Opublikowano 10 lipca 202410 lip Chyba mamy wakacyjne zawieszenie broni. Naszły mnie takie przemyślenia. Niby Xbox teraz super czas, wyebany Showcase itp a w tym roku Hellblade2 w maju i dziura aż do samego końca roku i Awoved/Indiana. Z kolei najgorsze Sony które "nie ma gier" być może zaliczy najbardziej różnorodny rok od dawna (sieciowa strzelanka, jrpg, soulslike, slasher i platformówka). Nawet to że nie zrobili żadnego pokazu do tej pory specjalnie im nie przeszkodziło. Mi się wydaje że tam panuje wzgledny spokój i tej swego rodzaju konsekwencji można jebanym zółtkom pozazdrościć. Bo mimo że serduszko zielone to MS przypomina trochę pokój bez klamek gdzie ludzie w kaftanach biegają każdy w swoją stronę.
Opublikowano 10 lipca 202410 lip 51 minut temu, drozdu7 napisał(a): Chyba mamy wakacyjne zawieszenie broni. Naszły mnie takie przemyślenia. Niby Xbox teraz super czas, wyebany Showcase itp a w tym roku Hellblade2 w maju i dziura aż do samego końca roku i Awoved/Indiana. Z kolei najgorsze Sony które "nie ma gier" być może zaliczy najbardziej różnorodny rok od dawna (sieciowa strzelanka, jrpg, soulslike, slasher i platformówka). Nawet to że nie zrobili żadnego pokazu do tej pory specjalnie im nie przeszkodziło. Mi się wydaje że tam panuje wzgledny spokój i tej swego rodzaju konsekwencji można jebanym zółtkom pozazdrościć. Bo mimo że serduszko zielone to MS przypomina trochę pokój bez klamek gdzie ludzie w kaftanach biegają każdy w swoją stronę. Hellblade 2 (maj), Avoved (listopad), Indiana (grudzień), MSFS: 2024 (listopad), Age of Mythology (wrzesień) i dodatkowo Ara: History Untold na PC (wrzesień). Edytowane 10 lipca 202410 lip przez SnoD
Opublikowano 11 lipca 202411 lip 12 godzin temu, SnoD napisał(a): Hellblade 2 (maj), Avoved (listopad), Indiana (grudzień), MSFS: 2024 (listopad), Age of Mythology (wrzesień) i dodatkowo Ara: History Untold na PC (wrzesień).
Opublikowano 11 lipca 202411 lip 13 godzin temu, SnoD napisał(a): Hellblade 2 (maj), Avoved (listopad), Indiana (grudzień), MSFS: 2024 (listopad), Age of Mythology (wrzesień) i dodatkowo Ara: History Untold na PC (wrzesień). No i człowiek od razu wie za co będzie więcej płacił.
Opublikowano 11 lipca 202411 lip Wiadomo, a później siedzicie i modlicie się żeby MS wypuścił te gry na PS5
Opublikowano 11 lipca 202411 lip https://sneakernews.com/2024/07/10/xbox-bape-roadsta-release-date/ nowe cichobiegi dla botów
Opublikowano 11 lipca 202411 lip 2 godziny temu, SnoD napisał(a): Wiadomo, a później siedzicie i modlicie się żeby MS wypuścił te gry na PS5 No właśnie teraz już o nic modlić się nie trzeba. Teraz zielony kakruszy może się modlić o tak dobre gry jak Sonki albo żeby chociaż żółtka nie było na meta. Chociaż obecnie to nawet zielone im nie pomaga.
Opublikowano 11 lipca 202411 lip W dniu 5.07.2024 o 16:31, Bzduras napisał(a): Historia bardzo znana z discorda - było dobrze to przyszedł ferdek i to spierdolił, ech. Bez przesady nie moja wina, ze masz psyche z gowna i uciekles Wszystko na dsc ma sie dobrze Godzinę temu, Donatello1991 napisał(a): No właśnie teraz już o nic modlić się nie trzeba. Teraz zielony kakruszy może się modlić o tak dobre gry jak Sonki albo żeby chociaż żółtka nie było na meta. Chociaż obecnie to nawet zielone im nie pomaga. Sezon ogorkowy mamy. Trzeba czekac na nowa konsole z dusza od Nintnedo.
