Opublikowano 28 czerwca 202428 cze 12 minut temu, pawelgr5 napisał(a): Co to jest Astral Sword? NIe chodzilo Ci o Stellar Blade? To potężne wysublimowane poczucie humoru kochanego Wezyrka, tak miało być, Astral Sword
Opublikowano 28 czerwca 202428 cze Lepiej kup pudełko paolo bo słyszałem że gra niezbyt dobrze się sprzedała więc za 10 lat będzie chodzić za 5 bomb jak każdy szrot tego typu hehe
Opublikowano 28 czerwca 202428 cze Dzięki za tip młody, jak będzie warte krocie to nie zapomnę o tobie i odpalę ci procent.
Opublikowano 30 czerwca 202430 cze Piękna druga połowa roku. Call of Duty, Forza I czekanie na Astro Bot. Reszta bubel. O xboxie nawet szkoda pisać. Awowed na 5/10 i to wszystko.
Opublikowano 30 czerwca 202430 cze Będzie śmiesznie jak Avowed będzie miał lepszą średnią od Astrobota.
Opublikowano 30 czerwca 202430 cze 21 minut temu, suteq napisał(a): Będzie śmiesznie jak Avowed będzie miał lepszą średnią od Astrobota. Haha bez szans. Nie ta liga.
Opublikowano 30 czerwca 202430 cze Ja tam czekam na Wolwerina, po ostatnich wyciekach zapowiada się EPICKO. Dla takich gier kupuje się konsole
Opublikowano 5 lipca 20245 lip coś tu spokojnie ostantio. czyzby gracze wszystkich platform sie pogodzili?
Opublikowano 5 lipca 20245 lip W dniu 30.06.2024 o 09:43, drozdu7 napisał(a): Nieważne, ważne że Xbox zdycha a PlayStation przyjaciel PC przyjaciel*
Opublikowano 5 lipca 20245 lip Nie ma się co kłócić! Prawdopodobnie wszyscy wiemy albo czujemy podświadomie, że jedynym naszym wrogiem są giganci branży i lepiej jak złączymy siły przeciw wielkiemu złu!
Opublikowano 5 lipca 20245 lip 2 godziny temu, Pierre Deck napisał(a): coś tu spokojnie ostantio. czyzby gracze wszystkich platform sie pogodzili? Ludzie nie mogą się pozbierać po prezentacji MS :p
Opublikowano 5 lipca 20245 lip Historia bardzo znana z discorda - było dobrze to przyszedł ferdek i to spierdolił, ech.
Opublikowano 5 lipca 20245 lip Muszę częściej kupować gamepassa. Minęły dopiero 24h od zakupu a ja już nie chce grać w gry wideo do końca życia! Wielkie dzięki Spencer!
Opublikowano 6 lipca 20246 lip Ja myślałem że sprawa braku premiery małpy wu kong na xboxy to żart, a to serio na ścierboxa nie wychodzi haha. Kolejny exik w bogatym portfolio ps5.
Opublikowano 6 lipca 20246 lip 18 godzin temu, Pupcio napisał(a): Muszę częściej kupować gamepassa. Minęły dopiero 24h od zakupu a ja już nie chce grać w gry wideo do końca życia! Wielkie dzięki Spencer! WIELKIE DZIĘKI GAMEPASSA
Opublikowano 6 lipca 20246 lip Dobrze że zauważyłeś to Paolo bo to bez trollingu jest tak zwany K O S I O R. Koniecznie sprawdź kociarzu zayebany
Opublikowano 6 lipca 20246 lip Na tapet wziąłem Blasphemous 2 i Paper Mario Sticker Star, wiec nie wcisnę już więcej, ale może kiedyś.