D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 ja zaczne. xbox360 z rodem bez gwary,papierow,pada i dysku stan wizualny bdb ile moge za to wziac? wiem,ze nie wiele Cytuj
pogromcamuch 0 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 nie więcej niż 80 zł. nic nie ma, rozjebany, bez papierów, do śmieci praktycznie. Cytuj
mortis 2 Opublikowano 15 lutego 2009 Opublikowano 15 lutego 2009 orginalny stand po psx zawsze zastanwialem sie ile to moze byc warte Cytuj
genetyk@ 0 Opublikowano 15 lutego 2009 Opublikowano 15 lutego 2009 orginalny stand po psx zawsze zastanwialem sie ile to moze byc warte zastanowić się można ale sprzedać ..... nigdy w życiu. Zbyt klasyczne, że tak powiem. Są pewne rzeczy których sprzedać nie wolno. Jak ten stand Tobie. Cytuj
mortis 2 Opublikowano 16 lutego 2009 Opublikowano 16 lutego 2009 Ale czemu nie wolno? ma jakas wartosc kolekcjonerska czy co? ;p Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 lutego 2009 Opublikowano 16 lutego 2009 Taki rarytas, że aż żal sprzedawać. A już lepiej potrzymać z 20 lat, wtedy to dopiero cenę osiągnie! Cytuj
mortis 2 Opublikowano 16 lutego 2009 Opublikowano 16 lutego 2009 Czekaj bo nie wiem czy to była ironia i czy sobie jaj nie robisz ;p nie sadziłem ze to w ogóle coś warte jest trzymam to w domu od 8 lat chyba wiele razy była szansa żeby na śmietniku wylądowało nawet ale jako gracz broniłem tego nie znając nawet wartości tego ;p Cytuj
genetyk@ 0 Opublikowano 16 lutego 2009 Opublikowano 16 lutego 2009 Czekaj bo nie wiem czy to była ironia i czy sobie jaj nie robisz ;p nie sadziłem ze to w ogóle coś warte jest trzymam to w domu od 8 lat chyba wiele razy była szansa żeby na śmietniku wylądowało nawet ale jako gracz broniłem tego nie znając nawet wartości tego ;p trzymaj trzymaj nie sprzedawaj. Kup telewizorek Sony , usadź na standzie i pykaj ile wlezie Cytuj
mortis 2 Opublikowano 16 lutego 2009 Opublikowano 16 lutego 2009 kurde i pomyslec ze ojciec mial w firmie taki drugi identyczny prosto od sony ale oddal zlomiarza na zlom ;/ Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 Sega Saturn, biała NTSC-J + pad, kabelki i karta pamięci. Do tego oryginalne gry: Clockwork Knight D Daytona USA: Circuit Edition Decathlete Digital Dance Mix Vol. 1 Dracula Detective Enemy Zero Fighting Vipers Grandia Hang On GP '95 Henry Explorers House of the Dead Last Gladiators Neon Genesis Evangelion 2nd Impression Neon Genesis Evangelion: Digital Card Library Nights Nights: Christmas Riglord Saga Sakura Wars Sakura Wars 2 Sega Rally Championship Shin Megami Tensei: Devil Summoner Shutokou Battle '97 Super Robot Taisen F Tomb Raider Vampire Hunter: Darkstalkers Revenge Virtua Cop 2 Virtua Fighter 2 Virtua Fighter: Kids Virtua Fighter: Remix Virtual On Yuukyuu Gensoukyoku Virus Virtual Hydlide Wipeout Wangan Dead Heat Wszystko w stanie idealnym. Ile można za to krzyczeć? Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 Ile byłby wart mój szrocik wrzucony do tego tematu? http://www.psxextreme.info/index.php?showt...p;#entry1727593 Cytuj
Arek_ 20 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 (edytowane) Wszystko w stanie idealnym. Ile można za to krzyczeć?Wystaw na allegro z "wysoką" ceną minimalną (100zł) to się przekonasz Krótko: nie sprzedawaj, nie ma szans na rozsądną cenę, no chyba że masz to ze złomowiska w Japonii za grosze. @ProstyHeker: ok.300zł (nie w komplecie), więc nie licz na >10GB HDD do tego X-a, chyba że trafisz na okazję (realną - wymiana wykluczona) to w komplecie 250GB może być warte np.50zł. Edytowane 19 lutego 2009 przez Arek_ Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Wszystko w stanie idealnym. Ile można za to krzyczeć? nie wiem czy jest sens pozbywac sie tak ciekawej kolekcji. Wezmiesz za to troche wiecej niz tysiak Cytuj
Arek_ 20 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 (edytowane) Nie ma sensu się pozbywać i lepiej podaj gdzie? Na allegro czy w punktach skupu bez szans, cena ok.150zł, jedynie może na ebay.com da radę znaleźć kolekcjonera, a wtedy cena będzie drastycznie wyższa. Edytowane 21 lutego 2009 przez Arek_ Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 Czekaj bo nie wiem czy to była ironia i czy sobie jaj nie robisz ;p nie sadziłem ze to w ogóle coś warte jest trzymam to w domu od 8 lat chyba wiele razy była szansa żeby na śmietniku wylądowało nawet ale jako gracz broniłem tego nie znając nawet wartości tego ;p W żadnym wypadku to nie była irionia, naprawdę myślę, że kiedyś to będzie sporo warte. No i jaki dziś to jest kolekcjonerski skarb . Cytuj
Fernando 0 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 Chcialbym sie z was spytac czy pamieta ktos mniej/wiecej jaka jest obecnie aktualna wartosc na serwisach aukcyjnych uzywek w idealnym stanie Unreal Tournament III i Don King Prizefighter na X360 ? Pytam tutaj, bo niestety na allegro nie ma obecnie licytacji Unreala, a Don Kinga sa same "kup teraz" po chorych cenach. Cytuj
genetyk@ 0 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 Chcialbym sie z was spytac czy pamieta ktos mniej/wiecej jaka jest obecnie aktualna wartosc na serwisach aukcyjnych uzywek w idealnym stanie Unreal Tournament III i Don King Prizefighter na X360 ? Pytam tutaj, bo niestety na allegro nie ma obecnie licytacji Unreala, a Don Kinga sa same "kup teraz" po chorych cenach. Są to gry mało popularne w Polsce i nie tylko. Za unreala moze dostaniesz 40-50 zł. Don King tez coś koło tego. Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 za cztery dychy to sam bym unreala wciągnąl. Cytuj
genetyk@ 0 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 za cztery dychy to sam bym unreala wciągnąl. oczywiście ping używka z taką ceną , jak widziałem... nówki przesada cenowa Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 zdaje sobie z tego sprawę Dlatego twierdzę że cena 4 dyszek za używkę jest ceną dobrą. Cytuj
Sig 395 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 Zestaw zawiera konsole Psp fat , z softem 5.00 m33-3 , pudelko papiery itp. , sluchawki , kabel usb , ładowarka , karta 4 gb kilka płyt z grami . Czy cena 400 zł jest odpowiednia ? Cytuj
Soban 4 052 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 psp fat CFW 4.01 m33 karta 2gb,pokrowiec,usb,ladowarka,bateria to pandora,grip,przejsciowka na sluchawk.Ile za to moge wyciagnac?i Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi