Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Jakby tak było to jedynym słusznym wyborem dla mnie był by następca Switcha plus handheld ms, stacjonarki straciły by sens całkowicie. W graficzke mam wywalone wolę sobie zagrać w dowolnej chwili i miejscu na przenośniaku nawet w gorszej grafice i 25-30fpsach. 

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 614,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Już czytam, że jutrzejszą bombą Microsoftu będzie remaster-remastera Gears of War. A zaraz remastery-remasterow Halo na PS5. Zielona łajba tonie, jak tam pokraki pograli 15 minut w Hellblade?:kekw:

Opublikowano

jezeli oni robia remaster gier, ktore juz sa 4k 60fps to upadli niżej niz myslalem. To musi byc na ue5...

Opublikowano
2 godziny temu, izon napisał(a):

Już czytam, że jutrzejszą bombą Microsoftu będzie remaster-remastera Gears of War. A zaraz remastery-remasterow Halo na PS5. Zielona łajba tonie, jak tam pokraki pograli 15 minut w Hellblade?

Widać tresurę jimbo, Gearsy nie dostały żadnych remasterów, jedynie darmowe paczyki :)

Opublikowano
2 hours ago, izon said:

Już czytam, że jutrzejszą bombą Microsoftu będzie remaster-remastera Gears of War. A zaraz remastery-remasterow Halo na PS5. Zielona łajba tonie, jak tam pokraki pograli 15 minut w Hellblade?

Sony cos zapowiedzialo na ten rok?

Opublikowano
1 minute ago, Beelzeboss said:

ale te microsoftowe kundle ujadaja

Masz skill w nakladaniu makeup

giphy.webp

Opublikowano

Ładnie sie tam bawią za moje 4 zł z Game Passa

Opublikowano

klapy już dawno zdechły, sonka została nisko-ligowym wyrobnikiem gier thirdparty w stylu lego i astro

GPkRqZsa8AA58xc?format=jpg&name=large

nawet klapy mówią że wydawanie swoich gier na PC i Switcha jest cool i proszą o więcej 

:jim:

Opublikowano

Ej skoro ponad 40% użytkowników siedzi jeszcze na starej generacji, to czemu Sony nie dało tego LEGO też na PS4 a dało na Switcha? ;)

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał(a):

Ładnie sie tam bawią za moje 4 zł z Game Passa

Nie bądź taka skromny. Za twoje 63zł miesiecznie przecież :)

Opublikowano
31 minut temu, Beelzeboss napisał(a):

Nie bądź taka skromny. Za twoje 63zł miesiecznie przecież :)

43 zł bo mam zwykły konsolowy abonament i nie gram online :)

1 godzinę temu, Donatello1991 napisał(a):

Cała nadzieja w MS, żeby dziś poczuć co kiedyś z okazji odpustów growych.

Widzisz do czego cię ta Sonka doprowadziła, musisz pokładać nadzieję w Xboxa że dostarczy ci coś czego Sony nie jest w stanie 

Opublikowano
4 minuty temu, ASX napisał(a):

43 zł bo mam zwykły konsolowy abonament i nie gram online :)

Widzisz do czego cię ta Sonka doprowadziła, musisz pokładać nadzieję w Xboxa że dostarczy ci coś czego Sony nie jest w stanie 

W ostateczności dostarczy kupę śmiechu. Więc win win.

Opublikowano
16 godzin temu, Whisker napisał(a):

I tak najbardziej mnie cieszy że XSX nie uciągnie SH2 Który tak jest rozchytywany i chwalony, najlepszy horror ostatnich lat nie dla trzeszczącego pada na baterie! Słychać wycie??? 

Twoje w psychiatryku, odklejencu. :D

Opublikowano

Boty niezłe samozaoranie na czele z Daddym. Walczenie Sensuą, którą większość graczy wyłączyło po 10 minutach i Indiana Jonsem, który nie wyszedł i na pierwszym trailerze wygląda jak gra  z x360. Ktoś mi wyjaśni co się odpierdala w tym zielonym wariatkowie? :kekw:

Opublikowano
4 hours ago, Beelzeboss said:

chłopcy pamietajcie co macie napisac na twitterze

A sony gdzie, zazwyczaj zamykali e3 

2 hours ago, Donatello1991 said:

Bo trzeba przekonać ich do kupna ps5. Tak jak pctiwcy po GoT i Ragnarok polecą po ps5. To się nazywa TAKTYKA

jedyny moment kiedy znowu kupie to gowno to GTA 6

1 hour ago, izon said:

Boty niezłe samozaoranie na czele z Daddym. Walczenie Sensuą, którą większość graczy wyłączyło po 10 minutach i Indiana Jonsem, który nie wyszedł i na pierwszym trailerze wygląda jak gra  z x360. Ktoś mi wyjaśni co się odpierdala w tym zielonym wariatkowie?

co tam u sony? Jakas konfa bedzie na tym e3? albo gamescom?

Opublikowano
1 godzinę temu, Ryuk napisał(a):

jedyny moment kiedy znowu kupie to gowno to GTA 6

XD xboxa kup, lol

tak to jest z obroncami klocka. Jak trwoga to do Boga i kupia playstation, a nie niesprzedawalnego smiecia.

Edytowane przez Beelzeboss