Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 614,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

A co ma chłop teraz zrobić jak sprzedał cudowną konsolę a został z ohujałym małżem? I to jaranko Silentem xd

Opublikowano
8 minut temu, drozdu7 napisał(a):

A co ma chłop teraz zrobić jak sprzedał cudowną konsolę a został z ohujałym małżem? I to jaranko Silentem xd

Silent Hill 2 to jedna z gier wszechczasów teraz w odnowionej wersji, horror pełną parą bez wsparcia XSX 

Opublikowano

Pamiętajcie, w Łyszkerowie w sajlenta JUŻ GRAMY

Musicie tylko obalić na hejnał dwie flachy i już są flashbacki jak w gierce, majaki i potwory dookoła

Opublikowano

Nie wiem co straszniejsze, horror od mistrzów z Krakowa czy to co się dzieje z Whiskerem

Opublikowano
13 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Nie wiem co straszniejsze, horror od mistrzów z Krakowa czy to co się dzieje z Whiskerem

A gdyby tak połączyć jedno z drugim? 

Opublikowano
1 minutę temu, Donatello1991 napisał(a):

A gdyby tak połączyć jedno z drugim? 

Idealne połączenie :) ale jak im nie leży fakt wychodzenia takiej gry na Ps5 już w październiku :D 

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Ale ogra się najlepszą wersję na PC :banderas:

Ale tu jest wojna konsol a nie PC, marnujesz swój czas

Opublikowano

Może nawet bluber posłucha ludzi i przemodeluje tę Andżelę

Opublikowano
7 minut temu, Bzduras napisał(a):

Może nawet bluber posłucha ludzi i przemodeluje tę Andżelę

Niestety, ale Bluberowi doradza HIT Detection czyli kolejne Sugar Baby INC. 

Niestety "modern audience" nie lubi ładnych kobiet w grach także będą same smoki i pasztety. Czekam na wiecej LPG w grze bo z pewnością takowe "wink, wink" momenty bedą.

Opublikowano

Imo Microsoft miał najlepszą konfe generacji. Gamepass puchnie coraz bardziej. Sonka dostaje ostry wpierdol i dobrze, w końcu zrobi się ciekawiej bo póki co to mieliśmy wyścig o koronę jak w ekstraklasie.

Opublikowano

Może faktycznie Sony ma jeszcze jakiś pokaz we wrześniu ;) ten prawdziwy z Ps5 Pro i Tsushima 2 xd

Opublikowano

Jak to była najlepsza konfa tej generacji to zdecydowanie muszę skończyć z grami wideo :) Czas najwyższy

Opublikowano

Na tym laptopie z biedronki i tak długo byś nie pociągnął :) 

Opublikowano

Wam wystarczają gry na 7 robiące po raz setny to samo+ granie babą murzynem ale ja jako koneser szukam czegoś innego, głębszego. DUSZNEGO.

Nie zrozumiecie takiej wybitnej jednostki jak ja niestety :/ 

Opublikowano

Ubisoft pewnie idzie po 3 pkt w tej generacji xDD

Potężny Starfield i COD killer, a zaraz killer starego Asasyna, czyli nowy Asasyn!

Opublikowano
15 minut temu, Pupcio napisał(a):

Wam wystarczają gry na 7 robiące po raz setny to samo+ granie babą murzynem ale ja jako koneser szukam czegoś innego, głębszego. DUSZNEGO.

Nie zrozumiecie takiej wybitnej jednostki jak ja niestety :/ 

Co to kurwa jest?:whatuh:

images.jpeg

Edytowane przez izon