Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Microsoft spierdoli wszystko czego dotknie po prostu x360 w początkowej fazie to był jakiś błąd matrixa. Z perspektywy czasu dość ciekawa sytuacja gdzie ta zielona pchła mogła się czuć że jest w tej samej lidze co japońscy GIGANCI. Oczywiście szybko ustawiono kurewke do pionu niestety szkody jakie wyrządziła marka xbox gejmingowi są kolosalne i praktycznie doprowadzają naszą piękną branże nad przepaść :/

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 612,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Na ich nieszczęście ich pierwsza gra halo okazała się mega hitem i mysleli, ze gierki tworzy sie latwo. Pycha. Osiedli na laurach i efekty widzimy przez ostatnia dekade. 360 to ziarno, ktore trafilo sie slepej kurze

Opublikowano
4 minuty temu, Beelzeboss napisał(a):

Na ich nieszczęście ich pierwsza gra halo okazała się mega hitem i mysleli, ze gierki tworzy sie latwo. Pycha. Osiedli na laurach i efekty widzimy przez ostatnia dekade. 360 to ziarno, ktore trafilo sie slepej kurze

No to był fuks, podróbka konsoli zawsze będzie tylko podróbką :). 

Opublikowano
Cytat

Fani są zadowoleni

plejkurwa 4.5 bez gier najlepszy generator memów od zawsze i na zawsze  :banderas:

klapy już odpalona projekcja że zlepek minigier z przeglądarki w astro to killer nintendo  :kekw:

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Gość pierdolnięty. X360 rozjebał Sonkę, jakbyście tego nie kolorowali.

No cóż, ze sprzedaży wyszło, że to tylko projekcja, która trwa do dziś xD. Ale mieli szansę, jak Osaka ze Świątek, prawie się udało!:) 

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano

SPRZEDAŻ :kekw: 

OK, czyli PlayStationPortable jest zwykłą kurwą, zniszczoną przez Nintendo jak nigdy.

Udawanie, że Xbox360 nie napędził całej generacji i jej nie wygrał jest zwykłym majakiem klaperskich pojebów.

Opinia przeciętnego klapa nt. Xboxa:

>Xbox? Chujowy. Nie miałem nigdy, ale znam kogoś kto też nie miał i mówił, że gówno.

XDDDDDD ZWIERZĘTA

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

SPRZEDAŻ :kekw: 

OK, czyli PlayStationPortable jest zwykłą kurwą, zniszczoną przez Nintendo jak nigdy.

Zniszczona przez brak gier jak vita, wszystko sie zgadza. Gdyby nie fart z monster hunter w Japonii to by bylo jeszcze gorzej. No ale sprzety wspaniale zaprojektowane przy złomach od nintendo jakimi byly nds i 3ds, łapy bolały od dłuzszych partyjek.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Wspaniałe sprzęty, trzymam kciuki, że jednak te ploty o PSV2 to prawda.

Oni nie potrafia zapewnic dopływu exów na Sonke 5 czy vr2 a maja sie wpierdalac w kolejny sprzet?:kekw:

Opublikowano
1 minutę temu, Shen napisał(a):

Oni nie potrafia zapewnic dopływu exów na Sonke 5 czy vr2 a maja sie wpierdalac w kolejny sprzet?:kekw:

Portal dobrze schodzi, ale to akcesorium, Vita 2 nie ma sensu przy obecnym rynku, chyba, że Switch 2 okażę się padaką. 

VR2 pięknie zaoorali brakiem Astrobota, ale dobrze, że przynajmniej szybko. VR jak 3D, Kinect, Move i Metaverse chwilowo było fajne, ale jako jeden strzał, takie rzeczy zwyczajnie nie są w stanie masowo przyciągnąć uwagę ludzi na dłużej. 

Co do tej szmaty Concorda myślę, że nie jest jeszcze za późno na day1 w PS Plus, hero fpsy w 2024 wtf xD. 

