Skocz do zawartości

Wycena towaru - temat ogólny

D.B. Cooper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się za ile na allegro wystawić kolekcjonerki wiedźmina

wiedźmin 1  - wszystko co w zestawie poza koszulką 

120070703140236.jpg

Wiesiek 2 wszystko co w zestawie plus głowa geralta naprawiona (znaczy odmalowałem ją sam bo farba co była na niej wczesniej była tragiczna)

wiedzmin-2-zabojcy-krolow-kolekcjonerka_

Wiedźmin 3 wszystko co było w zestawie 

i-wiedzmin-3-dziki-gon-edycja-kolekcjone

Zanim ktoś zapyta czemu sprzedaje to odpowiem. Brak miejsca na książki i wolę pozbyć się tego co kurz zbiera i nigdy już nie użyje. Gry mam cyfrowo a te dodatki to no cóż :) 

Wszystkie 3 wersje kolekcjonerek zadbane i z oryginalnymi bardzo ładnymi opakowaniami. W 1 i 2 kartony ładnie się komponują w jeden obrazek. Wszystkie edycje numerowane i raczej nie do dostania obecnie. Oczywiście większość była całe te lata w kartonie nie wyjmowana. Z mankamentów są dwa. Jeden to ta głowa geralta przeze mnie naprawiona więc nie oryginalny stan ale wg mnie lepszy. Drugi jedna łuska gryfa odpadła z tyłu. Nie jest to widoczne i łuskę nadal mam jakby ktoś chciał sobie dokleić. 

Może ktoś pomoże wycenić

• 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witajcie:)

Cz może mi ktoś wycenić konto ps4 zawiera ono między innymi :

Overwatch: Origins Edition

Wiedźmin 3: Dziki Gon – Edycja
Gry Roku

Fortnite- 2000 zł w skinach ratowanie swiata około link do trackera https://fortnitetracker.com/profile/psn/Rzepai

Grand Theft Auto V 

Tom Clancy’s Rainbow Six®-większosc operatów nie licząc z 3 ostatnich sezonów https://game-rainbow6.ubi.com/pl-pl/psn/player-statistics/9c28c4cd-3984-4c2c-af4e-7ac3e4c4b67a/multiplayer

Destiny 2 ze z przepustką https://destinytracker.com/d2/profile/psn/pablo22005 

Link do konta https://my.playstation.com/profile/DominujacyPawel

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, przeszedłem Wiedźmina 3 i jest mi z tego powodu bardzo smutno, jednak nadszedł czas sprzedaży PS4 gdyż nie mam już nic ciekawego do ogrania na tej konsoli ;) w związku z tym mam 2 pytania: chce usunąć swoje konto na konsoli. Czy osoba kupująca ja ode mnie będzie miała dostęp do 2 dodatków do Wiedźmina zakupionych przeze mnie na PS Store (podstawka na płycie)? Jeśli tak, ile wart będzie taki zestaw wiedźmin plus 2 dodatki plus Rayman legends na koncie i konsola zwykła PS4 1TB z 1 padem. Wszystko w stanie bardzo dobrym. 

• 4 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Czy ktoś mógłby mi pomóc wycenić zestaw do Switcha ?

Konsola Nintendo Switch Red Blue (marzec 2017) 

kompletny zestaw z pudełkiem - stan bardzo dobry 

2 x Nintendo Switch Pro Controller 
kompletne z pudełkiem - stan bardzo dobry

Oryginalne etui (wersja z Mario) - stan bardzo dobry

Nintendo Switch Online wykupione do września 

Cyfrowe gry:

Splatoon 2 

Super Bomberman R 

Horizon Chase Turbo

Arcade Archives vs Super Mario Bros 

Snipperclips 

Football Manager 19 Touch 

Fast RMX 

Golf Story 

Jet Kave Adventure 

Yoku’s Island Express 

Urban Trial Playground 

Dodatki:

Snipperclips Plus 

Pokemon Sword DLC 

Mario + Rabbids DLC 

Breath of The Wild DLC 

Splatoon 2 DLC 

Edytowane przez funditto
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś pomógłby wycenić PC?

intel xeon e3-1230 v3 @ 3.30ghz

ASRock B85 PRO4 LGA1150 ATX : HDMI+DVI+VGA+SND+GLN+U3+SATA3 IN ( B85 PRO4 ) (Płyty główne)

gtx 660 nvidia geforce

16 gb ram

obudowa,

myszka, klawiatura logitech bezprzewodowe

monitor dell u2312hm

dysk ssd 128

dysk ssd 250

dysk hdd 500

ori windows

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

@brzeszczot od razu odpuść sobie sprzedawanie konsoli z grami jako zestawu. Oddzielnie gry, oddzielnie konsola, a co do wyceny to zobacz lokalnie na OLX jakie są trendy i będziesz wiedział co i jak. W dodatku najnowsza rewizja będzie najbardziej wartościowa, więc nie warto odpuszczać. Jak masz pudło to też warto zamieścic o tym adnotację w ofercie.

