XM. 10 888 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 (edytowane) Ile moge mniej wiecej łyknąc za poserwisowana PS3 60GB z padem Sixaxisem(papiery i inne (pipi)y of corse są)? Edytowane 14 sierpnia 2009 przez XM16E1 Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 15 sierpnia 2009 Opublikowano 15 sierpnia 2009 Ktoś tu się orientuje w dreamcastach? Ile jest warty oryginalny arcade stick? Grandia 2, Phantasy Star Online 2, Bleemcast do Tekkena 3 (Bez pudełek). Po ile schodzą oryginalne pady? Karty pamięci VMU? Karta VMU 18-20 zeta GRANDIA 2 [bez pudelka ] 45-50 zeta Phantasy Star Online 2 [bez pudla] 25-35 zeta Bleemcast 30-40 spokojnie mozesz krzyczec wszystkie gry bez pudelek? VMU - jesli z pudelkiem to cos kolo 15-20zl Grandia 2 - 40zl max, ale bedzie trudno to sprzedac, bo ludzie jesli juz kupuja gry na DC to raczej pelne wydania PSO - 25zl max, j.w Bleemcast - okolo 20zl Pady w oryginalnych pudelkach i z folijkami - 35zl [bez 10zl mniej] [ceny podalem bez wysylki] Ile moge mniej wiecej łyknąc za poserwisowana PS3 60GB z padem Sixaxisem(papiery i inne (pipi)y of corse są)? na allegro za sprawna konsole 900-1200zl [zalezne bardziej od szczescia ;]] Cytuj
Gość Siwy_ Opublikowano 23 września 2009 Opublikowano 23 września 2009 Xbox Arcade (falcon), memorka, pad, okablowanie, head set, pudlo, gwaracja na ponad rok na wszystko (kupilem w styczniu), ponad 2 na rrod. Konsola zadbana i dziala idealnie, nigdy nie padla. Ile mniej wiecej moge za nia dostac ? Cytuj
Darko. 4 Opublikowano 23 września 2009 Opublikowano 23 września 2009 Samsung 206 bw, 20 cali, idealny stan, wszystkie papiery, kable itd.? Cytuj
Gość Opublikowano 28 września 2009 Opublikowano 28 września 2009 Witam! Chodzi mi po głowie sprzedanie mojego zestawu do grania, noszę się z tym zamiarem od dłuższego czasu. Jednakże za 'chiny ludowe' nie wiem za ile bym mógł opchnąć mój zestaw. Skład zestawu: - PS3 FAT 40GB (pad, pełne okablowanie i papiery, karton w idealnym stanie, dodatkowo gwarancja która straciła ważność w lipcu; jedyny mankament to uszkodzony pierwszy port USB, który w żadnym wypadku nie przeszkadza w grze i tak mi się wydaję, że da się to naprawić) - Akcesoria: + kabel HDMI firmy Wired (czy jakoś tak) + Torba na ramię specjalnie przystosowana do PS3 + oryginalne pudełko + oryginalny kontroler do Guitar Hero III: Legends of Rock w idealnym stanie (karton lekko podniszczony, ale używalny w 100%, naklejki nie użyte, papiery, pasek) + klawiatura Speedlink "na pada" (kupiona niecały miech temu, więc stan idealny, pudełka brak, ale wszystkie papier i stery pod PC są) - Gry: + Uncharted + Warhawk + Grand Theft Auto 4 + Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots + Bioshock + Street Fighter 4 + Far Cry 2 (Eng) + Killzone 2 + Call of Duty 4: Modern Warfare + Fallout 3 (Eng) + The Elder Scrolls IV: Oblivion GOTY + Mirror's Edge + Guitar Hero III: Legends of Rock + Tomb Raider Underworld (pudełko lekko poniszczone) Wszystkie gry w wersjach nieplatynowych i kompletne, czyli z książeczkami i innymi wkładkami. Stan ogólny samych Blu-Ray'ów bardzo dobry. Jak myślicie ile mógłbym wyrwać za ten zestawik. Chodzi mi o cenę za wszystko, a nie za poszczególne pozycje. Pozdrawiam Cytuj
