Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
19 minut temu, izon napisał(a):

Co to kurwa jest?:whatuh:

images.jpeg

Jakiś stary scrren, a o co chodzi?

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 614,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

No widziałem gorzej odtworzone modele bab

Opublikowano
15 minut temu, Bzduras napisał(a):

Jakiś stary scrren, a o co chodzi?

Na nowych też wygląda jakbyśmy mieli grać ludzkim gównem :boski_miszcz:

10 minut temu, ASX napisał(a):

No widziałem gorzej odtworzone modele bab

Gorzej? Podobny poziom spierdolenia. Po co oni zatrudniają ładne aktorki, żeby pozniej zamieniać je w takie syfiary?

Edytowane przez izon

Opublikowano
8 minut temu, izon napisał(a):

Gorzej? Podobny poziom spierdolenia. Po co oni zatrudniają ładne aktorki, żeby pozniej zamieniać je w takie syfiary?

To zamierzony zabieg, Karolaka też oszpecili w rodzince.pl

Opublikowano
12 hours ago, YETI said:

Widzę, że niektórzy zapomnieli jakie gry wyszły w tym roku na Nadkonsole 5 i jakie jeszcze wyjdą. Beka z graczyków.

no jakie to niby gry wyszly i maja wyjsc :dynia:

Opublikowano
8 godzin temu, Ryuk napisał(a):

no jakie to niby gry wyszly i maja wyjsc :dynia:

Chłop co przeleżał pod kamieniem że sie jeszcze pyta? Zaraz powie ze w ogóle sprzedaż się nie odbyła 

Opublikowano

Ps5 2025. Volverine, DS2, Venom, GoT2, nowe IP od ND, gra od Bend Studio, od blue point, Returnal 2, ex od FS. Dodatkowo największą sprzedaż GTA6. Tutaj jedne Girsy nie pomogą xboxowi.

Opublikowano
3 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):

Ps5 2025. Volverine, DS2, Venom, GoT2, nowe IP od ND, gra od Bend Studio, od blue point, Returnal 2, ex od FS. Dodatkowo największą sprzedaż GTA6. Tutaj jedne Girsy nie pomogą xboxowi.

Gearsy Team 2027 i PS6 crossgen, bo szkoda, żeby gra się nie sprzedała. 

Opublikowano

Nie no poleciałes mocno. Ale DS2, Tsushima 2 i dodatek do rajtuza możliwe 

Opublikowano
10 hours ago, izon said:

zawsze możesz nadal walić do dziewczynek z Final Fantasy, albo wyjść z piwnicy i zobaczyć, że kobiety zwykle tak nie wyglądają

Opublikowano

Przestańcie robić ładne sexi kobiety w grach ! Zwykłe tak nie wyglądają ! Wszystko jasne Czoperrr.
Ta z Fable spoko, spacerowałby po parku :gigabeta:

Opublikowano

Niech mnie chuy :dynia: jak ja c0rwa uwielbiam ten argument że jak wyjdziesz na ulice to są brzydcy ludzie więc w grach/filmach też tylko tacy powinni być :kekw:

Dla takich mamy xboxa panie Areczku i order 66 od Spencera z zakazem robienia ładnych ludzi bo inaczej zamykamy studio :)

Opublikowano
27 minutes ago, Dr.Czekolada said:

U mnie na mieście na szczęście takich ślicznotek jak ta z Fable nie ma:obama:

bohaterką Fable jest wieśniaczka, musiałbyś się przejechać na podlasie 

Opublikowano

Dziewczyna ze wsi= brzydula według xboxiarzy folksdojczów? No pięknie komjuniti ma seria silent hill :) 

Opublikowano

Przecież ta baba z Fable pasuje swoim ryjem do tego klimatu, nie jest to zrobione z dupy. Jest brzydka i inni w grze chyba też to zauważają, a nie udają że wszystko jest ok ;)

Opublikowano

Angela by Konami rysunek z 1999 i teraz 

angela-comparison-1.jpg

piękna <3 

Wtedy zabrakło technologii, ale teraz Bloobery dowiozły prawdziwy ryjek :) 

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Wciąż umyka mi co jest nie tak z nową Angelą. 

wiele rzeczy ci umyka, moze to przez leki

Opublikowano

Nom, zwłaszcza to jak ktoś może walić do wirtualnej postaci będącej 

Spoiler

ofiarą przemocy seksualnej.

No, ale gracze to zwierzęta, więc na PC pewnie będą mody aby można było do niej spermić. Jesteście popierdoleni na punkcie wyglądu postaci.