Skocz do zawartości

Wycena towaru - temat ogólny

Featured Replies

• Odpowiedzi 612
  • Wyświetleń 196,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jaka cisza   Pewnie że coś wartę. Popatrz na ceny na serwisach i wystaw za tyle albo ciut mniej i czekaj.  Nie będzie to tysiąc złotych. Za wszystko pewnie osobno ponad 2 spokojnie jak nie o

• Nie bardzo, przecież ceny można sprawdzić na portalach aukcyjnych. Chyba ,że w śród gierek jest ukryta jakaś perełka co na ebayu chodzi za większe pieniądze. Jak nowe to ciężko ocenić bez zdjęć. 

Opublikowano

Wow, skąd bierzesz nówki na Gacka? Masz tego więcej?

RE4 to zależy jaka nówka :) Polska refolia mniej warta, fabryczna z czerwonym paskiem to między 200zł a 400zł jak full anglik.

Opublikowano

No jednak jest to 2xA i instrukcja po szwedzku wiec pewnie mniej warta. A folia nie wiem, nie ma napisu nintendo tylko czerone kółka recyklingowe (wiekszosc gier z NGC ktore widzialem tak mialy, zwlaszcza residenty).

No to kiedys dawno temu nabyłem za grosze.

Opublikowano

instrukcja po szwedzku, 2xA - dobrze będzie, jak dostaniesz 150 zygla.

A tak z ciekawości.

Skąd wiesz, że instrukcja po szwedzku, jak gra zapakowana w folie - pudełko po szwedzku, czy jak. 

Edytowane przez kazuyoshi

Opublikowano

Pudelko po angielsku w calosci, napisane ze game in english, manual in swedish/danish/finnish

Opublikowano

Ile jest warty zestaw Nintendo 3DS (stan dobry, ale działa tylko z ładowarką) + Pokemon Soul Silver (stan praktycznie idealny 3xA + polska instrukcja) + Pokemon Alpha Sapphire Limitka (z nieotwieranym Kyogrem i z EON Ticketem) + Wario Master of Disguise + New Super Mario Bros (sam cart)+ New Super Mario Bros 2 (komplet,USA, stan idealny) ? Wyciągnę za to 550 zł ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak myślicie, jaką kwotę mógłbym sobie zażyczyć w przypadku sprzedaży ps one w stanie perfect (nieprzerobiona, konsola i pad wyglądają jak nówki, jest karton - też w bdb stanie)? Miałem sobie zostawić, bo sentyment, ale nie ma sensu w sumie...

Opublikowano

Moja PS3 FAT 40 GB zaliczyła YLODa, dysk prawdopodobnie nadal sprawny, a na dysku kupione na PS Store Fifa 15, Sly Collection, NFS Hot Pursuit, SSX, Jak & Daxter, w zestawie jest też jeden sixaxis sprawny. Ile mogę za to dostać ? Chociaż 100 zł odzyskam ?

Opublikowano

Ile można wołać za 3DSa XL limitka Zeldy w stanie b.dobrym komplet to co było w pudełku po zakupie?

Opublikowano

Ile mogę wołać za Xbox 360 elite 120Gb jasper z padem i pełnym okablowaniem? Brakuje tylko kartonu.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

ktoś tutaj w ogole odpowiada?

mam okazje kupic różową PS2 slim w kartonie (troche zuzytym) + kable + 2x DS

warte to cos jest/będzie?

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemanko! Jestem posiadaczem Xbox 360 silm 250 GB i chciałbym go wycenić, lecz sam nie potrafię ocenić jego wartości i dlatego proszę was o pomoc. Wszystkie gry oraz akcesoria na zdjęciach. Liczę na was! Pozdrawiam!

http://zapodaj.net/806f25d2252c3.jpg.html

http://zapodaj.net/041df28647231.jpg.html

http://zapodaj.net/8633f8697aa84.jpg.html

http://zapodaj.net/da24f3ee7c9bf.jpg.html

http://zapodaj.net/e91edfee16579.jpg.html

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nówka na VGP 19$ + wysylka 7$. W PL nie kazdy wie o istnieniu VGp wiec mozesz sprobowac za 80zl na allegro?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Za ile sprzedam Destiny na PS4, premierowe wydanie razem z kodem 30 dni ps plus na nowe konto?

Opublikowano

Ile sobie liczyć za PS4 z kwietnia zeszłego rok. Konsola czarna z padem, wydanie bundlowe do którego dorzucali killzone. Na dysku jakies gry z plusa i bf 4 premium? 

Konsola w bardzo dobrym stanie.

Opublikowano

Moim zdaniem tak zeby realnie sprzedac to 1100 - 1150 a na olx za 1200 - 1250  bym wystawil, moze akurat ktos z okolic na swieta chce sobie sprawic, sam rok temu z 2 dni przed swietami  chcialem sobie kupic ale uzywane cos taniej, niestety nic na olxie i allegro z okolic nie bylo wtedy.

Opublikowano

Nie wiem czy to właściwe miejsce na takie zapytanie, ale czy ktoś mógłby wycenić taki zestaw:

PS3 Slim 320GB, zakupione w UK,  w bardzo dobrym stanie, z całym osprzętem ( pad, kabel HDMI itp).

Do tego pudełkowe wersje:

Heavy Rain PL
Killzone 3 PL
God of War Collection ENG
God of War 3 PL
God of War Ascension PL
Uncharted ENG
Uncharted 2 PL
Uncharted 3 PL
Resistance 3 PL
Beyond Two Souls PL
The Last of Us PL

Przeszedłem już na nową generację konsol, i PS3 leży zupełnie nieużywana. Dziękuję z góry za pomoc.

Opublikowano

GTA V special edition x360 steelbook, w świetnym stanie, za obiema mapkami etc ile można sobie zażyczyć?

Opublikowano

Myslę, że 90-100zł.