Opublikowano 1 czerwca 20241 cze 46 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): o kuuuuurwa, jak lista gówna Na Xboxie był Bioshock, Gearsy, Lost Odyssey, Mass Effect, dodatki do GTA 4 na wyłączność, Halo, Ninja Gaiden, Lost Planet, Forza Motorsport. Działające multi i najlepsze multiplatformy, pierwsze podejście do indorów. KURWA KLAPY Z CZYM DO LUDZI? Fajne gierki wymieniłeś, szkoda że wyszły max w 2009 roku bo do tego roku xbox miał sens.
Opublikowano 1 czerwca 20241 cze A podziekowal. Nie mialem okazji nigdy kupic SH3 i nigdy tez nie przeszedlem. Za 30zl nawet jak chujowy remaster to sprawdze (najwyzej wyjebie z dysku).
Opublikowano 1 czerwca 20241 cze 18 minut temu, suteq napisał(a): Fajne gierki wymieniłeś, szkoda że wyszły max w 2009 roku bo do tego roku xbox miał sens. Bądźmy poważni - gen. 7 to Xbox 360. Nie mieć tego sprzętu to jak odpuścić generację.
Opublikowano 1 czerwca 20241 cze 15 minut temu, pawelgr5 napisał(a): A podziekowal. Nie mialem okazji nigdy kupic SH3 i nigdy tez nie przeszedlem. Za 30zl nawet jak chujowy remaster to sprawdze (najwyzej wyjebie z dysku). To już lepiej oddaj te trzy dychy mi a ja Ci opowiem obie gierki.
Opublikowano 1 czerwca 20241 cze Eh no ja wam powiem ze tylko jedynke gralem tak wiele razy ze ja nadal pamietam. Dwojke ogralem na PS2 i PC (jakas mega pierwsza wersja) i tyle. Trojke chwile pirat ale nie skonczylem. Pozniejsze jak juz to po jednym razie i tyle te nowsze czesci. Najnowszy trailer 2 juz wygladal lepiej, ale nie wiem czy chce wydac na to ponad 300zl
Opublikowano 1 czerwca 20241 cze Masz PC podłączony do prądu? Jak tak to wydaj 30zł na rachunek za internet i ograj sobie normalne wersje SH2 i 3 zamiast tego ścierwa z Hatfu Collection. A ten news brzmi jak "Rozczarowany brakiem jabłek w sklepie? Kup świeży stolec za 30zł".
Opublikowano 1 czerwca 20241 cze 56 minut temu, pawelgr5 napisał(a): Eh no ja wam powiem ze tylko jedynke gralem tak wiele razy ze ja nadal pamietam. Dwojke ogralem na PS2 i PC (jakas mega pierwsza wersja) i tyle. Trojke chwile pirat ale nie skonczylem. Pozniejsze jak juz to po jednym razie i tyle te nowsze czesci. Najnowszy trailer 2 juz wygladal lepiej, ale nie wiem czy chce wydac na to ponad 300zl To kup kluczyk na PC, już jest za 230 zł, poczekaj kilka tygodni aż Steam naprawi cenę na PL (powinna być za 259 max, a nie 324) , albo kup w pudle na PS5 za 299 zł i potem sprzedaj :). Naprawdę teraz opcji kupienia gry day1 jest tak dużo, że nawet nie trzeba się tą legendarną ceną przejmować.