Cris 120 Opublikowano 9 października 2009 Opublikowano 9 października 2009 Ile groszy dostałbym za : Playstation (PSX) model 9002 oryginalny pad Dualshock (zero luzów) Karta pamięci Kabel RGB Kabel sieciowy Oryginalną grę Duke Nukem Land of Babes Przerobiona , czyta wszystko. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 1 listopada 2009 Opublikowano 1 listopada 2009 Ile za Resistance Retribution na PSP w stanie idealnym (gra może ze 3 razy ruszana z półki), edycja premierowa (z bundla), 2xPL 1xA? Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 1 listopada 2009 Opublikowano 1 listopada 2009 Ile groszy dostałbym za : Playstation (PSX) model 9002 oryginalny pad Dualshock (zero luzów) Karta pamięci Kabel RGB Kabel sieciowy Oryginalną grę Duke Nukem Land of Babes Przerobiona , czyta wszystko. PSX 50/60 zeta [zaleta to,ze przerobiona,wada to,ze model 9002] DualShock 20/22 zeta Karta Pamieci jesli oryginal SONY 25 zeta Kabel RGB 3 zeta Duke Nukem 10zeta Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 1 listopada 2009 Opublikowano 1 listopada 2009 25-35zł, za 40-50 jest nowka Może być, dzięki wielkie. Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 3 listopada 2009 Opublikowano 3 listopada 2009 Ile groszy dostałbym za : Playstation (PSX) model 9002 oryginalny pad Dualshock (zero luzów) Karta pamięci Kabel RGB Kabel sieciowy Oryginalną grę Duke Nukem Land of Babes Przerobiona , czyta wszystko. PSX 50/60 zeta [zaleta to,ze przerobiona,wada to,ze model 9002] DualShock 20/22 zeta Karta Pamieci jesli oryginal SONY 25 zeta Kabel RGB 3 zeta Duke Nukem 10zeta realnie 25-35zł za zestaw. Przynajmniej po tyle sam kupuje PSXy. Cytuj
Freeze182 10 Opublikowano 3 listopada 2009 Opublikowano 3 listopada 2009 (edytowane) Witam!Chodzi mi po głowie sprzedanie mojego zestawu do grania, noszę się z tym zamiarem od dłuższego czasu. Jednakże za 'chiny ludowe' nie wiem za ile bym mógł opchnąć mój zestaw. Skład zestawu: - PS3 FAT 40GB (pad, pełne okablowanie i papiery, karton w idealnym stanie, dodatkowo gwarancja która straciła ważność w lipcu; jedyny mankament to uszkodzony pierwszy port USB, który w żadnym wypadku nie przeszkadza w grze i tak mi się wydaję, że da się to naprawić) - Akcesoria: + kabel HDMI firmy Wired (czy jakoś tak) + Torba na ramię specjalnie przystosowana do PS3 + oryginalne pudełko + oryginalny kontroler do Guitar Hero III: Legends of Rock w idealnym stanie (karton lekko podniszczony, ale używalny w 100%, naklejki nie użyte, papiery, pasek) + klawiatura Speedlink "na pada" (kupiona niecały miech temu, więc stan idealny, pudełka brak, ale wszystkie papier i stery pod PC są) - Gry: + Uncharted + Warhawk + Grand Theft Auto 4 + Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots + Bioshock + Street Fighter 4 + Far Cry 2 (Eng) + Killzone 2 + Call of Duty 4: Modern Warfare + Fallout 3 (Eng) + The Elder Scrolls IV: Oblivion GOTY + Mirror's Edge + Guitar Hero III: Legends of Rock + Tomb Raider Underworld (pudełko lekko poniszczone) Wszystkie gry w wersjach nieplatynowych i kompletne, czyli z książeczkami i innymi wkładkami. Stan ogólny samych Blu-Ray'ów bardzo dobry. Jak myślicie ile mógłbym wyrwać za ten zestawik. Chodzi mi o cenę za wszystko, a nie za poszczególne pozycje. Pozdrawiam Ja bym jednak sprzedal kilka gier osobno, masz niezly zestaw jednak malo kogo bedzie na niego stac ( mysle ze co najmniej z 1700 bys za to krzyknol ). Gdy sprzedawalen swoje PS 2, a mialem tez niezly zestaw ( nie przerobiona, prawie 30 orginalnych gier), tez myslalem zeby wszystko razem opchnac na allegro . Jednak doszłem do wniosku ze ze to raczej nie pujdzie ze "dobra cene" , wystawilem konsole na allegro z 5 grami a reszte sprzedalem osobno, wszystko sie sprzedalo. Na pewno troche lepiej na tym wyszlem niz bym wystawil caly zestaw. Edytowane 3 listopada 2009 przez Freeze182 Cytuj
