wolał rozdawnictwo za darmoszkę, ewentualnie na Esperanzie. 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Jeśli ta gra dostarczy to oszołomy i tak przypiszą zasługi dla Sony. xDddd Przecież wczoraj w temacie prezentacji już jeden ananas pokazał, że najważniejszy jest status wyłączności konsolowej i jak jest na wyłączność to jest dobre i dobrze Sony robi. Tak 2 minuty temu, Daddy napisał(a): gotowi na ps4.5 pro bez gier żeby grać w goty concord? Tak 5 minut temu, ASX napisał(a): To akurat gra Konami i Bluberow, Sony wykupiło tylko czasowa ekskluzywność konsolową Tak