Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, Daffy napisał(a):

zagwostke

zagwozdkę*

6 minut temu, Daffy napisał(a):

Nintendo za chwilę będzie mieć zagwostke czy dalej robić gierki na silnikach z WiiU/switch i w sumie walić dalej gierki z rękawa czy jednak wyjść z strefy komfortu generacji PS3/x360

Ty akurat nie powinieneś na to narzekać bo grając na Steam Decku każda pecetowa gra wygląda jak z generacji PS3/X360 :)

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 614,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Wciąż SteamBeka OLED jest ciekawszą alternatywą niż Switch 2 który klasycznie dla Nintendo będzie rozkręcał się latami nim dostanie FAKTYCZNIE dobrą grę dla gracza hc. Zero hype'u na nową konsolę czerwonych, SD już dawno zagospodarowało sobie niszę dla wymagających graczy, a Switcha 2 kupi się jak wpadnie Metroid 2D, reszta pomijalna kompletnie.

Opublikowano

Jaki obsrany jak lata za mną po forum od directu xddd

Jak myślicie? Switch2 mleczny LCD będzie przynajmniej o mocy króla Steam Decka1? Na SD2 OLED na emu pięknie się będzie ogrywać perełki Nintendo 

Opublikowano
1 minutę temu, Daffy napisał(a):

Jaki obsrany jak lata za mną po forum od directu xddd

Kto pierwszy po direct napisał w tym temacie ja czy ty? Jak nie wiesz to sobie przewiń :leo:

2 minuty temu, Daffy napisał(a):

Jak myślicie? Switch2 mleczny LCD będzie przynajmniej o mocy króla Steam Decka1?

Nie wiem ale domyślam się, że znowu mocno zawieje i Switch 2 będzie kupowany na premierę :leo:

Opublikowano

Haha, zdychający switch wciągnął małża dupą i nawet się nie spocił xd

Opublikowano

Tak w ogóle, gdyby nie data Prime'a 4 to bym pomyślał że to jakiś koncept gry, a chłopy piszą, że G E N I A L N I E wygląda. :kekw: Wyszła Samus z samolociku, zmieniła się w kulkę, kilka sekund walki z auto aimem.

G
E
N
I
A
L
N
E

i powiedzcie mi, kurwa, jak ma być dobrze w giereczkowie? 

Opublikowano

Ja jestem zachwycony ze Nintendo oprawa w 2025 dogoni topowe gierki z x360

Opublikowano
7 minut temu, Bzduras napisał(a):

Haha, zdychający switch wciągnął małża dupą i nawet się nie spocił xd

Ps5? Stoi. Ostatnia analiza wykazała mi że szkoda mi 3 bomby na Spidermana2, Finala XVI tak samo. Ronina nawet nie wspominam.

Patrząc na sequele jak Ragnarok czy Forbidden West to wogóle mi nie dyga na myśl o Tsushimie 2. Wolwerina to już chyba wszyscy widzieli ;) cudowny reskin.

Generalnie chyba tylko Death Stranding 2 jakoś mi się widzi i gdzieś majaczące Last of Us 3 bo gameplayowo będzie napewno sztos (chociaż huj wie czy na tej generacji). Multiplatformy na Xboxie, więc ten zakup pleja dziwnie strasznie wyszedł 

Opublikowano

Ale stim bekowe psy szczekają :) ile w tym roku sztuk poszło? 1000? haha

Opublikowano

Co ty pierdolisz dupcio, weź przeczytaj posty raz jeszcze xD

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Tak w ogóle, gdyby nie data Prime'a 4 to bym pomyślał że to jakiś koncept gry, a chłopy piszą, że G E N I A L N I E wygląda. :kekw: Wyszła Samus z samolociku, zmieniła się w kulkę, kilka sekund walki z auto aimem.

G
E
N
I
A
L
N
E

Jak na 2007 to nie jest tak źle ;)  ale serio to młoty z nintendo w 2025 zmarnowali takie IP na moc kalkulatora, ja pierdole....jeszcze nowa Zelda pewnie 2028-2030  :kaz:

Opublikowano
4 minuty temu, Bzduras napisał(a):

Co ty pierdolisz dupcio, weź przeczytaj posty raz jeszcze xD

nie będę czytał postów w cw które nie mają minimum 3 reakcji haha xD

Opublikowano
40 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

G
E
N
I
A
L
N
E

A co innego ma być w grze METROID?

Gra jak na Switcha 1 wygląda fenomelnalnie. Pierdoleni magicy :banderas:

image.thumb.jpeg.baed5f13764e1380b11cca74580fa953.jpeg

Opublikowano
2 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):

Metroid 4 na starego switcha? Gorzej jak u Sony widzę w czerwonym gownie.

Lepiej bo będą gierki Nintendo + gierki SONY Studios

Na razie LEGO ale trójka już na Switchu 2 :)

Opublikowano
14 minut temu, GearsUp napisał(a):

Szkoda, że nie pokazali menu startowego BO CO INNEGO MA BYĆ W GRZE.

:kekw: x miliard

Jebania Nintendo nigdy dosyć nigdy mało, dzięki Gaben że jesteś.

Opublikowano
4 hours ago, Bzduras said:

Coś cichutko klapeuszki siedzą, a tu pyk - kolejne studio sonki pocięte na kawałki. Przecież niebieskie pysie-misie tak bardzo zawsze się troszczą o biednych pracowników korporacji i tak głośno wyrażają swój sprzeciw wobec takim praktykom, więc dlaczego akurat dzisiaj taka cisza?

oj tam, ktore to juz studio w uk?

Edytowane przez Ryuk

Opublikowano

Oby nie :/ Nintendo strefa wolna od grubych c0rew z playstation i wypalonych graczyków typu paolo de xbot :) 

Opublikowano
19 minut temu, GearsUp napisał(a):

Gra jak na Switcha 1 wygląda fenomelnalnie. Pierdoleni magicy :banderas:

image.thumb.jpeg.baed5f13764e1380b11cca74580fa953.jpeg

Ta kwadratowa roślinność zlewająca się w jedną papkę, coś pięknego :obama:

Opublikowano

Z takimi fanami to jeszcze spokojne z dwa trzy lata Switch może pociągnąć i bić rekordy.

Tak oddani że nawet jak im postawisz klocka na głowie to będą się cieszyć i wiwatować 

Opublikowano
1 minutę temu, drozdu7 napisał(a):

Z takimi fanami to jeszcze spokojne z dwa trzy lata Switch może pociągnąć i bić rekordy.

Tak oddani że nawet jak im postawisz klocka na głowie to będą się cieszyć i wiwatować 

A w MS ani fanów/graczy ani rekordów a jeżeli jacyś się jeszcze utrzymali przy tej marce to klocka dosłownie mogą sobie postawić na głowie :kekw: