Opublikowano 23 maja 201014 l PSP 1004 - 270-300 zeta[potencjalna zmiana softu i dokupienie paru rzeczy troche kosztuje,ale bardziej chodzi tu o to,ze trzeba by bylo czekac ,by w miare komfortowo z konsolki korzystac] karta pamieci SC 4GB - 40/50 zeta killzone - 25/30 zeta [?] GoW na PSP -20/30 zeta [jesli masz w dobrym stanie i wersje nieplatynowa,daj znac na PW] Burnout - 15/20 zeta Tekken - 35/40 zeta Sprzedaz hurtowa jakies 10/15 % taniej
Opublikowano 15 czerwca 201014 l Tak się zastanawiam, ile bym dostał za LittleBigPlanet na PSP stan idealny (ale używane)?
Opublikowano 15 czerwca 201014 l http://allegro.pl/listing.php/search?buy=0&category=82451&closed=1&search_type=1&sg=0&exclude=&order=td&price_from=&price_to=&st=gtext&string=little+big&change_view=1 Taka rozbieznosc, ze bez wystawienia licytacji nie ma co zgadywac. Zalezy od humoru licytujacych.
Opublikowano 16 czerwca 201014 l To wystawię jakąś aukcję z ceną minimalną najwyżej. Ale najpierw popróbuje swego szczęścia na forum, wolę tutaj sprzedawać . Dzięki!
Opublikowano 23 czerwca 201014 l Mam do sprzedania kompa. Procesor - Intel Core2Duo 2x2.21 Ram - 2GB Karta Graficzna - Geforce 9500GT 512mb Dysk twardy - 320GB Nagrywarka DVD Zainstalowany Windows 7 W zestawie także: - mysz i klawiatura Logitech (bezprzewodowe) - całe okablowanieb (zasilacz, kabel TV-PC i pare innych) - kilka gratisów - karta wifi na USB (PHILIPS) - dużo innych Komputer wygląda ładnie wizualnie. Ma czarno-czerwoną obudowę. Wszystkie najnowsze gry chodzą. O tych starszych nie mówię. Crysis praktycznie nie tnie sie w cale na maksymalnych!!! Komp ma chyba 6 wejść USB. Oczywiście nie mam mowy o żadnych rysach na obudowie czy pęknięciach. Regularnie wycieram kurz również. Ile za to dostanę? Edytowane 23 czerwca 201014 l przez schab0795
Opublikowano 16 lipca 201014 l Czesc ! Ile moge sobie zyczyc (i jak lepiej sprzedac - razem czy oddzielnie?) za PS2 Slim + 2 pady sony + 2 memory card sony + kabel RGB Bigben + gry (wszystkie oryginalne w stanie idealnym): -quake 3 revolution -soul reaver 2 -buffy: chos bleeds -mortal combat deception -ghosthunter -burnout takedown -transforemers directors cut -half life -gun -devil may cry 3 -silent hill 2 directors cut (platinum) -silent hill 3 -silent hill 4 -silent hill origins -blood rayne 2 -godfather pl wersja 2cd aluminiowe pudelko -tomb raider anniversary wersja special 3 cd -gran turismo tokio-geneva platinum -gta 3 platinum -ssx 3 platinum -final fantasy X-2 platinum -tekken tag tournament platinum -spider-man 2 platinum -tony hawk underground platinum -tony hawk american wasteland platinum -wladca pierscieni 3 era pl platinum -god of war platinum -god of war 2 platinum -tekken 5 platinum -pro evolution soccer 6 platinum no i do kolekcji moge dac memory card sony od psxa i silent hill 1 platinum -
Opublikowano 16 lipca 201014 l Mam do sprzedania kompa. Procesor - Intel Core2Duo 2x2.21 Ram - 2GB Karta Graficzna - Geforce 9500GT 512mb Dysk twardy - 320GB Nagrywarka DVD Zainstalowany Windows 7 W zestawie także: - mysz i klawiatura Logitech (bezprzewodowe) - całe okablowanieb (zasilacz, kabel TV-PC i pare innych) - kilka gratisów - karta wifi na USB (PHILIPS) - dużo innych Komputer wygląda ładnie wizualnie. Ma czarno-czerwoną obudowę. Wszystkie najnowsze gry chodzą. O tych starszych nie mówię. Crysis praktycznie nie tnie sie w cale na maksymalnych!!! Komp ma chyba 6 wejść USB. Oczywiście nie mam mowy o żadnych rysach na obudowie czy pęknięciach. Regularnie wycieram kurz również. Ile za to dostanę? Procesor slaby i pamiec pewnie DDR2, wiec mysle,ze z 350-450zl. Edytowane 16 lipca 201014 l przez InFiDeL
Opublikowano 26 lipca 201014 l X360 Elite na gwarancji(refub, ale cii), z całym dobrem z zestawu czyli z kablami, dyskiem 120 GB, zasilacz, headset, jeden zajechany pad, ile za to da rady wyciągnąć na allegro itp.?