Opublikowano

Jakby to był jakiś kombajn, z funkcją portala, jakas wsteczna do ps4 chociaz do tego nowe gry, to mieliby by szanse, ale to Sonka, nawet jak powstanie vita 2, to oleja sprzet.

Wyjdzie switch 2 z nowa Zelda, Pokemonami i pozamiata i tak

Opublikowano

360 polowa konsol rrod i trzeba bylo kupic kolejna, a oni mysla, ze 80mln playstation === 80 mln xboxa XDDD

xbox one pokazał ile rzeczywiscie jest unikatowych uzytkownikow smiecia.

Opublikowano
58 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

Zrezygnowałem z GP I czuje, że żyje. Zaraz aż sobie jakąś grę kupię chyba na PS5. Ronin może, Banishers może hmmmmm.

Hehehe, to jest żyćko! Najlepiej w pudełeczku od kuriera :banderas:.

Opublikowano
4 godziny temu, Ukukuki napisał(a):

Banialuki piszesz, każdy kto miał najpierw X360, pograł w multiplatformy, a później spróbował multiplatform na PS3 i zobaczył jak na niej działają nigdy by czegoś takiego nie napisał :reggie:

Multiplatformy ograłem na x360. A potem wjechało Unchared, Heavenly Sword, Heavy Rain, The Lasy Od US Resistance, Killzone 2 i śmieć został zaorany. 

Edytowane przez izon

Opublikowano
1 godzinę temu, Donatello1991 napisał(a):

Ronin może

33 minuty temu, izon napisał(a):

Multiplatformy ograłem na x360. A potem wjechało Unchared, Heavenly Sword, Heavy Rain, The Lasy Od US Resistance, Killzone 2 i śmieć został zaorany. 

o kuuuuurwa, jak lista gówna :kekw:

Na Xboxie był Bioshock, Gearsy, Lost Odyssey, Mass Effect, dodatki do GTA 4 na wyłączność, Halo, Ninja Gaiden, Lost Planet, Forza Motorsport. Działające multi i najlepsze multiplatformy, pierwsze podejście do indorów.

KURWA KLAPY Z CZYM DO LUDZI? :kekw:

Opublikowano
19 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

o kuuuuurwa, jak lista gówna :kekw:

Na Xboxie był Bioshock, Gearsy, Lost Odyssey, Mass Effect, dodatki do GTA 4 na wyłączność, Halo, Ninja Gaiden, Lost Planet, Forza Motorsport. Działające multi i najlepsze multiplatformy, pierwsze podejście do indorów.

KURWA KLAPY Z CZYM DO LUDZI? :kekw:

Większość tych tytułów  ograłem na innych platformach, że nawet zapomniałem, że były to jakieś time exy na Sraxboxie :kekw: To, że Microsoft nie pociągnął sukcesu x360 świadczy tylko jakim są gównem w branży gierek..NIEUDACZNICY 

Edytowane przez izon

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał(a):

Haha pierdolony Janusz :) 

Nie Janusz tylko Spencer. Do niego miejcie pretensje :)

Opublikowano

Mam do dziś obie konsole i nie mam pojęcia co takiego nextgenowego oferowało PS3 czego nie było ma 360. Chyba że ktoś ma na myśli mówiąc o doświadczeniu nowej generacji takie rzeczy brak party, czy UI gdzie menusy ładowały się pół minuty 

Opublikowano
Godzinę temu, izon napisał(a):

Na cóż z plejkurwa bez gier było lepiej ale dobrze że połowa tych ekip robi teraz gry na Nadkonsole Spencera.

wg. porównajcie te gry do tego czym dzisiaj kilku klapów z choroszczy udaje jaranko:

- silent mem z którego wszyscy mają beke a postacie bloober team zajebał z listonosza Pata :leo:

- zlepek mini gier z przeglądarki z robotem, Sony znalazło starą płytę z cyber mychy