Opublikowano 5 czerwca 20245 cze Grałem. Josh Sawyer był chyba zajęty naprawianiem roweru, ktory tak kocha, bo nie czułem tam tego "passion project". Już mógł lepiej zrobić gierkę o sklepie rowerowym
Opublikowano 5 czerwca 20245 cze 19 minut temu, Bzduras napisał(a): No kurwa raczej, z nielicznymi wyjątkami i rodzynkami? Dawaj zamienimy się, ja Ci oddam gamedev dzisiaj, a Ty mi przywróć ten z lat 2000-2010. Gamedevu Ci nie przywrócę, ale nic nie stoi na przeszkodzie wrócić do tamtych gier. I często jest to brutalne zderzenie z rzeczywistością. Zakręciliście się wokól Asasyna to polecam zrobić sobie mały teścik i jak wyjdzie Shadows to spróbować zdjąć okulary nostalgii i porównać go do powszechnie uwielbianej trylogii Ezio. Ciekawe w co się będzie lepiej grać. Odpłynąłem, więc wracam: JEBAĆ XBOXA TRUPA
Opublikowano 5 czerwca 20245 cze Ja bym chetnie wrocił do scope i mechaniki gier z ps2. Może indory przestana w koncu robic pixelaki i bedzie level up tych studiow. Edytowane 5 czerwca 20245 cze przez Beelzeboss
Opublikowano 5 czerwca 20245 cze 15 minut temu, Beelzeboss napisał(a): qft To prawda, ale jak czlowiek ma xboxa to chcialbym jakies dobre gry od platform holdera, a oni dostarczaja albo szroty, albo gierki dla gen z jak sot i grounded No hujnia na Xboxie, to co grałeś ostatnio dobrego na pleju najlepiej takiego z duszą z PS2. Naprawdę klapy dawno nie miały takiego ancymona
Opublikowano 5 czerwca 20245 cze Jak incz był zielony to pruli się, że największy toksyk na forum i bana mu szybko, a teraz "hehe ładnie z nimi jedziesz, dawaj inczuś" Chorągiewy zayebane
Opublikowano 5 czerwca 20245 cze Każdy kto broni teraz kurwy niebieskiej jest na wagę złota jak nawet chłopy mający jedynie PSNid w profilu piszą w temacie Plejki, że jest chujnia jak nigdy.
Opublikowano 5 czerwca 20245 cze Kolejny update nvidii, kolejne kompilowanie szejderów w gierkach. No odbiera radość grania ten pisi gejming.
Opublikowano 5 czerwca 20245 cze Na ten moment powinniśmy się ekscytowac premiera GoT2 i rozpamiętywać nowa grę od ND. Minimum.
Opublikowano 5 czerwca 20245 cze 15 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Każdy kto broni teraz kurwy niebieskiej jest na wagę złota jak nawet chłopy mający jedynie PSNid w profilu piszą w temacie Plejki, że jest chujnia jak nigdy. nie tylko w temacie Plejki, nawet poświęcone Playstation portale przyznają po ostatnim SoP że nie jest zbyt dobrze
Opublikowano 5 czerwca 20245 cze Tak słabego pokazu Sonka nie miała nigdy, istnieje 0,01% szans, że Microsoft zaprezentuje się gorzej ale znając Spencera i spółkę to trzeba na spokojnie do tego podejść i podjąć rękawicę
Opublikowano 5 czerwca 20245 cze Czeka, aż wydrukują świeże wykresy w japońskim wydaniu Densha De Dengeki PLAYSTATIONU Extrimu, nowy numer w pierwszy i ostatni piątek tygodnia między 20 a 22. Daj mu chwilę
Opublikowano 5 czerwca 20245 cze 10 minut temu, drozdu7 napisał(a): Dziwne że jeszcze Krysia z wykresami nie wleciała To te co pokazują, że SE traci, idzie w multiplatformy i Finale się nie sprzedały, a gdzie Krzychu mówi, że dobrze robią i jest dobrze, jest wszystko w porządku i dobry przekaz leci?
Opublikowano 5 czerwca 20245 cze 35 minut temu, drozdu7 napisał(a): Dziwne że jeszcze Krysia z wykresami nie wleciała A nie widziałem nic? Być może to lista ignorowanych blokuje .
Opublikowano 5 czerwca 20245 cze nic dziwnego że słabo z gierkami, skoro samo Sony mówi że teraz to dopiero zacznie się GOLENIE klaperstwa wyższa kultura jebania w dupe na cenach
Opublikowano 5 czerwca 20245 cze Czaicie że teraz dla klapa najważniejsza impreza to konferencja MS? I czekanko czy coś im skapnie od Pana Spencera?
Opublikowano 5 czerwca 20245 cze Ja czekam na ostateczne osmieszenie klockarzy. Wszystko wydawane na playstation, a microsoft wyda konkurenta dla steam decka xD
Opublikowano 5 czerwca 20245 cze Na chuj czekasz, jakby pokazali Uncharted 5 na wyłączność na XS to szczekałbyś ze chujowa konfa. Do budy!
Opublikowano 5 czerwca 20245 cze 11 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): jakby pokazali Uncharted 5 na wyłączność na XS Paolo litości, nie dla psa kiełbasa
Opublikowano 5 czerwca 20245 cze xD Paolo dla xbota mamy indiane jonesa z grafiką typu 2014 rok od wyrobników wolfensteina 2
Opublikowano 5 czerwca 20245 cze A na co na Xboxie ten pizdowaty pelons ? Jeździjcie sobie po Madagaskarze, na zdrowie!
Opublikowano 5 czerwca 20245 cze 2 godziny temu, jimmy napisał(a): Paolo litości, nie dla psa kiełbasa Chłop chyba naprawdę myśli, że Uncharted to jakaś nieosiągalna klasa. RotR >> dowolne Uncharted Nie zapraszam do dyskusji, chuj się znacie.