VerB_ 34 Opublikowano 7 kwietnia 2015 Opublikowano 7 kwietnia 2015 Siema, zupełnie przypadkiem stałem się posiadaczem .... NOWEJ Segi Saturn Pomagałem chrzestnej w przeprowadzce i podczas pakowania rzeczy z jej garderoby znalazłem w szafie karton z logo Sega Saturn:). Od chrzestnej dowiedziałem się że wujek pracował za granicą i jakoś w 96-97 kupił i przywiózł z DE dwie Segi - jedna była dla syna a druga miała iść na handel ale wujek znowu wyjechał, potem już porzucił temat i tak leżakowała nietknięta w tej szafie w garderobie aż do wczoraj Aktualnie jest u mnie i pierwsza myśl to było ją odpalić, ale na szczęście się opamiętałem bo szkoda jej rozdziewiczać Jest oryginalnie zapakowana nic nawet nie ruszałem, pudełko jak prosto ze sklepu:) I tak się zastanawiam, trzymać ją jako inwestycję czy sprzedać? I za ile ją wystawić np. na ebayu? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 kwietnia 2015 Opublikowano 7 kwietnia 2015 cholera go wie, ale sam ciekaw jestem ile można dostać za to heh Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Opublikowano 8 kwietnia 2015 O kurczę, wrzuć koniecznie fotę w temacie "zakupy growe" Tylko nie otwieraj pudełka ! Cytuj
AdamGL 0 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Opublikowano 26 kwietnia 2015 (edytowane) Chciałbym sprzedać konsole z grami jaka jest realna kwota za taki zestaw krótko używany, część gier jeszcze w folii? Sprzęt: 1) PlayStation 4 (kupiona luty 2015) 2) Dodatkowy pad 3) Ładowarka do padów SONY Gry: 1) The Crew 2) Thief 3) Destiny 4) Watch Dogs 5) Knack 6) Killzone Shadow Fall 7) Rayman Legends 8] Tomb Rider Definitive Edition 9) inFamous Second Son 10) Call of Duty Ghosts 11) Metal Gear Solid V Ground Zeroes 12) inFamous First Light 13) Trials Fusion 14) Need For Speed Rivals 15) Grand Theft Auto V 16) Call of Duty Adwanced Warfare 17) Battlefield 4 18) Battlefield Hardline 19) Driveclub 20) Little Big Planet 3 21) The Last of Us Edytowane 26 kwietnia 2015 przez AdamGL Cytuj
Gość Opublikowano 9 lipca 2015 Opublikowano 9 lipca 2015 Witam, chciałbym sie dowiedziec ile warte jest WII U czarne, zadbane z całym osprzętem kartonem, roczną gwarancją (jeszcze) grami w pudełku New Mario i Luigi oraz Mario 3d world? Mam okazje kupic i sie zastanawiam ile jeszcze moge stargowac. Cytuj
diolek 43 Opublikowano 22 lipca 2015 Opublikowano 22 lipca 2015 orientuje sie ktos ile moze byc warty system shock 1 w bigbox na cd stan ideal caly komplet , i nhl hockey z 1993 roku big box stan ideal na dyskietkach? bo znalazlem na strychu i zastanawiam sie czy nie sprzedac. Cytuj
zawiszakapy 2 Opublikowano 30 lipca 2015 Opublikowano 30 lipca 2015 Pomoze ktos w wycenie kompletu Vita + karta 32GB + pokrowiec? Kupowana 2 lata temu z Fifa 13 takze juz po gwarancji. Z gory dzieki za pomoc bo sam co do ceny nie moge sie zdecydowac. Cytuj
Gość Opublikowano 8 sierpnia 2015 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Panowie niech mi ktos podpowie czy 499zl za ps3 fata czytajacego gierki z ps2 w niezlym stanie Cytuj
collins 111 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Panowie niech mi ktos podpowie czy 499zl za ps3 fata czytajacego gierki z ps2 w niezlym stanie Ostatnio jeden gość sprzedawał takiego samego za 350 zł i napisałem do niego w 4 dni po wystawieniu ogłoszenia. Nadal było aktualne stąd też sądzę, że 500 zł to trochę dużo. Mogę się jednak mylić bo czasami niektóre osoby mówią o tej konsoli jak o świętym gralu. Cytuj
