Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Wciąż umyka mi co jest nie tak z nową Angelą. 

Spermiarze nie mogą sobie do niej zwalić, Paweł

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 614,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Dzisiaj jest kłotnia o filtry w MGS remake, Angela to przy tym małe piwo :D 

Opublikowano

Paolo, ale nie udawajmy, że ubrzydzanie kobiet w grach nie istnieje, bo niestety istnieje. Problem występuje zarówno u MS, jak i u Sony.

Opublikowano
2 minuty temu, suteq napisał(a):

#PiekłoGraczy

1 minutę temu, bountyhunter napisał(a):

Paolo, ale nie udawajmy, że ubrzydzanie kobiet w grach nie istnieje, bo niestety istnieje. Problem występuje zarówno u MS, jak i u Sony.

No, ale Angela zbyt urodziwa nie była, teraz wygląda jak zwykła zagubiona nastolatka i pasuje idealnie do tej roli. Naprawdę, nie wiem o co kruszyć tu kopie. Jeszcze te obrazki w sieci gdzie celowo się ją pogrubia służą chyba jedynie temu aby sztucznie rozdmuchać nieistniejący problem.

Opublikowano
1 minutę temu, suteq napisał(a):

Wierzę, że na pewno się da, zależy od nastroju. 

Opublikowano

W sumie gracze to niezłe pojeby więc wszystko jest możliwe :) 

Opublikowano
5 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Wierzę, że na pewno się da, zależy od nastroju. 

Tutaj tak piszą że brzydka a naprawdę by chcieli żeby usiadła im na twarzy

Opublikowano

Paolo to ten typ gracza z twittera co zawsze się rzuca w obronie uciśnionych pikselowych kobiet i oczywiście clue całej sprawy przelatuje mu nad głową :) 

Opublikowano

Spoko, lepiej robić baby jak w Astral Sword gdzie każda recenzja mówi, że Eve jest płytka jako postać, bez charakteru, a chłopy w temacie piszą, że super że mało mówi, a i można konia zwalić. :kekyayaya: NO ALE LEWAKI MAJO BUL DÓPY HEHEH ZWYCIENSTWO GRACZY!!!!

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał(a):

Paolo to ten typ gracza z twittera co zawsze się rzuca w obronie uciśnionych pikselowych kobiet i oczywiście clue całej sprawy przelatuje mu nad głową :) 

poziom transa z cd action

Przechwytywanie.JPG.bf44ecd8b48f8335fffa4722feb2293f.JPG

Opublikowano

osoba redaktorska z gazetki dla blacharzy

Opublikowano
38 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Spoko, lepiej robić baby jak w Astral Sword gdzie każda recenzja mówi, że Eve jest płytka jako postać, bez charakteru, a chłopy w temacie piszą, że super że mało mówi, a i można konia zwalić. :kekyayaya: NO ALE LEWAKI MAJO BUL DÓPY HEHEH ZWYCIENSTWO GRACZY!!!!

Tak też nie dobrze moim zdaniem ale z dwoja złego wole ładną babe z fizyką cycoli która nic nie mówi niż alohe i abby :)

Opublikowano

Ale Ewunia mówi, zamartwia się itp:. G Ł Ę B O K A  postać

Opublikowano
53 minuty temu, Pupcio napisał(a):

Tak też nie dobrze moim zdaniem ale z dwoja złego wole ładną babe z fizyką cycoli która nic nie mówi niż alohe i abby

Kwestia oczekiwań. Ja wolę babę z charakterem, motywacjami, której historię chcę zgłębiać niż lalę pod spermiarzy czy płaską ślicznotkę jak Jill z FF16.

Opublikowano
25 minut temu, Szermac napisał(a):

Ale Ewunia mówi, zamartwia się itp:. G Ł Ę B O K A  postać

A gada do siebie jak musi rozwiązać mega trudną zagadkę typu wciśnięcie guzika?? Bo obecne baby w grach o tym głównie gadają 

Opublikowano
12 hours ago, Whisker said:

Chłop co przeleżał pod kamieniem że sie jeszcze pyta? Zaraz powie ze w ogóle sprzedaż się nie odbyła 

daj ta liste czekam :)

11 hours ago, Pupcio said:

Niech mnie chuy :dynia: jak ja c0rwa uwielbiam ten argument że jak wyjdziesz na ulice to są brzydcy ludzie więc w grach/filmach też tylko tacy powinni być 

Dla takich mamy xboxa panie Areczku i order 66 od Spencera z zakazem robienia ładnych ludzi bo inaczej zamykamy studio

Wy zamoniacie ze to gra robiona przez brytyjskie studio. 

Tam kobiety wygladaja tak:

image.png.884033195481732d4641eca86720a8ae.png

image.png.dec29dae037e8166a4d34fe5c2c10ea4.png

Edytowane przez Ryuk

Opublikowano
11 godzin temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Wciąż umyka mi co jest nie tak z nową Angelą. 

Mnie wlasciwie boli tylko to, że wygląda tu jak postac z simsów 4 a ponoć ten SH na UE5 chodzi 

Opublikowano
15 godzin temu, Donatello1991 napisał(a):

Ps5 2025. Volverine, DS2, Venom, GoT2, nowe IP od ND, gra od Bend Studio, od blue point, Returnal 2, ex od FS. Dodatkowo największą sprzedaż GTA6. Tutaj jedne Girsy nie pomogą xboxowi.

Fajny zestaw gierek na 2025. Znaczy sie mogl byc fajny, ale synowie kurew z sony zamiast siedziec cicho na pizdach i sprawdzac czy liczarki hajsu sie nie zacinaja wyciagnely z rekawa karte gaas i zajebali wlasne studia. Insomniac podmienia tylko skorki i co tydzien wypuszcza nowa gre o superbohaterach a reszta?

Stawiam konto ze ND w tej generacji nie wypusci nawet pol nowej gry

Opublikowano

Schabciu, nie stawiaj konta w żadnym zakładzie. Ja Ci dobrze radze:)