• 4 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Siemanko, mam zamiar sprzedać ps4 wersja premierowa w dobrym stanie technicznym i wizualnym z zainstalowanym demem P. T.. widziałem post mugena, ale tak faktycznie to ile taka konsola może być warta, widziałem na zagranicznych aukcjach ceny od 300euro. Wiadomo że w Polsce sytyacja jest inna. W ogóle to można z konsoli wywalić swoje konto a to demo zostawić? 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hej chcę się pozbyć 3ds bo od 3 lat chyba nawet w rękach go nie trzymałem.

3ds ice white, wszystko sprawne, bez rys

Z dockiem do ładowania i ładowarką.

Karta 32gb SanDisk, przerobiona cfw jak się nie mylę, ma tam jakieś homebrew, freeshop I FBI. Na karcie 17gier.

Bez oryginalnego pudła niestety.

Do tego dwie oryginalne gierki w pudełkach - link between worlds I prof Layton miracle mask.

Zastanawiam się czy lepiej tutaj na pchli czy allegro/olx.

Dzięki za pomoc.

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ile mogę dostać za PS4 (FAT):

• Konsola w stanie bdb, w miarę cicha, brak śladów użytkowania
  • Model z bundla Uncharted: Kolekcja Drake, a więc ostatnia seria fata z matowa obudową
  • Pad w stanie BDB + kabel zasilający
  • Oryginalne opakowanie w stanie idealnym
  • Uncharted: Kolekcja Drake na dysku w wersji cyfrowej, płytę sprzedałem
  • UWAGA UWAGA: P.T ZAINSTALOWANE NA DYSKU
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
15 godzin temu, Shen napisał:

900zł za gołe ps4 pro z kartonem to drogo? Wystawiłem najtaniej w promieniu 50km i cos nie chce zejsc

To zależy od stanu oraz odpowiedniego opisu, na allegro wystawią po około 1000-1100 zł za większą kasę można wyrwać z gwarancją.

Gołe znaczy bez Pada? (jak tak to ludzie szukają kompletu by kupić, wyciągnąć i grać) 

Zobacz czy w okolicy ktoś nie sprzedaje jakiejś gry na konsole, ja jak sprzedawałem Xbox One S to miałem najniższą cenne we Wrocku i ogłoszenie wisiało tydzień.

Dostawałem oferty z takimi cenami że szkoda pisać.

Pojechałem do lombardu i tam kupiłem dwie gry Fifę oraz NBA - za obie dałem 15 zł, cenę w ogłoszeniu podwyższyłem o 40 zł oraz dopisałem kilka niby mało przydatnych informacji.

Odświeżyłem i poszło mi w ciągu 2h do tego przez jeszcze cały dzień miałem telefony czy konsola jeszcze dostępna. 

Opublikowano
5 godzin temu, Shen napisał:

Zadbana z padem i kartonem,  No nic, jakoś specjalnie mi się nie śpieszy.

Jak jest pad i karton to naprawdę fajna cena, pewnie wiele osób przesiada się na PS5 i mało kto patrzy na PS4 Pro.

Poczekaj jakiś czas i nie obniżaj ceny, chyba że jak już Cię przyciśnie to zejść z 20-50 zł i może szybciej się ktoś skusi.

Choć widzę desperatów na OLX że sprzedają po 700 zł (możliwe że to oszust)

za 800 zł widzę że są bez pada lub bez kartonu. 

5 godzin temu, messer88 napisał:

a za fata 1116a 500 z jednym padem V2 ile można teraz wołać? Gdzieś z 500? 

Ceny tych konsol to 480-500 zł, jak masz karton to zawsze wiesze szanse na sprzedaż. 

Tym bardziej że masz model przez modyfikacją, gdzie potem wstawiali trochę cichsze chłodzenie czyli 1215 (ostatni model FAT) 

• Dzięki 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiele lat temu na premierę wziąłem po 2 sztuki Fallout 4 w edycji Pip-Boy oraz Fallout Anthology (statuetka bomby atomowej). Od tamtego czasu leżą w pudełkach, w których przyszły do mnie kurierem i chyba pora je sprzedać.

Przeglądając eBaya i Allegro widzę różne ceny i ciężko wybrać "tę odpowiednią". Na ile byście je ocenili? F4 za 700 zł, a Antologia za 450-500 zł?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak myślicie, ile warty jest taki zestaw 2 gier? Nie ukazały się nigdy w Polsce, niedostępne na allegro, dlatego mam kłopot z oceną ich wartości (gry nowe) :)

spacer.png