-DamiaN- 169 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Opublikowano 12 sierpnia 2015 (edytowane) Ile za to można wołać ? Edytowane 12 sierpnia 2015 przez -DamiaN- 1 Cytuj
_mike 318 Opublikowano 13 sierpnia 2015 Opublikowano 13 sierpnia 2015 https://goo.gl/photos/PTrAkB2CUYacnGoE7 Pomoże ktoś wycenic taki zestaw PC ? Lepiej na części czy jako całość? Cytuj
collins 111 Opublikowano 13 sierpnia 2015 Opublikowano 13 sierpnia 2015 Ile za to można wołać ? Tak z 350 to już maks ile dostaniesz. Tytuły w większości raczej średniaki (delikatnie mówiąc) a reszta (Warzone 2100, Ridge Racer, GTA London, G Police, Spiderman) jeżeli jest w dobrym stanie z instrukcjami to po 20 zł warte i raczej nie więcej. Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 11 października 2015 Opublikowano 11 października 2015 Hej, ile mogę dostać za sprawną PS3 80 gb, w komplecie z dwoma grami na tradycyjnym nośniku, czyli: Splinter Cellem: Blacklist oraz Borderlands 2: GOTY Edition oraz kilkoma grami na nośniku cyfrowym: Hotline Miami, Dishonored, Trylogia Sly? Mam też pada, ale raczej spisuje się średnio. Do zestawu oczywiście zasilacz. Cytuj
LukasSulo 0 Opublikowano 22 października 2015 Opublikowano 22 października 2015 Witam Proszę o wycenę 2 zestawów(wszystko z pudełkami zarówno konsole jak i gry): PS3 SLIM 250GB 3x Dualshock 3 playstation eye 1x Ps Move 1x headset wireles ps3 A ASSASSIN`S CREED 2 ASSASSIN`S CREED BROTHERHOOD ASSASSIN`S CREED REVELATIONS ASSASSIN`S CREED 3 B BATMAN ARKHAM ASYLUM BATMAN ARKHAM CITY BATMAN ARKHAM ORIGINS BURNOUT PARADISE BIOSHOCK 2 C CRYSIS 2 D DEAD SPACE DEAD SPACE 2 DARKSIDERS DARKSIDERS 2 DANTE'S INFERNO DEVIL MAY CRY 4 DRAGON AGE POCZĄTEK DEUS EX HUMAN REVOLUTION E EYEPET F FIFA 10 FIFA 11 FIFA 12 FIFA 13 FIFA 14 FIGHT NIGHT ROUND 4 FALLOUT 3 G GRAN TURISMO 5 GOD OF WAR 3 GOD OF WAR WSTĄPIENIE GTA 4 GTA 5 H HITMAN ROZGRZESZENIE HEAVY RAIN I INFAMOUS INFAMOUS 2 IL 2- STURMOVIK BIRDS OF PREY K KILLZONE 2 KILLZONE 3 L LITTLE BIG PLANET M MAX PAYNE 3 MAFIA 2 P PRINCE OF PERSIA ZAPOMNIANE PIASKI R RESIDENT EVIL 5 RED DEAD REDEMPTION S SKATE 3 STREET FIGHTER 4 SPORTS CHAMPIONS SPIDERMAN SHATTERED DIMENSIONS SLEEPING DOGS T TOMB RAIDER THE LAST OF US U UNCHARTED DRAKE'S FORTUNE UNCHARTED 2 AMOUNG THIEVES UNCHARTED 3 OSZUSTWO DRAKE`A W WIPEOUT HD/FURY PS VITA AMOLED 3G MEMORY STICK 16GB ASSASSIN`S CREED 3 LIBERATION FIFA 13 FIFA FOTBALL LITTLE BIG PLANET VITA NEED FOR SPEED MOST WANTED RAYMAN ORIGINS RESISTANCE BURNING SKIES SLY COOPER ZŁODZIEJE CZASU UNCHARTED ZŁOTA OTCHŁAŃ WIPEOUT 2048 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 24 października 2015 Opublikowano 24 października 2015 Widzę temat mało uczęszczany ale może ktoś podpowie. Za ilę mogę wystawić 2 gry. Xenoblade Chronicles wraz z classic controlerem (nie oryginał ale na tym przeszedłem całą grę ) oraz The last story . Obie gry to wersje PAL. Stan Igła i kupione przeze mnie w folii . Oczywiście wszystko angielskie z instrukcjami . Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 24 października 2015 Opublikowano 24 października 2015 Xeno z padem to spokojnie z 3 paki Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 28 października 2015 Opublikowano 28 października 2015 (edytowane) Proszę o pomoc w wycenie: + PS2 slim, model 7500x (nie pamiętam dokładnie) + modbo 760 (pudło lekko zniszczone, dokumentacja), laser po dwukrotnej wymianie, pionowy stand + karta 8 MB oryginalna (na karcie powgrywane homebrew, m.in. SMS player, ulaunch, scummvm itp) + karta 64 MB nieoryginalna + pad oryginalny + pad bezprzewodowy Logitech + kierownica Logitech z wibracjami + pedały przylepki już nie przysysają się do stołu, można trzymać na kolanach + Eye Toy play 3 + kamera w oryginalnym opakowaniu + kabel kompozyt oryginalny. Stan wizualny sprzętu bdb Edytowane 28 października 2015 przez Andreal Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 Mad Max na Xone, wersja Ripper. Steelbook, plakat i gra w idealnym stanie, kody wykorzystane. ile można za to wołać? Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 Dwa dni temu Mad max w tej edycji poszedł na allegro za 137 PLN + wysyłka , sprzedający oczywiście nie wiedział czy kod był wykorzystany ale raczej tak, zresztą można go kupić na ebayu za 2 - 5 $ Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 31 grudnia 2015 Opublikowano 31 grudnia 2015 PS2 slim ostatni model z wbudowanym zasilaczemMemory card 8 mb3 pady w stanie Gitara bezprzewodowa + Guitar Hero 5Onimusha2ZoE KillzoneSotCOkamiBaldurs Gate DA 2Killer 7FF X-2Sillent Hill 2 DCKabel ComponentZa ile taki zestaw możnaby puścić? Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 23 stycznia 2016 Opublikowano 23 stycznia 2016 xbox one 1tb pad i okablowanie Alien izolacja cod AW wszystko stan idealny ile za to? Cytuj
Kaliszke 13 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 (edytowane) 1. Dwa pady od Xboxa 360 - jeden kupiony w listopadzie, świeżak, czuć że nówka nawet biorąc do ręki, bo grane na nim było raptem 2-3 razy. Drugi już kilkulatek, wart tyle co frytki, byłbym skłonny dorzucić za pół darmo. Stówka to uczciwa wycena? 2. GTA V - na PC, wydanie z premiery na blaszaki. Kompletny box, stan idealny, płytki raz w napędzie celem instalacji. Serial oczywiście wykorzystany, ale rzecz jasna dołączam konto na Socialu, na multi przyzwoita postać z broniami i kilkoma pojazdami. Ile byście zaproponowali? Edytowane 9 lutego 2016 przez Kaliszke Cytuj
Plugawy 3 684 Opublikowano 20 lutego 2016 Opublikowano 20 lutego 2016 (edytowane) To jest zaje.bisty temat w którym nikt nie odpowiada xDD dodam coś od siebie: PS3 super slim 500GB z padem + dodatkowy w bardzo dobrym stanie + pudełka i papiery Gry: Battlefield 3 steelbook Killzone 3 steelbook Killzone 2 steelbook Resistance 3 steelbook The Darkness 2 steelbook Aliens vs Predator steelbook Crysis 2 PL Painkiller Far Cry 3 PL Mass Effect 2 Mass Effect 3 Red Faction Armageddon Mortal Kombat 9 Injustice GOTY NFS Hot Pursuit Ratchet & Clank 4 za jednego PL Castlevania Lords of Shadow Skyrim Legendary Edition (GOTY) Rayman Origins Wszystkie gry w bdb stanie pudełka i płyty, komplety. Konsola bardzo zadbana nie naprawiana, regularnie czyszczona, nieużywana leży pod ściereczką Za zestaw to wiadomo że mniej a ile za wszystko osobno by w sumie wyszło? Edytowane 20 lutego 2016 przez Plugawy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi