Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
14 minut temu, Beelzeboss napisał(a):

trochę stutteringu XD Idziesz przez hol, jeb scinka i wiadomo, ze wyskoczy potwor XD pc gaming

To o czym piszesz, czyli shader compilation stutter, to rzeczywiście był z tym spory problem w grach na UE jakiś czas temu, w większości gier naprawiane to było chwilę po premierze, po nagłośnieniu sprawy w zeszłym roku przez Alexa z DF praktycznie nie występuje, z ostatnich gier z tego co widziałem to Sand Land ma z tym problem.

Zupełnie czym innym jest traversal stutter na UE, tu nie ma znaczenia na czym grasz, konsola czy PC, jak jest w danej grze to jest tu i tu.

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 612,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

To wszystko oczywiście prawda z tym, że PC najlepsze ale mam nadzieję, że kiedyś nadal będzie wybór i będę mógł grać na konsoli

Opublikowano

Wybór będzie zawsze, po prostu "granie na konsoli" już chyba nigdy nie będzie najlepszym wyborem.

Opublikowano

jak w gówno to nie ma lepszej platformy niż pc i xbox :banderas:

Opublikowano

Bzdur jaki ból dupki że mam przedpremierowo największą gre na pc w tym roku!

Opublikowano

Nie dali mi kodzika to teraz muszę się mścić :( DAJCIE MI WYCZYŚCIĆ BASEN NANDA KOREŁA

Byś se w RKGK zagrał, to je dobre pc ekskluziw gówno

Opublikowano
34 minuty temu, Bzduras napisał(a):

image.thumb.png.d895dd03ea1758384a9f2de26331cba4.png

Co za smutny upadek, jeszcze ostatnio wyszło, ze nie  grał nigdy w silent hill

Opublikowano
4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):

@Pupcio w tym roku jeszcze jeden tytuł dobry wychodzi z Immersive Simów dla pecetowców xD

images?q=tbn:ANd9GcQ3DofLxRVs5PT8_I4QWd6

Musisz się jeszcze dużo nauczyć o tych specyficznych genre'ach

Opublikowano

Nie rozumiem czemu miałbym grać w gry z serii silent hill skoro ta martwa już dziś marka świeciła trumfy gdy byłem małym zagrajmerskim dzieciątkiem :yakubu: może kiedyś nadrobie tylko czy jest sens skoro istnieje resident evil który zjada tego drewniaka??? Nie wydaje mi się

Opublikowano
5 minut temu, Pupcio napisał(a):

Nie rozumiem czemu miałbym grać w gry z serii silent hill skoro ta martwa już dziś marka świeciła trumfy gdy byłem małym zagrajmerskim dzieciątkiem :yakubu: może kiedyś nadrobie tylko czy jest sens skoro istnieje resident evil który zjada tego drewniaka??? Nie wydaje mi się

Widzę zaczyna boleć ta dziura w zagrajmerskim życiu. 

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano

Załatam ją symulatorem koszenia trawników :gachigasm:

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał(a):

Załatam ją symulatorem koszenia trawników :gachigasm:

06nvj87c3ms41.jpg

Opublikowano

Pupcio zagrał w re4 więcej godzin niż wszystkie klapy z forum razem wzięte w tym roku. :) 

Opublikowano

Dobra nie ma co robić takich docinek! Przecież obejrze sobie jakiś let's play na jutubku :banderas:

Opublikowano
3 godziny temu, Beelzeboss napisał(a):

zdecydowanie xbox, bo klockarz nawet nie moze powachac gier playstation.

też się skłaniam ku temu że xbox jednak większy złom niż PC, bo co jak co ale PC dało nam jeszcze warcrafta, starcrafta i pakiet office, a xbox dał GÓWNO i...zdechł :) 

Opublikowano
3 minuty temu, jimmy napisał(a):

też się skłaniam ku temu że xbox jednak większy złom niż PC, bo co jak co ale PC dało nam jeszcze warcrafta, starcrafta i pakiet office, a xbox dał GÓWNO i...zdechł :) 

Zapomniałeś o najlepszym exie na PC

image.thumb.png.092fd36246a80d572b58c5bc1403c0a6.png

Opublikowano

Dobrze być graczem. Ps5 pro i switch 2 i jestes graczem kompletnym. Na xboxie gówno rozmazane przez kulę u nogi, a playstation bedzie miało gamechangera pssr. Na xboxie nowe kolorki padów (feel the burn kurwaaa XD) i handheld pc ahahahha.