Opublikowano 6 czerwca 20246 cze Na forum wrócił znów temat najbardziej skrzywdzonej gry w historii xd przypadkiem chodzi o exa sony
Opublikowano 6 czerwca 20246 cze 3 minuty temu, Daddy napisał(a): niebieskie gównojady na mocny dragach autor Zaimkowe gówno do zaorania, studio do zamkniecia.
Opublikowano 6 czerwca 20246 cze Śmieszki z gier usług jak Sea of Thieves, Grounded czy nadchodzące State of Decay3, ale no kurwa jak widzę kolejnego generyka po Overwatchu to rzygać się chce i chyba należy docenić te gry z jakimś pomysłem na siebie
Opublikowano 6 czerwca 20246 cze 7 minut temu, drozdu7 napisał(a): Śmieszki z gier usług jak Sea of Thieves, Grounded czy nadchodzące State of Decay3, ale no kurwa jak widzę kolejnego generyka po Overwatchu to rzygać się chce i chyba należy docenić te gry z jakimś pomysłem na siebie Są ludzie co w to grają, poza tym już wiadomo, że cena będzie niska na poziomie HD2, przeczuwam umiarkowany sukces .
Opublikowano 6 czerwca 20246 cze 90 procent nie ukończyło HB2, a tylko 50 procent dotarło do pierwszego bossa xd haha pakuj NT mandziur haha i wypad z branży haha.
Opublikowano 6 czerwca 20246 cze 10% graczy ukończyło hellblade2? To licząc na szybko patrząc na statystki grających wychodzi mi, że to całych trzech graczy na świecie
Opublikowano 6 czerwca 20246 cze co sie dziwicie. Wojownicy z forum nie skonczyli, a co dopiero normalni ludzie.
Opublikowano 6 czerwca 20246 cze Kto chciał przejść to przeszedł MS wsparł projekt Ninja Theory do końca, by zrobili taką grę jaką chcą. Ninjasi wiedzieli ile ryzykują, gra nie zawładnęła ani Steamem ani GP chyba więc wszystkiego się można spodziewać
Opublikowano 6 czerwca 20246 cze Wyszła chujnia z patatajnia - narracja botów? Tak miało być. Buahaha
Opublikowano 6 czerwca 20246 cze 1 godzinę temu, Daffy napisał(a): 10% graczy ukończyło hellblade2? To licząc na szybko patrząc na statystki grających wychodzi mi, że to całych trzech graczy na świecie a wiadomo ile klapów obejrzało na YT?
Opublikowano 6 czerwca 20246 cze Przeszedłem i swoje zdanie wyraziłem w temacie. Ty za to nie przeszedłeś pewnie a najwięcej pierdolisz
Opublikowano 6 czerwca 20246 cze Jaja nikt nie gra w mesjasza sensue. Boty zarzynają własną kurę, a raczej opaslą swinie Swoją drogą dawno nie dałem się tak nabrać zapowiedziami. Brak gameplayu, symulator chodzenia, średnia grafika, notorycznie słuchanie jakiś jękow i oglądanie pseudo emocjonalnych scen. Gra tylko dla naszych zielonych choroszczaków, a tak naprawdę kolejne krapiszcze w bogatej bibliotece 5/10 na Xboxie Edytowane 6 czerwca 20246 cze przez izon
Opublikowano 7 czerwca 20247 cze 14 godzin temu, Donatello1991 napisał(a): 90 procent nie ukończyło HB2, a tylko 50 procent dotarło do pierwszego bossa xd jestem wyjątkowo spierdolony widocznie bo przeszedłem tę zadufaną w sobie nudę na przekór sobie. Dzięki Pan Bozia, że to takie krótkie . mija mój kolejny tydzień z gamepassem no i szczerze powiem, że to jest ściek jebany fajnie, że jest Forza Horizon ale większość to jakieś gnioty jakby na telefon. Czy to PS+ Extra czy to gamepass jeden chuj i nie rozumiem dlaczego ten drugi jest uważany za dużo lepszy. Cokolwiek związanego z Xboxem rozbija się o skały rzeczywistości okazując się tak naprawdę co najwyżej średnie. Dali 3 miesiące do zestawu z komputerkiem to próbuję korzystać ale płacić za to później? Nie widzę sensu ale kupowanie średnich gier MSu też jest bez sensu stąd wracamy do podstawowych konkluzji wypracowanych tutaj już dawno temu, że Xbox to kurwa.
Opublikowano 7 czerwca 20247 cze Ja bym bardzo chciał, żeby było PS+ za jakąś stówkę bez gier tylko do onlajnu i sejwów w chmurze (szczególnie, że ch**e na PS5 nie pozwalają przegrywać sejwów na usb). Zbierałem te wszystkie gry przez lata a ograłem może ze 3. Zawsze jak coś mi się podoba to kupuje i skoro wydałem kasę to mam motywację do grania, a jak coś jest za „friko” to odkładam bez końca. Edytowane 7 czerwca 20247 cze przez dominalien
Opublikowano 7 czerwca 20247 cze Nie mieć w co grać w XGP? Trzeba naprawdę nienawidzić gier. albo być zawsze na bieżąco ze wszystkim
Opublikowano 7 czerwca 20247 cze 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Nie mieć w co grać w XGP? Trzeba naprawdę nienawidzić gier. Nie chodzi o to, że nie mam w co grać po prostu nie rozumiem dlaczego GP jest dużo lepszy od PS+ Extra masa ścieku ze smartfonów codzienne gówno gierki jakby z przeglądarki i raz na jakiś czas coś większego.... ... O SZLAG! TO BRZMI JAK PS+EXTRA No zaliczyłem HB2 i Cocoon. Planet of Lana liznąłem ale nie chcę poświęcać na to czasu i na razie przerwa na różową kulkę od nintendo.
Opublikowano 7 czerwca 20247 cze 6 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): po prostu nie rozumiem dlaczego GP jest dużo lepszy od PS+ Extra Odpowiem na pytanie, do PS+ Extra nie trafiają na premierę takie gry jak Hellblade, Forza, Starfield, Age of Empires, Halo, Gearsy, Ori, Psychonauts i inne. Gdyby wyjąć gry na premierę które trafiają do GP to tak jak piszesz nie ma specjalnych różnic pomiędzy dwoma abonamentami i w dużej mierze mają podobną bibliotekę.
Opublikowano 7 czerwca 20247 cze Tak jak ASX pisze - po prostu XGP dostaje mnóstwo gier 1st party i dobrych premierówek. Patrząc, że mając Ultimate dodatkowo ofertę sprawdzić możesz na PC i telefonie i masz el Dorado. Nie wyobrażam sobie płacić za abonament miesiąc w miesiąc, ale co ograłem fenomenalnych gier to moje.
Opublikowano 7 czerwca 20247 cze Ja myślę że dużo zależy od perspektywy, każdy inaczej patrzy na abonament. Jak ktoś gra w większośc gier na premierę to go nie grzeją takie wrzuty jak Dead Space,Dead Island 2, Diablo4,Jedi Ocalały. Ktoś inny, jak ja może z wypiekami na twarzy przechodzić sobie
Opublikowano 7 czerwca 20247 cze XGP dostaje co miesiąc po kilka premier (w zeszłym roku było to chyba ponad 50 gier day one w usłudze), nie tylko swoich gier i to w większości bardzo dobrych gier. Do tego statystycznie więcej gier wpada do usługi niż z niej wychodzi, więc ta biblioteka dość szybko rośnie. Dodatkowo jak masz GPU, to grasz w te gry na PC, konsoli i w chmurze. Najlepszy deal w gamingu ever.