Opublikowano 11 lipca 202411 lip 22 minuty temu, Pierre Deck napisał(a): Bez przesady nie moja wina, ze masz psyche z gowna i uciekles Mhm, dalej dostajesz wylewu jak ktoś napisze cokolwiek pozytywnego o sonce albo lekko negatywnego o Xboxie? Bo o wyleczeniu wirusa N*ntendo nie ma mowy, medycyna jeszcze nie jest aż tak zaawansowana.
Opublikowano 11 lipca 202411 lip 6 godzin temu, Bzduras napisał(a): Mhm, dalej dostajesz wylewu jak ktoś napisze cokolwiek pozytywnego o sonce albo lekko negatywnego o Xboxie? Bo o wyleczeniu wirusa N*ntendo nie ma mowy, medycyna jeszcze nie jest aż tak zaawansowana. Zostaje ci tylko gdybanie co sie dzieje z ta zagadka cie zostawie
Opublikowano 12 lipca 202412 lip https://www.gry-online.pl/newsroom/microsoft-ma-ograniczyc-dostawy-konsol-xbox-series-x-i-s-na-wybra/z929ddf Cytat Xbox Series X/S ma nie sprzedawać się za dobrze w Europie, na Bliskim Wschodzie oraz w Afryce. Jego wyniki są ponoć o 13% niższe niż Xboxa One. W związku z tym miała zapaść decyzja o ograniczeniu dostaw sprzętu do tych regionu. Dodatkowo marketing urządzeń miał zostać w nich wstrzymany. Żegnamy Xboxa [*] Jak będziecie go wspominać?
Opublikowano 12 lipca 202412 lip No jak się nie sprzedaje to na co mają to pchać. I tak sporo sprzedali tych XSX/S, patrząc jaką padake wyczyniali przez większość tej generacji. Jeszcze będzie jedna próba ale jak to MS na bank nasrają sobie pod nogi bo będą robić gierki na XSX/S, handhelda i nową generację i będą cyrki
Opublikowano 12 lipca 202412 lip Tylko 13%? Sądziłem że gorzej, to plejkurwa 4.5 bez gier w Europie sprzedaje się o 21% gorzej niż ps4 https://www.vgchartz.com/article/461000/ps5-vs-ps4-sales-comparison-in-europe-april-2024/ W Japonii jeszcze gorzej, za to XS 4x lepiej od XO
Opublikowano 12 lipca 202412 lip 20 minut temu, Daddy napisał(a): Tylko 13%? Sądziłem że gorzej, to plejkurwa 4.5 bez gier w Europie sprzedaje się o 21% gorzej niż ps4 Tyle, że w przypadku Xboxa to jest dalej szorowanie po dnie, a w przypadku PlayStation-Domination to próba bicia rekordu świata. 20 minut temu, Daddy napisał(a): W Japonii jeszcze gorzej, za to XS 4x lepiej od XO W sensie, że Xboxa kupilo tam o 4 osoby więcej? Ps. Daddy, nie czytałeś? Marketing wstrzymany. MS nie zapłaci Ci już za te treści
Opublikowano 12 lipca 202412 lip 4 godziny temu, Mendrek napisał(a): Żegnamy Xboxa [*] Jak będziecie go wspominać? Jak telefony z Windowsem. Śmieszna ciekawostka z przeszłości, dobra do jakiegoś bekowego retroodcinka na Youtubie za 10-15 lat.
Opublikowano 12 lipca 202412 lip Już nie wiem który raz ogłaszacie śmierć tego xboxa chłopaki w ostatnich 10 latach, w końcu jak on faktycznie umrze to nikt wam wtedy nie uwierzy
Opublikowano 12 lipca 202412 lip Xbox nie jest martwy bo żeby umrzeć to trzeba żyć produkt konsolopodobny bez duszy od 2001 czy kiedy tam ta zielona c0rwa wyszła
Opublikowano 12 lipca 202412 lip 16 minut temu, Pupcio napisał(a): produkt konsolopodobny bez duszy napisał chłop co gra na laptopie xD