Opublikowano 9 czerwca 20249 cze Na tą chwilę mam wahania czy puszczać Plejke do żyda, w sumie tylko Death Stranding 2 trochę mnie powstrzymuje..
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze 14 minutes ago, ASX said: Krychu odpalił dawny protokół xbotow "Poczekajcie do następnego E3" Nastepna konfa Sony was rozjebie!
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze Zwiastuny nadrobiłem w 15 min Silent 2 będzie ogrywany chociaż w 2024 a nie czekanko do 2025 ale pęka Wam duma
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze 14 minut temu, knotek napisał(a): Guernika i leszczu to dwa ostatnie matoły ktore wciąz wierzą w potęgę sonki xD o jakis random wyszedł z nory, pewnie ten sam oddzial w Choroszczy co paolo
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze 9 minutes ago, Whisker said: Zwiastuny nadrobiłem w 15 min Silent 2 będzie ogrywany chociaż w 2024 a nie czekanko do 2025 ale pęka Wam duma Silent 2 (REMAKE) vs Indiana,Avowed, Stalker, Cod w gejpass, MFS 2024, DLC do WoW,SoT i D4 Nie wiem czy masz dzieci, ale jak dla siebie nie chcesz przestac alko to chociaz dla nich Edytowane 9 czerwca 20249 cze przez Ryuk
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze 12 minut temu, Ryuk napisał(a): Silent 2 (REMAKE) vs Indiana,Avowed, Stalker, Cod w gejpass, MFS 2024, DLC do WoW,SoT i D4 Nie wiem czy masz dzieci, ale jak dla siebie nie chcesz przestac alko to chociaz dla nich Silent 2 gramy, a ty wymieniłeś niektóre gry które nawet nie wyjdą w tym roku hahahahaa nie ma to jak sie zaorać. Mam rozumieć ze ja z padem w ręku będę przemierzał najlepszą część Silenta i delektował się graniem a Ty w tym czasie YouTube i oglądanie trailerów gdzie jedyny Gameplay to ustawianie rozdzielczości tudzież napisów, no może jeszcze weźmiesz pada do ręki i będziesz udawał że grasz, że to ten moment, że już 2024 i granko Edytowane 9 czerwca 20249 cze przez Whisker
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze 1 minute ago, Whisker said: Silent 2 gramy, a ty wymieniłeś niektóre gry które nawet nie wyjdą w tym roku hahahahaa nie ma to jak sie zaorać. Mam rozumieć ze ja z padem w ręku będę przemierzał najlepszą część Silenta i delektował się graniem a Ty w tym czasie YouTube i oglądanie trailerów gdzie jedyny Gameplay to ustawianie rozdzielczości tudzież napisów, no może jeszcze weźmiesz pada do ręki i będziesz udawał że grasz, że to ten moment, że już 2024 i granko Ktora gra ktora wyminielem nie jest na ten rok
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze 2 minutes ago, Donatello1991 said: A czemu Indiana i avowed nie dostali konkretnych dat? Obstawiam, ze indiana sie wyjebie imo na Q1 2025. Avowed byla by lekka beka gdyby nie dali tego na ten rok
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze Mało tego to jeszcze część wyjdzie na PS5 więc czym się jarasz chłopie
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Nie posiadać Xboxa tej generacji? Absurd. Posiadałem i sprzedalem bo chujem wiało z kilometra
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze 8 minut temu, Donatello1991 napisał(a): A czemu Indiana i avowed nie dostali konkretnych dat? dobre pytanie bez odpowiedzi, może jeszcze obmyślają platformy xDDDD. 5 minut temu, Whisker napisał(a): Mało tego to jeszcze część wyjdzie na PS5 więc czym się jarasz chłopie Doom będzie day1 na wszystko
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze 5 minutes ago, Whisker said: Mało tego to jeszcze część wyjdzie na PS5 więc czym się jarasz chłopie Mam PC i zaraz bedzie steam deck wyjebane mam czy to wychodzi na ps5 czy nie
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze Pokaz super i naprawdę się cieszę, ale konkrety będą się liczyć na końcu i gry 99 metacritic.
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze 3 minutes ago, KrYcHu_89 said: Pokaz super i naprawdę się cieszę, ale konkrety będą się liczyć na końcu i gry 99 metacritic. Pamietam jak plakales o ta gre co niby miala byc +90 a dostala ponizej 80 jak to dziennikarze nie docenili jej itd... ah te klapy
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze Teraz, Ryuk napisał(a): Pamietam jak plakales o ta gre co niby miala byc +90 a dostala ponizej 80 jak to dziennikarze nie docenili jej itd... ah te klapy Wyprodukowanie GOTY przez MS Studios to będzie chwila wiekopomna.
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze 8 minut temu, Whisker napisał(a): Posiadałem i sprzedalem bo chujem wiało z kilometra To, że alkohol zniszczył ci resztki szarych komórek to już wiemy, nie musisz drugi raz powtarzać.
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze Nie no końca fajna. Gry fajne. Problem xkurwy polega na tym, że te gry będą na wszystko xd Więcej Dooma sprzeda się na ps5 niż ludzi z GP ściągnie.
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze 1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Pięknie wjedzie w sierpniu nowy dodatek do WoWika, aż mi SIUR stanął na widok potężnego kamiennego krasnoluda. Tyle dobra pokazali a to oderwane od ducha puszczy bezguscie o dodatku do wowa Historia bociarskich to kurwa jak odbicie wycieczki szkolnej. Pan kierowca Spencer przez ostatnie lata nie mogl wyjechac z parkingu szkolnego, ale jak juz wklepal w nawigacje dobry adres, wyprzedzil na autostradzie busa plejstejszyn i zawiozl ekipe nad morze to wezyr zamiast wymoczyc spuchniete od przymalych sandalow stopy w przyjemnie chlodnej wodzie siedzi sam na tylach autobusu, grzebie w nosie i zjada gile. Jeszcze lata edukacji gamingowej przed tym zespolem szkol specjalnych
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze 53 minuty temu, Whisker napisał(a): Silent 2 będzie ogrywany chociaż w 2024 a nie czekanko do 2025 ale pęka Wam duma Przecież ta gra wyszła w 2001 roku, co takiego niesamowitego, że można to ograć na emulatorze w 2024
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze Faktycznie straszny problem, posiadacze Xboxa czy PC będą mogli sobie ograć najnowszego Dooma w Game Passie, a posiadaczom PS5 pozostanie zabulic 350 zł, które popłyną na finansowanie kolejnych gier na Xboxa. Chciałbym mieć same takie problemy jak Doom w Game Passie