DaX_PL 0 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 Nowy iRiver T5 2GB Black Dwie Gry SFIV i RE5 1xPL 2xA Stan idealny. Ile mogę za to wołać??? Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 8 listopada 2009 Opublikowano 8 listopada 2009 Jak myślicie, ile mogę wyrwać za taki zestaw Mang?: Naruto(tomy 1-24) Cowboy Bebop(tomy 1-3 cała seria) Inuyasha(tomy 1-4) Dr. Slump(tomy 6,7,8,9 i 12,13,14) Jak Powstaje manga tom 9 Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 10 listopada 2009 Opublikowano 10 listopada 2009 Jak za kazda mange - nikt nie da wiecej jak 5zl za tom. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 10 listopada 2009 Opublikowano 10 listopada 2009 no raczej bez przesady z tą 5 za tom. Za każdy dałem jakieś średnio 15 zł(poza dr. slumpem i jak powstaje manga), a dr. slump i cowboy bebop już nie jest drukowany, więc to w sumie unikat jest Jak za całość wezmę z jakieś 350 zł to byłbym zadowolony. Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 10 listopada 2009 Opublikowano 10 listopada 2009 Filmy na dvd - Telefon , 300 , Piąty element , Nikomu ani słowa , Zakochany bez pamięci , Zakładnik . Stan bdb . Ile żądać ? Cytuj
Gość Opublikowano 10 listopada 2009 Opublikowano 10 listopada 2009 (edytowane) Filmy na dvd - Telefon , 300 , Piąty element , Nikomu ani słowa , Zakochany bez pamięci , Zakładnik . Stan bdb . Ile żądać ? Nowe te filmy kosztują jakos grosze, takich 300 nowy w kerfurze za 11zł jest. Imo nie wiecej jak 35-45zł z wysylka za calosc. Edytowane 10 listopada 2009 przez MaciejPŃ Cytuj
Jakuza 116 Opublikowano 11 listopada 2009 Opublikowano 11 listopada 2009 Ile można wołać za taki zestaw : XBOX 360 Premium - ze zrobionym Red-Fixem - napędem do wymiany ( bo ten mój już dogorywa ) do tego pad, okablowanie, instrukcje i pudło. ?? Cytuj
Rik 13 Opublikowano 17 listopada 2009 Opublikowano 17 listopada 2009 Ile mógłbym dostać za rocznego Xboxa 360 60GB (jedyna wada to uszkodzona klapka od jednej memorki) + oryginalny pad + gry: Oblivion, Overlord, Dirt, Eternal Sonata, Burnout Paradise Ultimate Box + Trivial Pursuit, GTA IV? Ewentualnie mogę dorzucić GH Metallica z gitarą. Cytuj
Freeze182 10 Opublikowano 17 listopada 2009 Opublikowano 17 listopada 2009 Mysle ze lepiej bys wyszedl sprzedajac gry osobno a z konsola np. jakie 2 z nich. Za cały zestaw weglug mnie weznies moze jakies 1000 - 1100 zl. Zreszta zobacz na allegro po ile stoja podobne zestawy. Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 17 listopada 2009 Opublikowano 17 listopada 2009 (edytowane) Ziom chce sprzedać komputerek a nie ma pojęcia ile za niego wziąć. Komp jest oto taki: oki oki juz git;d Do tego sterowniki itd, generalnie chce sprzedać samą jednostkę, używaną. Edytowane 19 listopada 2009 przez Sztajniec Cytuj
Dorex 3 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 Yo, Chce sprzedac 6 gier na PS3 i nie wiem czy sprzedac oddzielnie czy razem i za ile (czy licytacja czy kup teraz?) Condemned 2 GTA IV Half-Life Orange Box Siren Star Wars Force Unleashed Heavenly Sword platinum Wszystkie z instrukcjami, Condemned ma z tylu lekkie otarcie a pozostale sa w stanie idealnym Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 Sprzedaz oddzielnie wyjdzie ci najlepeij:) Condemned 2 30/35 zeta GTA IV 50-60 zeta HL 25/30 zeta Siren 30 zeta SW Force Unleashed 50/55 zeta Heavenly Sword 20/25 zeta(zwazywszy na to,ze z erii PLATINUM) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi