Opublikowano 8 czerwca 20248 cze Jakby tak było to jedynym słusznym wyborem dla mnie był by następca Switcha plus handheld ms, stacjonarki straciły by sens całkowicie. W graficzke mam wywalone wolę sobie zagrać w dowolnej chwili i miejscu na przenośniaku nawet w gorszej grafice i 25-30fpsach.
Opublikowano 8 czerwca 20248 cze Już czytam, że jutrzejszą bombą Microsoftu będzie remaster-remastera Gears of War. A zaraz remastery-remasterow Halo na PS5. Zielona łajba tonie, jak tam pokraki pograli 15 minut w Hellblade?
Opublikowano 8 czerwca 20248 cze jezeli oni robia remaster gier, ktore juz sa 4k 60fps to upadli niżej niz myslalem. To musi byc na ue5...
Opublikowano 8 czerwca 20248 cze 2 godziny temu, izon napisał(a): Już czytam, że jutrzejszą bombą Microsoftu będzie remaster-remastera Gears of War. A zaraz remastery-remasterow Halo na PS5. Zielona łajba tonie, jak tam pokraki pograli 15 minut w Hellblade? Widać tresurę jimbo, Gearsy nie dostały żadnych remasterów, jedynie darmowe paczyki
Opublikowano 8 czerwca 20248 cze 2 hours ago, izon said: Już czytam, że jutrzejszą bombą Microsoftu będzie remaster-remastera Gears of War. A zaraz remastery-remasterow Halo na PS5. Zielona łajba tonie, jak tam pokraki pograli 15 minut w Hellblade? Sony cos zapowiedzialo na ten rok?
Opublikowano 8 czerwca 20248 cze 1 minute ago, Beelzeboss said: ale te microsoftowe kundle ujadaja Masz skill w nakladaniu makeup
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze Cała nadzieja w MS, żeby dziś poczuć co kiedyś z okazji odpustów growych.
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze klapy już dawno zdechły, sonka została nisko-ligowym wyrobnikiem gier thirdparty w stylu lego i astro nawet klapy mówią że wydawanie swoich gier na PC i Switcha jest cool i proszą o więcej
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze A ja właśnie chce takich platformówek i lego więcej. Phantom Blade 0 zmiecie wszystko. Nowy CoD to będzie sztos. A xbox dalej w lesie.
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze Ej skoro ponad 40% użytkowników siedzi jeszcze na starej generacji, to czemu Sony nie dało tego LEGO też na PS4 a dało na Switcha?
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze Bo trzeba przekonać ich do kupna ps5. Tak jak pctiwcy po GoT i Ragnarok polecą po ps5. To się nazywa TAKTYKA
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze Godzinę temu, ASX napisał(a): Ładnie sie tam bawią za moje 4 zł z Game Passa Nie bądź taka skromny. Za twoje 63zł miesiecznie przecież
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze Ciekawe czy procent cebularzy wynosi faktycznie 90% a tylko 10 płaci pełen price za GamePass. Tak gadają w kuluarach.
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze 31 minut temu, Beelzeboss napisał(a): Nie bądź taka skromny. Za twoje 63zł miesiecznie przecież 43 zł bo mam zwykły konsolowy abonament i nie gram online 1 godzinę temu, Donatello1991 napisał(a): Cała nadzieja w MS, żeby dziś poczuć co kiedyś z okazji odpustów growych. Widzisz do czego cię ta Sonka doprowadziła, musisz pokładać nadzieję w Xboxa że dostarczy ci coś czego Sony nie jest w stanie
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze 4 minuty temu, ASX napisał(a): 43 zł bo mam zwykły konsolowy abonament i nie gram online Widzisz do czego cię ta Sonka doprowadziła, musisz pokładać nadzieję w Xboxa że dostarczy ci coś czego Sony nie jest w stanie W ostateczności dostarczy kupę śmiechu. Więc win win.
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze 16 godzin temu, Whisker napisał(a): I tak najbardziej mnie cieszy że XSX nie uciągnie SH2 Który tak jest rozchytywany i chwalony, najlepszy horror ostatnich lat nie dla trzeszczącego pada na baterie! Słychać wycie??? Twoje w psychiatryku, odklejencu.
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze Boty niezłe samozaoranie na czele z Daddym. Walczenie Sensuą, którą większość graczy wyłączyło po 10 minutach i Indiana Jonsem, który nie wyszedł i na pierwszym trailerze wygląda jak gra z x360. Ktoś mi wyjaśni co się odpierdala w tym zielonym wariatkowie?
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze 4 hours ago, Beelzeboss said: chłopcy pamietajcie co macie napisac na twitterze A sony gdzie, zazwyczaj zamykali e3 2 hours ago, Donatello1991 said: Bo trzeba przekonać ich do kupna ps5. Tak jak pctiwcy po GoT i Ragnarok polecą po ps5. To się nazywa TAKTYKA jedyny moment kiedy znowu kupie to gowno to GTA 6 1 hour ago, izon said: Boty niezłe samozaoranie na czele z Daddym. Walczenie Sensuą, którą większość graczy wyłączyło po 10 minutach i Indiana Jonsem, który nie wyszedł i na pierwszym trailerze wygląda jak gra z x360. Ktoś mi wyjaśni co się odpierdala w tym zielonym wariatkowie? co tam u sony? Jakas konfa bedzie na tym e3? albo gamescom?
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze 1 godzinę temu, Ryuk napisał(a): jedyny moment kiedy znowu kupie to gowno to GTA 6 XD xboxa kup, lol tak to jest z obroncami klocka. Jak trwoga to do Boga i kupia playstation, a nie niesprzedawalnego smiecia. Edytowane 9 czerwca 20249 cze przez Beelzeboss
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze hamulcowy generacji ciekawe jak tam gta 6 śmiga https://xgp.pl/newsy/black-myth-wukong-opoznienie-xbox-series-s/