Opublikowano 10 czerwca 202410 cze ta butla jacka Danielsa musiała być naprawdę duża że trzeba się flexować z rana offscreenami z GT7
Opublikowano 10 czerwca 202410 cze A co ma chłop teraz zrobić jak sprzedał cudowną konsolę a został z ohujałym małżem? I to jaranko Silentem xd
Opublikowano 10 czerwca 202410 cze 8 minut temu, drozdu7 napisał(a): A co ma chłop teraz zrobić jak sprzedał cudowną konsolę a został z ohujałym małżem? I to jaranko Silentem xd Silent Hill 2 to jedna z gier wszechczasów teraz w odnowionej wersji, horror pełną parą bez wsparcia XSX
Opublikowano 10 czerwca 202410 cze Pamiętajcie, w Łyszkerowie w sajlenta JUŻ GRAMY Musicie tylko obalić na hejnał dwie flachy i już są flashbacki jak w gierce, majaki i potwory dookoła
Opublikowano 10 czerwca 202410 cze Nie wiem co straszniejsze, horror od mistrzów z Krakowa czy to co się dzieje z Whiskerem
Opublikowano 10 czerwca 202410 cze a jak popatrzysz przez puste dno butelki to i będzie mgła jak w SIlent Hillu
Opublikowano 10 czerwca 202410 cze 13 minut temu, drozdu7 napisał(a): Nie wiem co straszniejsze, horror od mistrzów z Krakowa czy to co się dzieje z Whiskerem A gdyby tak połączyć jedno z drugim?
Opublikowano 10 czerwca 202410 cze 1 minutę temu, Donatello1991 napisał(a): A gdyby tak połączyć jedno z drugim? Idealne połączenie ale jak im nie leży fakt wychodzenia takiej gry na Ps5 już w październiku
Opublikowano 10 czerwca 202410 cze 9 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Ale ogra się najlepszą wersję na PC Ale tu jest wojna konsol a nie PC, marnujesz swój czas
Opublikowano 10 czerwca 202410 cze 25 minut temu, Whisker napisał(a): Ale tu jest wojna konsol a nie PC, marnujesz swój czas To sobie walcz, ale wojna została wygrana - PC/Xbox + przenośnika. PlayStation jest pomijalne.
Opublikowano 10 czerwca 202410 cze 7 minut temu, Bzduras napisał(a): Może nawet bluber posłucha ludzi i przemodeluje tę Andżelę Niestety, ale Bluberowi doradza HIT Detection czyli kolejne Sugar Baby INC. Niestety "modern audience" nie lubi ładnych kobiet w grach także będą same smoki i pasztety. Czekam na wiecej LPG w grze bo z pewnością takowe "wink, wink" momenty bedą.
Opublikowano 10 czerwca 202410 cze Imo Microsoft miał najlepszą konfe generacji. Gamepass puchnie coraz bardziej. Sonka dostaje ostry wpierdol i dobrze, w końcu zrobi się ciekawiej bo póki co to mieliśmy wyścig o koronę jak w ekstraklasie.
Opublikowano 10 czerwca 202410 cze Może faktycznie Sony ma jeszcze jakiś pokaz we wrześniu ten prawdziwy z Ps5 Pro i Tsushima 2 xd
Opublikowano 10 czerwca 202410 cze Jak to była najlepsza konfa tej generacji to zdecydowanie muszę skończyć z grami wideo Czas najwyższy
Opublikowano 10 czerwca 202410 cze Niestety, pupciowi religia nie pozwala jarac sie grami na Xboxa. Tzn. jara sie, ale nie sa z japonii to troche przypal mowic glosno i cos tam steka ze gowno. #graczyk
Opublikowano 10 czerwca 202410 cze Wam wystarczają gry na 7 robiące po raz setny to samo+ granie babą murzynem ale ja jako koneser szukam czegoś innego, głębszego. DUSZNEGO. Nie zrozumiecie takiej wybitnej jednostki jak ja niestety
Opublikowano 10 czerwca 202410 cze Niestety, tej wybitnej jednostki nie rozumie nawet lekarz prowadzacy.
Opublikowano 10 czerwca 202410 cze Ubisoft pewnie idzie po 3 pkt w tej generacji xDD Potężny Starfield i COD killer, a zaraz killer starego Asasyna, czyli nowy Asasyn!
Opublikowano 10 czerwca 202410 cze 15 minut temu, Pupcio napisał(a): Wam wystarczają gry na 7 robiące po raz setny to samo+ granie babą murzynem ale ja jako koneser szukam czegoś innego, głębszego. DUSZNEGO. Nie zrozumiecie takiej wybitnej jednostki jak ja niestety Co to kurwa jest? Edytowane 10 czerwca 202410 cze przez izon