Opublikowano 1 czerwca 20241 cze 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): To kup kluczyk na PC, już jest za 230 zł, poczekaj kilka tygodni aż Steam naprawi cenę na PL (powinna być za 259 max, a nie 324) , albo kup w pudle na PS5 za 299 zł i potem sprzedaj :). Naprawdę teraz opcji kupienia gry day1 jest tak dużo, że nawet nie trzeba się tą legendarną ceną przejmować. To kiedy i za ile wezme zalezy tylko i wylacznie od tego jak finalnie ta gra bedzie dobra. Tworzy ja studio ktoremu nie specjalnie ufam bo ich wszystkie gry byly mega na raz a tak szczerze to naprawde podobal mi sie tylko dziejacy sie w Krakowie Observer. Tak to mam sporo obaw o jakosc. Ostatni trailer duzo lepszy niz ten poprzedni, ale po prostu nie ma chuya ze zrobie im pre-order. BTW: nie sprzedaje gier bo jestem na to zbyt leniwy
Opublikowano 1 czerwca 20241 cze 3 minuty temu, pawelgr5 napisał(a): To kiedy i za ile wezme zalezy tylko i wylacznie od tego jak finalnie ta gra bedzie dobra. Tworzy ja studio ktoremu nie specjalnie ufam bo ich wszystkie gry byly mega na raz a tak szczerze to naprawde podobal mi sie tylko dziejacy sie w Krakowie Observer. Tak to mam sporo obaw o jakosc. Ostatni trailer duzo lepszy niz ten poprzedni, ale po prostu nie ma chuya ze zrobie im pre-order. BTW: nie sprzedaje gier bo jestem na to zbyt leniwy A ok, myślałem, że chodzi Ci tylko i wyłącznie o cenę premierową.
Opublikowano 2 czerwca 20242 cze 17 godzin temu, Paolo de Vesir napisał(a): Bądźmy poważni - gen. 7 to Xbox 360. Nie mieć tego sprzętu to jak odpuścić generację. Miałem pc i pod koniec gen PS3. Niczego nie żałuję
Opublikowano 2 czerwca 20242 cze 18 godzin temu, Paolo de Vesir napisał(a): Bądźmy poważni - gen. 7 to Xbox 360. Nie mieć tego sprzętu to jak odpuścić generację. No warto było go mieć, do 2009 bo potem nie dość że wszystkie najważniejsze gry były też na PS3 to PS3 dostarczało zajebiste exy gdzie xbox zapomniał o grach i skupił się na jebanym kinekcie xD
Opublikowano 2 czerwca 20242 cze Sony i MS tyle w tej generacji zrobilo dla PC... Jeszcze troche i trzeba bedzie zmienic nazwe forum, rodzina co raz wieksza A lada moment, PSVR2 na PC Edytowane 2 czerwca 20242 cze przez Ryuk
Opublikowano 2 czerwca 20242 cze no ale tak było, do 2010 Xbox 360 GOTY sprzęt, PGR3,4, Halo 3, Reach, Mass Effect, Lost Odyssey, Bioshock, Alan Wake, potem niestety pojawił się sukces Kinecta i prawie cała para we wspieranie kamerki i przyciąganie graczy casualowych. A bardziej core'owi gracze zostali tylko z cyklem HaloForzaGearsy + mulitplatformy. Nie zmienia to faktu, że i tak bardzo miło go wspominam, razem z PS3.
Opublikowano 2 czerwca 20242 cze Xbox 360? Konsola kompletna. Nic lepszego w historii stacjonarek nie dostaliśmy.
Opublikowano 2 czerwca 20242 cze 7 minut temu, Ryuk napisał(a): @KrYcHu_89 to twoj twitter? Finalny level pewnie będzie odblokowywał preordery na PS5 Pro xD.
Opublikowano 2 czerwca 20242 cze ps5 pro?? A kiedy gry na ps5 amator chłopaki? Bo minęły 4 lata a oprócz returnala dopiero we wrześniu astrobot będzie drugą grą na to kurestwo co wygląda jak router mdr
Opublikowano 2 czerwca 20242 cze 16 minut temu, Ryuk napisał(a): Na XSX jest trochę gier w 4K/120 dziwne że plejkurwa potrzebuje wersji pro do zbioru mini gierek z przeglądarki z robotem Ten koleś pisał przez roku na twitterach że sony kupuje T2 w odpowiedzi na zakup ABK Zrób grę 4 lata wcześniej z nowym IP która wygląda lepiej niż Listonosz Pat, plejkurwa 4.5 bez gier? Najlepsza kopalnia beki i memów, jednak co Xbox to Xbox
Opublikowano 2 czerwca 20242 cze Dla pana Microsofta musieli się starać a praca dla Sony to jak wakacje, bo jakiego gówna by nie stworzyli - klap połknie i poprosi o dokładkę.
Opublikowano 2 czerwca 20242 cze Ten Astro ma grafikę jak ten Mario ze Switcha, 8K/120 to powinno być na bazowym PS5.