Opublikowano 9 czerwca 20249 cze A najlepsze dni to nowy XBOX, cała nowość polega UWAGA na wyjebaniu napędu, zero zmian, to Pro rozjedzie jak gnój po polu. Kolejna kwestia DOOM wyjdzie też na PS5, a reszta tytułów dopiero 2025 super partia
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze Ale dobrych gierek na sonke dziś pokazali, dzieki pan Spencer. Doom i Life is strange day1
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze Klapy dziś możecie sobie usiąść na dual sensie i zapuścić astro playroom
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze ale pięknie patrzeć jak klapy są rozpierdolone jak gnój po polu i to jeszcze po niedawnym state of play
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): hahahah czyli odklejus dzisiaj zapija waląc konia do marzeń że Sony w końcu coś wyda Odstaw używki, już kilka razy Ci pisałem. Ja akurat obecnie zarabiam pieniądze siedząc w pracy i oglądam te Twoje konwulsje na widok zwiastunów Zwiastuny i konsola bez napędu, czy aż tak było i jest źle u zielonych?
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze Teraz, Whisker napisał(a): Odstaw używki, już kilka razy Ci pisałem. Ja akurat obecnie zarabiam pieniądze siedząc w pracy i oglądam te Twoje konwulsje na widok zwiastunów Przykro, że musisz robić w niedzielę. Przynajmniej praca pozwoli ci zapomnieć o pieczeniu dupska po tym jak Microsoft rozjechał Sony walcem.
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Przykro, że musisz robić w niedzielę. Przynajmniej praca pozwoli ci zapomnieć o pieczeniu dupska po tym jak Microsoft rozjechał Sony walcem. Akurat ogrywam fajne tytuły na Switcha więc nie jest mi tak smutno w niedzielę ale gdzie mnie piecze? Co rozjechał? Czym? Uderz konkretami bo ich nie widzę Edytowane 9 czerwca 20249 cze przez Whisker
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze 2 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Klapy dziś możecie sobie usiąść na dual sensie i zapuścić astro playroom bo pokazali gierki co wychodza na pc i sonke?
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze Niebieska kurwa brutalnie zgangbangowana klapy czekaja na 3fpsy wiecej w gta6 na ps5pro za 4500zl i nowa kolekcje hentai zeby wyjac w koncu z szafy te zamordowane na poczatku zycia psvr2 a w krolestwie zielonym wodospad sztosow plynie gamepassem do konsoli za 1000zl. Mezczyzn poznaje sie po tym jak koncza. Spencer wytoczyl potezne amerykanskie dziala i wypierdolil wszystkie karty z tych malych, ujebanych od ryzu chinskich lapek. Uklony. Nie da sie rozjebac bardziej
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze Kolejna sprawa, ludzie jarają się UWAGA zwiastunami na 2025 w tym czasie Sony wyjeżdża z premierą Silent Hilla w Październiku 2024 i Astro ultra platformer też w tym roku. Tutaj nie ma kompromisów ps. Jeszcze się kłaniają trailerom, ja jebe gdzie ja żyje Edytowane 9 czerwca 20249 cze przez Whisker
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze 17 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Pupcio odklejeniec już, że nie było nic, a potem wraca do napierdalania na lapku gry z 2002 bo niczego więcej nie uciągnie. Paolo wiem że się nie znasz na grach i w żadną z nich nie zagrasz ty WOWOWY KUNDLU ale nie ośmieszaj się Ale spokojnie, pawciokratos dla ciebie napisze recenzje tych szrotów bo ja gram w gry
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze Teraz, Pupcio napisał(a): Paolo wiem że się nie znasz na grach i w żadną z nich nie zagrasz ty WOWOWY KUNDLU ale nie ośmieszaj się Ale spokojnie, pawciokratos dla ciebie napisze recenzje tych szrotów bo ja gram w gry Pięknie wjedzie w sierpniu nowy dodatek do WoWika, aż mi SIUR stanął na widok potężnego kamiennego krasnoluda.
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): Pięknie wjedzie w sierpniu nowy dodatek do WoWika, aż mi SIUR stanął na widok potężnego kamiennego krasnoluda. Staje Ci do DLC do gry???
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze Haaha whisker już łapy się trzęsą i zaraz pójdzie cała flacha na raz! playstation w tarapatach
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze 8 minut temu, schabek napisał(a): Niebieska kurwa brutalnie zgangbangowana klapy czekaja na 3fpsy wiecej w gta6 na ps5pro za 4500zl i nowa kolekcje hentai zeby wyjac w koncu z szafy te zamordowane na poczatku zycia psvr2 a w krolestwie zielonym wodospad sztosow plynie gamepassem do konsoli za 1000zl. Mezczyzn poznaje sie po tym jak koncza. Spencer wytoczyl potezne amerykanskie dziala i wypierdolil wszystkie karty z tych malych, ujebanych od ryzu chinskich lapek. Uklony. Nie da sie rozjebac bardziej KRÓL PRZEMÓWIŁ 3 minuty temu, Whisker napisał(a): Staje Ci do DLC do gry??? To Ty się jarałeś Moralesem na 100h, przypominam tylko.
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze No to się pośmialiśmy dzisiaj, ale następny PS Showcase pewnie będzie najlepszy w historii, bo wreszcie jest konkurencja uzbrojona, a Microsoft jak zwykle dowiezie tylko jakiś mały % tego pokazu do roku 2030 xD, na to, czy rzeczywiście ten pokaz przyniesie nowy wymiar gier od MS Studios to trzeba 2-3 latka poczekać leciutko. Perfect Dark, Fable i Gearsy to jeszcze długa droga do premiery. Pozdro.
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze W dniu 14.05.2024 o 12:02, Shen napisał(a): Ujadanie to jedyne co im zostało, żadnych gier na xboxa, studia zamykane, moga sobie najwyzej kupic nowy kolor pada Guernika i leszczu to dwa ostatnie matoły ktore wciąz wierzą w potęgę sonki xD
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze 32 minuty temu, Bzduras napisał(a): KRÓL PRZEMÓWIŁ To Ty się jarałeś Moralesem na 100h, przypominam tylko. Morales w tamtym czasie rozwalał wszystko co widzieliśmy i to przede wszystkim MARVEL a nie WoW 13 minut temu, Daddy napisał(a): ale będzie grane w astrobota przez 1,5 roku na sonce Ja odpaliłem wczoraj jedynkę 4 letnia a wiesz czemu? Bo Sony wydało aktualizacje z nowymi misjami i pucharkami, taka dobra firma a Xbox zapomina o czym sam pierdoli jak np Halo Infinite gdzie doczekać się nie mogłem DLC
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze Whisker przed napisaniem swoich postów (po zresztą też) NIC SIĘ NIE STAŁO, NIC SIĘ NIE STAŁO
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze 52 minutes ago, Whisker said: Pizda ogólnie, znowu w 2025 się nadrobi w miesiąc gry na XSX i do Żyda, czyli ten rok przejebany aż do świąt na Microsoft. jak w tydzien nadrobisz XSX to w ile nadrobisz sony? 12h? 45 minutes ago, Whisker said: Kolejna sprawa, ludzie jarają się UWAGA zwiastunami na 2025 w tym czasie Sony wyjeżdża z premierą Silent Hilla w Październiku 2024 i Astro ultra platformer też w tym roku. Tutaj nie ma kompromisów ps. Jeszcze się kłaniają trailerom, ja jebe gdzie ja żyje SH? to nawet nowa gra nie jesty tylko jebany remake ale alko wpadlo dzis