Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Grałem. Josh Sawyer był chyba zajęty naprawianiem roweru, ktory tak kocha, bo nie czułem tam tego "passion project". Już mógł lepiej zrobić gierkę o sklepie rowerowym :/

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 612,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
19 minut temu, Bzduras napisał(a):

No kurwa raczej, z nielicznymi wyjątkami i rodzynkami? Dawaj zamienimy się, ja Ci oddam gamedev dzisiaj, a Ty mi przywróć ten z lat 2000-2010.

Gamedevu Ci nie przywrócę, ale nic nie stoi na przeszkodzie wrócić do tamtych gier. I często jest to brutalne zderzenie z rzeczywistością.

Zakręciliście się wokól Asasyna to polecam zrobić sobie mały teścik i jak wyjdzie Shadows to spróbować zdjąć okulary nostalgii i  porównać go do powszechnie uwielbianej trylogii Ezio. Ciekawe w co się będzie lepiej grać.

Odpłynąłem, więc wracam: JEBAĆ XBOXA TRUPA

Opublikowano

Ja bym chetnie wrocił do scope i mechaniki gier z ps2. Może indory przestana w koncu robic pixelaki i bedzie level up tych studiow.

Edytowane przez Beelzeboss

Opublikowano
15 minut temu, Beelzeboss napisał(a):

qft

To prawda, ale jak czlowiek ma xboxa to chcialbym jakies dobre gry od platform holdera, a oni dostarczaja albo szroty, albo gierki dla gen z jak sot i grounded

No hujnia na Xboxie, to co grałeś ostatnio dobrego na pleju najlepiej takiego z duszą z PS2. 

Naprawdę klapy dawno nie miały takiego ancymona

Opublikowano

Jak incz był zielony to pruli się, że największy toksyk na forum i bana mu szybko, a teraz "hehe ładnie z nimi jedziesz, dawaj inczuś"

Chorągiewy zayebane :)

Opublikowano

Kolejny update nvidii, kolejne kompilowanie szejderów w gierkach. No odbiera radość grania ten pisi gejming.

Opublikowano
15 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Każdy kto broni teraz kurwy niebieskiej jest na wagę złota jak nawet chłopy mający jedynie PSNid w profilu piszą w temacie Plejki, że jest chujnia jak nigdy.

nie tylko w temacie Plejki, nawet poświęcone Playstation portale przyznają po ostatnim SoP że nie jest zbyt dobrze

Opublikowano

Tak słabego pokazu Sonka nie miała nigdy, istnieje 0,01% szans, że Microsoft zaprezentuje się gorzej ale znając Spencera i spółkę to trzeba na spokojnie do tego podejść i podjąć rękawicę :boomer:

Opublikowano

Czeka, aż wydrukują świeże wykresy w japońskim wydaniu Densha De Dengeki PLAYSTATIONU Extrimu, nowy numer w pierwszy i ostatni piątek tygodnia między 20 a 22. Daj mu chwilę

Opublikowano
10 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Dziwne że jeszcze Krysia z wykresami nie wleciała 

To te co pokazują, że SE traci, idzie w multiplatformy i Finale się nie sprzedały, a gdzie Krzychu mówi, że dobrze robią i jest dobrze, jest wszystko w porządku i dobry przekaz leci?

Opublikowano
35 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Dziwne że jeszcze Krysia z wykresami nie wleciała 

A nie widziałem nic?

Być może to lista ignorowanych blokuje :).

Opublikowano

Czaicie że teraz dla klapa najważniejsza impreza to konferencja MS? I czekanko czy coś im skapnie od Pana Spencera?

Opublikowano

Ja czekam na ostateczne osmieszenie klockarzy. Wszystko wydawane na playstation, a microsoft wyda konkurenta dla steam decka xD 

Opublikowano
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

jakby pokazali Uncharted 5 na wyłączność na XS

Paolo litości, nie dla psa kiełbasa :)

Opublikowano

xD Paolo dla xbota mamy indiane jonesa z grafiką typu 2014 rok od wyrobników wolfensteina 2

Opublikowano

A na co na Xboxie ten pizdowaty pelons ? Jeździjcie sobie po Madagaskarze, na zdrowie!

Opublikowano
2 godziny temu, jimmy napisał(a):

Paolo litości, nie dla psa kiełbasa :)

Chłop chyba naprawdę myśli, że Uncharted to jakaś nieosiągalna klasa.

RotR >> dowolne Uncharted

Nie zapraszam do dyskusji, chuj się znacie. :)