Opublikowano 15 sierpnia 202415 sie najlepsza wersja na ps5pro. snot, daddy i asax juz sie dławia kałem, a szambo dalej leci z rury. Edytowane 15 sierpnia 202415 sie przez Beelzeboss
Opublikowano 15 sierpnia 202415 sie Najlepsza wersja Forzy to jest od 3 lat na PC, a nie niepotwierdzony port na niepotwierdzoną konsole.
Opublikowano 19 sierpnia 202419 sie Kolejny mega ex z play kurwa na najlepszej platformie na rynku A do tego sony znowu rucha swoich pieskow: Quote If you're a PlayStation Stars user who's been saving up your points to purchase a new PlayStation 5 game through the rewards program, you might be out of luck as of this week. PlayStation Stars users discovered recently that several of the rewards that were available for points have been taken out of the PlayStation Stars catalogue for some reason without an announcement from Sony. Those rewards that are gone now include full PlayStation 5 games like Helldivers 2 and others with only one game left behind now, though you can at least still redeem your points for PlayStation Store credit to purchase games that way. https://comicbook.com/gaming/news/playstation-stars-ps5-games-gone/
Opublikowano 19 sierpnia 202419 sie 2 minuty temu, Pupcio napisał(a): Tylko co to da skoro gra jest gównem jak każdy ff? Pupcio czyżby zagrajmer skompromitowany nie zna serii Final Fantasy i Silent Hill xDD.
Opublikowano 19 sierpnia 202419 sie Grałem w multum części każda wyjebana w kąt bo w to się nie da grać a nie przepraszam, skończyłem 9ke z 3 razy bo to jedyna dobra gra w tej zjebanej serii
Opublikowano 19 sierpnia 202419 sie 7 minut temu, easye napisał(a): 200 klatek z obrazem jak zyleta, zamiast 40 w 720p... Fakty, ale jednak czas oczekiwania na port był bardzo długi, a kilka ficzerów i tak trzeba dołożyć modami.
Opublikowano 19 sierpnia 202419 sie Sony to mega biedaki więc niedługo exy na pół roku zaczną kupować jezu ale nintendo rozjebie te niebieskie robale swoją nadkonsolą s2
Opublikowano 19 sierpnia 202419 sie 3 minuty temu, Pupcio napisał(a): Sony to mega biedaki więc niedługo exy na pół roku zaczną kupować jezu ale nintendo rozjebie te niebieskie robale swoją nadkonsolą s2 A niech coś wydają, bo jakoś dziwnie bez Nintendo na rynku w tym roku.
Opublikowano 19 sierpnia 202419 sie 5 minutes ago, Pupcio said: Sony to mega biedaki więc niedługo exy na pół roku zaczną kupować jezu ale nintendo rozjebie te niebieskie robale swoją nadkonsolą s2 Od Wolverine beda gry na PC day one, i wtedy zostanie tylko juz big N.
Opublikowano 19 sierpnia 202419 sie Nie mogę się doczekać tego wolverina jak myślicie ile jeszcze generacji klapy wytrzymają te gry z foremki zanim im się uleje? Od ps3 dzielnie zajadają te gówno gry na raz hehe
Opublikowano 19 sierpnia 202419 sie 12 minutes ago, Pupcio said: Nie mogę się doczekać tego wolverina jak myślicie ile jeszcze generacji klapy wytrzymają te gry z foremki zanim im się uleje? Od ps3 dzielnie zajadają te gówno gry na raz hehe Yeti juz pewnie kupil zapas wazelinki zeby walic konia do trailera.
Opublikowano 19 sierpnia 202419 sie Jestem w szoku że stare chłopy się jeszcze nabierają na tę gównianą serię od square
Opublikowano 19 sierpnia 202419 sie Aż sobie zamówiłem tego Fajnalsa na pleja muszę się przekonać na własnej skórze
Opublikowano 19 sierpnia 202419 sie 3 minuty temu, Beelzeboss napisał(a): i dobrze, trzeba wspierac ostoję konsolowości Wyszło na swicza? To niezła optymalizacja tam poszła ale mimo to nadkonsola.... W sumie obecnie jedyna konsola a reszta to zdechłe mini pc xd
Opublikowano 19 sierpnia 202419 sie na nadkonsole switch 2 tez wyjdzie i sprzeda się wiecej egzemplarzy niż playstation + xbox (0)
Opublikowano 19 sierpnia 202419 sie 9 minut temu, kudlaty88 napisał(a): Wyszło na swicza? To niezła optymalizacja tam poszła ale mimo to nadkonsola.... W sumie obecnie jedyna konsola a reszta to zdechłe mini pc xd Switch w tym roku to rzeczywiście miażdży lineupem, w sumie już w poprzednim było bardzo kruchutko.
Opublikowano 19 sierpnia 202419 sie No ale Nintendo nic nie musi. Tak to jest gdy jest się liderem bez żadnej konkurencji. To tak a propos życzeń by Xbox zdechł na dobre bo wtedy Plejka rozkwitnie i będzie gra co miesiąc