Opublikowano 7 czerwca 20247 cze Serio nabieracie się na growe abonamenty w 2024? haha grubo No ale potem można napisać że dostaje się calisto ZA DARMO to że można je kupić za 20zł NA WŁASNOŚĆ to już mały pikuś No chyba że kupujecie to dla gier na 100+ godzin więc super deal ten abo! zapłacicie tylko 5 bomb rocznie a ogracie aż połowe asasyna!
Opublikowano 7 czerwca 20247 cze Króciutko: jebać sony Dziękuję za waszą uwagę, mości zagrajmerstwo, smacznej kawusi
Opublikowano 7 czerwca 20247 cze 16 minut temu, SnoD napisał(a): Najlepszy deal w gamingu ever. Który istnieje tylko dlatego, że MS dostaje po dupie od kilku lat. Gdyby była mniej-więcej równowaga na rynku konsol niczego takiego by nie było. To jest właśnie „wolny rynek” i „konkurencja” kurwa mać.
Opublikowano 7 czerwca 20247 cze Mahomet nie przyszedł do góry, więc Halo przyjdzie do Yetiego. Przyznaj że trochę się jarasz Yeti, że znowu zagrasz sobie w Halo, bo te fpsy od Sonki w ostatniej dekadzie typu Concord to chyba niespecjalnie cię jarają
Opublikowano 7 czerwca 20247 cze Halo od zawsze i na zawsze szanuje, dla halo 2 kupowałem lajwa z Australii i to nie w formie kodu cyfrowego, tylko w formie fizyczne, zdrapkę. Także tak, chętnie zagram w przyszłości w jakieś nowe halo.
Opublikowano 7 czerwca 20247 cze Astral Sword wisi na pchlim od kilku dni, nikt tego nie chce. Taki jest rezultat jak hypuje sie gre dupskiem bohaterki, a w potem sam tytul okazuje sie zwyklym sredniakiem.
Opublikowano 7 czerwca 20247 cze Dzisiaj wielka konferencja, bardzo kolorowa, z tej okazji wklejam zdjęcie Geoffa
Opublikowano 7 czerwca 20247 cze Patrzę sobie po gierkach na Xboxie i co widzę? PPE o tym nie pisało, a to już się dzieje - gry Sonki już tu są!
Opublikowano 7 czerwca 20247 cze A co mają robić potężni zagrajmerowie o 23 w piątek ? Grać i gapić się jednym okiem na monitorek z konfą, normalka.
Opublikowano 7 czerwca 20247 cze 4 minuty temu, Szermac napisał(a): A co mają robić potężni zagrajmerowie o 23 w piątek ? Grać i gapić się jednym okiem na monitorek z konfą, normalka. DLC do Alana, to może ubiorę nawet koszulę xD.
Opublikowano 8 czerwca 20248 cze Devi odchodzą od starej generacji ale dalej zostaje ziemniak do okiełznania to co się dziwić
Opublikowano 8 czerwca 20248 cze 42 minuty temu, Daddy napisał(a): klapy z jakim szałem macicy latają bo sonka robi gry na switcha Co gdzie bo przegapiłem info?
Opublikowano 8 czerwca 20248 cze 11 godzin temu, Donatello1991 napisał(a): Black myth nie dla xboxa ! Jest jest jest! I tak najbardziej mnie cieszy że XSX nie uciągnie SH2 Który tak jest rozchytywany i chwalony, najlepszy horror ostatnich lat nie dla trzeszczącego pada na baterie! Słychać wycie???
Opublikowano 8 czerwca 20248 cze 3 godziny temu, kudlaty88 napisał(a): Co gdzie bo przegapiłem info? Od czegoś muszą zacząć, Switch2 pewnie dostanie wiele portów od Sonki, tak samo od MS.
Opublikowano 8 czerwca 20248 cze 20 minut temu, Daddy napisał(a): Od czegoś muszą zacząć, Switch2 pewnie dostanie wiele portów od Sonki, tak samo od MS. Ja uważam że te wszystkie umowy third party skończą się multiplatformowo kiedyś. Stellar, Ronin, Fajnale będą jak Kena. No i mam nadzieję że jutro Spencer sypnie gierkami a ostatecznie przyjebie Nintendo Switchem 2 ze wsteczną Edytowane 8 czerwca 20248 cze przez drozdu7
Opublikowano 8 czerwca 20248 cze Sonka już zapowiedziała first party na switcha day one, więc thirdparty to jeszcze większy pewniak. Kolekcja Uncharted na switcha2? Jest możliwe