Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 612,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał(a):

Psycha Krychy robi sitting on fuckin butla bo ten rok dla playstation to ŻART. Najpierw to udawane jaranko chińskim klonem niera bo CIPA a teraz silent od tych polskich parobasów :dynia:

Kolego Pupcio, gdybyś posiadał najpotężniejszą konsole na świecie to byś wiedział ,że w 2024 Nier automata niestety odpada całościowo przy Stellar bladzie. Sam twórca nawet to przyznał:

https://www.gamesradar.com/nier-automata-creator-yoko-taro-says-stellar-blade-is-much-better-than-the-beloved-rpg-stellar-blade-actually-makes-me-quite-jealous/

Psiocha to jedno, a gierka to drugie. W Stellarku bożym wyszło dosłownie wszystko.

Ale żeby to wiedzieć trzeba być koneserem gajmingu :CoolStoryBro:

Opublikowano

Niesamowite jak na jednym pokazie można zajebać Hydraulika i jeszcze zrobić Alana Wake'a 2 w formie Remake'u <3, ale z Sonką i tak zawsze było tak dobrze. 

Opublikowano

ofi, szermac i krychu święta trójca jarania się chujowymi grami :kekw:

Opublikowano

Z Xboxem mam dwie ciekawe historie które mają pozytywny wydźwięk 

Pierwszy to dzień w którym go kupiłem 

A drugi to dzień w którym go sprzedałem 

Spoiler

Ale Red deadzik boży tylko na Xboksach <3

Edytowane przez Plackus

Opublikowano

Obecnie xbox posiada najgorszą wersje gry rdr

Opublikowano
1 minutę temu, Plackus napisał(a):

Ja najpierw wymieniłem się z kolegą ze stancji za paczkę fajek, potem ograłem GTA IV i sprzedałem drugiemu koledze, na drugi dzień ten wspaniały plastik dostał raka, tj. czerwony pierścień zakłady, czy tam śmierci. Wspaniała historia z happy endem. 

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał(a):

Obecnie xbox posiada najgorszą wersje gry rdr

Wiedziałem że jak nie dopisze że chodzi o one x/ series x to będzie zaraz o tym tworzę chujowym co ma rozdzielczość kalkulatora 

Opublikowano

Mówisz o switchu? Najlepsza wersja bo duszna i oledowa a xbox jak tam? Zbugowane zombiaki i brak polskiego języka? SIECZKA

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał(a):

Mówisz o switchu? Najlepsza wersja bo duszna i oledowa a xbox jak tam? Zbugowane zombiaki i brak polskiego języka? SIECZKA

Nie dopisałem dwójki w tytule.

Chodziło o Red dead 2.

Trzymaj plusika za moją gafę 

Edytowane przez Plackus

Opublikowano
7 minut temu, Pupcio napisał(a):

brak polskiego języka

#piekłoCzezare

Opublikowano
6 minut temu, Plackus napisał(a):

Nie dopisałem dwójki w tytule.

Chodziło o Red dead 2.

Trzymaj plusika za moją gafę 

A dwójka to wiadomo :boomer: klapy w 720p grają, ŚMIECIE

Opublikowano
6 godzin temu, Bzduras napisał(a):

DualSense to ten pad, co trzeba wszystko powyłączać żeby grać jak człowiek? Faktycznie sama zajebistość

Niczego głupszego dziś nie przeczytałem, a konkurencja była solidna

Opublikowano

Możesz sobie np. wejść tutaj i masz kopalnię durnych rzeczy: https://www.psxextreme.info/profile/69367-jimmy/content/

Co poradzę? Taka prawda, włącz coś bardziej skillowego z tymi HAPTYKAMI i SPUSTAMI, a potem wyłącz to w pizdu i potem pokaż mi, w którym wariancie szło ci lepiej.

Opublikowano

Yyyyy

Nie rozumiem tutaj oskarżeń za bardzo w stronę haptyki dual sensa. Haptyka nie przeszkadza w niczym, choć nie wyłączałem jej jakoś specjalnie.

Ale to co zasługuje w dualsensie na jebanie to rozpierdalajace się analogi po paru miesiącach. Kryminał.

Opublikowano

Nieprzypadkowo pad nazywa się dualbezsens  :)

Opublikowano
12 godzin temu, Plackus napisał(a):

Ukryj zawartość

Ale Red deadzik boży tylko na Xboksach <3

Xbox360 to u mnie trzy razy ring of death. Pomimo tego, że to był najlepszy Xbox w historii, nową generację na tamte czasy poczułem dopiero po przesiadce na PS3. U xśmiecia historia niesamowicie zatacza koło co generację, no ale tam zapomnieli, że nie ważne jak facet zaczyna..:kekw:

Edytowane przez izon

Opublikowano

Nie wiem jak można było poczuć przeskok na nową generację na PS3 jak to był po prostu przekombinowany śmieć. Jeszcze jak te gry działały to już w ogóle. :kekw: 

Xbox 360? Najlepsza konsola stacjonarna w historii, łącząca duszę poprzednich generacji z nowoczesnością rozwiązań które konkurencja skopiowała i stosuje do dziś. Xbox 360 to był peak konsol stacjonarny, potem już równia pochyła i u Sony i u MSu.

Opublikowano
2 godziny temu, izon napisał(a):

Pomimo tego, że to był najlepszy Xbox w historii, nową generację na tamte czasy poczułem dopiero po przesiadce na PS3

Banialuki piszesz, każdy kto miał najpierw X360, pograł w multiplatformy, a później spróbował multiplatform na PS3 i zobaczył jak na niej działają nigdy by czegoś takiego nie napisał :reggie:

Opublikowano

Początek x360 miał mocarny, pięknie chodzące multiplatformy, świetne exy, kapitalny os

PS3 całkowite przeciwieństwo, dramatycznie chodzące multiplatformy, tragiczne exy, dramatyczny os

Jednak Sony spięło poslady jak nigdy przedtem i potem, druga połowa tamtej generacji to perfekcyjne ruchy z ich strony 

Opublikowano
2 godziny temu, izon napisał(a):

Xbox360 to u mnie trzy razy ring of death. Pomimo tego, że to był najlepszy Xbox w historii, nową generację na tamte czasy poczułem dopiero po przesiadce na PS3. U xśmiecia historia niesamowicie zatacza koło co generację, no ale tam zapomnieli, że nie ważne jak facet zaczyna..:kekw:

PS3 przede wszystkim prezentował się jak sprzęt premium i późniejsze exy to też były tytuły prawdziwie premium. Ograłem też kilka tytułów w 3D, wtedy taki Killzone i Motorstorm robiły na tym mega wrażenie. 

Pamiętam też, że był to sprzęt sporo droższy, jedyny zarzut do początku generacji i do działania multiplatform, które przez Cella miały zawsze pod górkę. 

Dalej niewiadomo, jak Microsoft to wtedy perfekcyjnie spierdolił, mając taką przewagę na początku xD.