Opublikowano 26 lipca 201014 l @Dorex sporo bys wzial bo masz dobre gry(bez zadnych FIFA 07 i innych bezwartosciowych pozycji,oprocz pro evo 6). Najwiecej warte sa -TR Anniversary -silent hill wszustkie czesci -bloodrayne 2 Najmniej ghosthunter (choc to dobra gra) GTA3 pro evo 6 Za wszystko razem 250-290 zeta, sprzedane oddzielnie bedzie jakies 20% drozsze.
Opublikowano 27 lipca 201014 l *Psp 1004 ,stan bardzo dobry ,1 martwy pixel niewidoczny podczas grania,soft 6.30 *słuchawki Logitech Play Gear Stealth *zbroja Logitech Play Gear Pocket *screen protector Logitech Play Gear Visor *pilot Sony *pouch Sony na 5/10 płyt *kamera Go! Cam *Sony Memory Stick Pro Duo 2 Gb *11 gier - Ridge Racer,Untold Legends: Brotherhood of the Steel,LocoRoco,Metal Gear Ac!d,Daxter,Patapon 1&2 ,God of War: Chains of Olympus,Gran Turismo(promo),MotorStorm: Arctic Edge(promo) Liczyłem przed chwilką i za cały pakiet mógłbym wziąść 1100 zł. Co o tym sądzicie ? Edytowane 27 lipca 201014 l przez Szalona Małpka
Opublikowano 2 sierpnia 201014 l Ile mogę maksymalnie dostać za ten zestaw link : http://allegro.pl/item1171517232_playstation_2_eye_toy_kamera_bcm.html
Opublikowano 2 sierpnia 201014 l X360 Elite na gwarancji(refub, ale cii), z całym dobrem z zestawu czyli z kablami, dyskiem 120 GB, zasilacz, headset, jeden zajechany pad, ile za to da rady wyciągnąć na allegro itp.? Zagląda tu ktoś?
Opublikowano 5 sierpnia 201014 l PS3 80 Gb z YLOD, teoretycznie jeszcze na "gwarancji" 2-letniej (niezgodność towaru z opisem). Konsola z Wawy, kupiona w Media Markt to też nie chce mi się taki kawał z Pomorza jechać po jedną PS3. Sprzedać na części czy może wystawić jako uszkodzoną ? Wszystko inne ( tj, dysk, laser itp ) sprawne.
Opublikowano 11 sierpnia 201014 l Parę części komputerowych: -Płyta główna ABIT BH7-E + Procesor Intel Celeron 2.4 GHz -Radeon 9600 XT (AGP) -Radeon HD3650 (AGP) -2x 512MB RAM, firma chyba Liquid, Lucid, coś w tym stylu Za HD3650 zapłaciłem niedawno 150zł na aukcji, mało używana. Reszta stan bardzo dobry.
Opublikowano 12 sierpnia 201014 l Chciałbym kupić grę Bioshock jedynkę na xbox360 ale mało tego ustrojstwa . Jaka cena byłaby adekwatna dla tej gry bo nie mam pojęcia jak licytować na alledrogo ?
Opublikowano 12 sierpnia 201014 l Dzięki za szybką odpowiedź bo chciałem na alledrogo kupić za 45 zwykłą . Chyba bym przepłacił hehe . Coś nikt nie chce tej gry się pozbywać ale z tego co czytałem na forum w temacie o grze to się w sumie nie dziwię .
Opublikowano 17 sierpnia 201014 l Xbox 360 20 GB 2 Pady oraz GOW 1 i 2. Konsola bez gwarancji i hdmi?
Opublikowano 17 sierpnia 201014 l 500 w najlepszym przypadku. Bez HDMI w ogole bedzie ciezko opchnac. Edytowane 17 sierpnia 201014 l przez Owiec
Opublikowano 18 sierpnia 201014 l Na ile byście wycenili te gry plus 1 film blu-ray? Wszystko w idealnym stanie jak nówki. Edytowane 18 sierpnia 201014 l przez revil92
Opublikowano 20 sierpnia 201014 l Ja mam 2: DS lite, folia na ekranie, z Acekardem i kartą 4gb, bez rys czy czegokolwiek Xbox premium, falcon, przerobiony, do tego stosik gier, pad, okablowanie, chyba jeszcze na gwarancji, bez awaryjny Edytowane 20 sierpnia 201014 l przez Mikes
Opublikowano 21 sierpnia 201014 l Final Fantasy VII wersja PAL,pierwsze wydanie, pudełko, bez instrukcji, wszystkie 3 CD w 100% sprawne, w stanie db-.
Opublikowano 25 sierpnia 201014 l PS3 Fat 80 Gb z YLoD (uszkodzony procesor). Da rade to opchnąć za jakąś sensowną kwotę ? Nawet na części.