Skocz do zawartości

Wycena towaru - temat ogólny

D.B. Cooper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ohooo to ładnie ! o ile gry działają co jutro sprawdzę to oferty typu 15zł za gierkę które dostaję na pw raczej będę mógł sobie darować i poczekać na jakiegoś kolekcjonera ;D

Opublikowano

najlepsze jest to że dziewczyna mówi że ma tego sporo sporo więcej tylko muszę pomóc jej poszukać ;D dogrzebałem się dzisiaj też do oryginalnyego snesa i atari2600 plus trochę gratów  i gier z megadrive'a i parę gameboy'ów ;D ale najlepszym rodzynem jest psx yaroze który gdzieś tam leży :O

Opublikowano

Od 1 zeta licytacja i rynek zweryfikuje, sam się dziwiłem jak o niektóre carty (snes, mdrv)  ludzie się zabijają. Ja z przykrością pozbywałem się kolekcji cartów ale z zadowoleniem przyjąłem ceny jakie otrzymałem :-). Co do czekania pojęcie względne - przecież można napisać poczekaj z 20 lat i sprzedasz za jeszcze więcej, ale co jak umrzesz czy będzie wojna hehehe :-). Jeden mój znajomy wstrzymuje się z zakupem laptopa bo ceny zawsze po nowym roku spadają i kupuje go już z 8 lat :-). A pocztę obsługuje ps3 - masakra...

Opublikowano

Nazbierałem troche tego szmelcu teraz pytanie ile za to wołać na dniach mam zamiar połazic po punktach wymiany gier tylko niewiem od jakiej ceny zacząć ?

Ghost Recon Future Soldier

Crysis2 w formie kodu

Max Payne 3 

Call of Duty MW3

Virtua Fighter 5

Dirt 3

Forza3 

WRC FIA World Championship

WSPoker

Shift2 Unleashed

L.A Noire

WRC 3

GearsOfWar 2

Fifa10

Halo Reach 

Bayoneta 

SplinterCellConviction

GTA4

CallOfJuarez BiB

MK vs DC Universe

Fifa11

AssasinsCreed2

Left4Dead2

Stranglehold

PURE

Battlefield BC

Grid

UFC Undisputed

NFS Undercover

007QoS

AlanWake

CallOfDuty MW2

RDR + DLC

GearsOfWar w formie kodu 

GearsOfWar3

SR The Third + dodatki 

Skyrim

BatmanArkhamAsylum

Halo4

Fifa12,13,14

CallOfDuty BO2

GTAV

edit. gry w stanie minimum dobrym i w komplecie czyli opakowanie, płyta, książeczka

plus konsola wersja slim 250gb dwu letnia nieprzerabiana,nierozkrecana nigdy nie oddawana do serwisu etc. dwa pady, zasilacz i całe okablowanie ile?

znalazłem kupca w sumie dwóch tylko niewiem od jakiej ceny zacząć ? 

• Minusik 1
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatnio nówki TV 32'' można nabyć za około 1000-1100 zł, więc używany myślę, że będzie warty jakieś 500-600 zł. Spróbuj na tablicy.pl wystawić, może ktoś z okolicy łyknie i z ceną będzie można pokombinować. Obczaj na Allegro, po ile chodzą używane TV o tych gabarytach, to będzie pomocne.

Opublikowano

mysle ze juz dobra pora zeby sie tego pozbyc (nie dostalem konkretnej odpowiedzi na poczatku tego watku), nie ma tego na ebayu nie ma nigdzie albo nie moge znalezc dlatego nie mam pojecia ile moze byc warte, pomozecie?

2cgn4ee.jpg

5nixw4.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ile mogę zawołać za PS3 Slim 250GB, stan bardzo dobry, pad również w stanie bardzo dobrym. Nie pamiętam kiedy ją kupiłem, jakoś 2010-2011. Na dysku mam pełne wersje gier:

-The Wolf Among Us Sezon 1 (cała przepustka)

-Call of Juarez Gunslinger

-Battlefield 1943

-Battlefield 3 + Strike at Karkand

-Super Stardust HD

-Little Big Planet

-Ratchet & Clank : Quest for Booty

-fl0w

-WipEout HD

-Dead Nation

-Flower

Będzie coś z tego grosza?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

3DS Aqua Blue z usa, wersja ntsc-u z blokada. Pudełko,papiery folie na ekranie, ładowarka. 

Do tego 4 gry: Zelda OoT, Street Fighter IV, SM3DL i mario kart 7 sam cart.

Za ile to pójdzie?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Za ile pójdzie PS4 z dwoma padami i kamerką? Kupiona w dniu premiery, zadbana. Na dysku kilka gier np. Tomb Raider: Definitve Edition. 

Opublikowano (edytowane)

Oto mam taki zestaw do sprzedania, całość. 

• PS2 FAT model  SCPH-50004
  • czip modbo 760
  • vertical stand
  • karty pamięci (Sony PSone / PSTwo sony 8 mb magic gate / jakaś nie sony 64 mb) wgrany Free McBoot 1.89 - ma wgrany ESR  :thumbsup: a co_!
  • dysk seagate baracuda 7200.9 / 80 giga 
  • network adapter
  • Dual Shock 2 / sztuk 2
  • Namco Neg-Con
  • przedłużacz 2 metry
  • kabel scart
  • kabel zasilający

Konsola chodzi bez problemów, czyta płytki z muzyką, filmami DVD, grami z PSOne / PSTwo. Laser rzadko używany głownie do zrzucania gier na HDD więc czyta wszystko jak leci.

Dysk seagate też działa bez problemów. A na nim 

20140528_172727.jpg 20140528_174929.jpg

Czy dostałbym 380 ewentualnie 350zł ??

Edytowane przez ussr
Opublikowano

Z tego całego zestawu najcenniejszy jest NA warty ~ 100 zł, reszta (włącznie z konsolą) to jakieś grosze. Jak Ty chcesz dostać za to 350, to nie wiem. Znaczy się jednorazowo ciężko będzie sprzedać.

Opublikowano

Witam, prosiłbym o pomoc użytkowników którzy znają się na cenach gier,akcesoriów do ps3 :)

mam do sprzedania taki zestaw:

Ac 3
NFS:MW
Dirt 3
Sport Champions
Księga czarów

Wszystkie gry w stanie bardzo dobrym, oceniłbym na 8,5/10.
Do tego jeden Kontroler move, kamerka, wonderbook w stanie bardzo dobrym

ile mógłbym sobie życzyć za ów zestaw :)?