Opublikowano 24 czerwca 20213 l Panowie, mam zagwozdkę: ile realnie mógłbym dostać za Project Zero 3 na PS2? PAL, stan 5/6, wydanie włoskie, gra ENG? Wiem, że latają na Allegro i eBayu dość drogo, więc myślę za ile i gdzie aby ktoś to faktycznie kupił? Kolega z forum zaleca mi Allegro od 1zł, ale obawiam się, że przy takiej niszy wyszłoby, że ktoś wyrwie perłę za 40zł, a mi pozostaje jedynie potężny ból dupy, że nie zmonetyzowałem tego w jakiś korzystny sposób.
Opublikowano 28 czerwca 20213 l Trudno powiedzieć ile dokładnie, biorąc pod uwagę, że to tytuł dla fanów tego typu gier. Ja obstawiam, że między 200 a 300 zł i bym wystawił w tej górnej granicy, ale na początek na OLX i obserwował czy jest jakieś zainteresowanie - a potem przerzucił się na ebay raczej. W ostateczności zostaje allegro i ustawienie ceny minimalnej jaka Cię interesuje za ten tytuł. Ale to znów za dodatkową opłatą. W ogóle na allegro to widzę, że to ktoś sprzedaje za 460 zł, ale z niemieckim pudełkiem. xD
Opublikowano 28 czerwca 20213 l 43 minuty temu, Snake_Plissken napisał: Trudno powiedzieć ile dokładnie, biorąc pod uwagę, że to tytuł dla fanów tego typu gier. Ja obstawiam, że między 200 a 300 zł i bym wystawił w tej górnej granicy, ale na początek na OLX i obserwował czy jest jakieś zainteresowanie - a potem przerzucił się na ebay raczej. W ostateczności zostaje allegro i ustawienie ceny minimalnej jaka Cię interesuje za ten tytuł. Ale to znów za dodatkową opłatą. W ogóle na allegro to widzę, że to ktoś sprzedaje za 460 zł, ale z niemieckim pudełkiem. xD Dzięki Snake, tak też i zrobię. Zależy mi jednak na odpowiedniej monetyzacji, a nie jak najszybszej.
Opublikowano 28 czerwca 20213 l Najniższa cena na ebay z wysyłką minus 10% i sprzedaż w ciągu dwoch tygodni. Ja tak robię od lat z gierkami arcade co dwa tygodnie schodząc kolejne 10%. Allegro to kiepski serwis na niszowe tytuły. Pamiętaj o złodziejskich prowizjach
Opublikowano 6 listopada 20213 l Ile mógłbym sensownie wołać w obecnych czasach za premierowe ps5 z czytnikiem+2x dual sense+headset sony pulse+ratchet? Tak żeby nie oddać za bezcen i jednoczesnie nie wyjść na Janusza żerującego na nieszczęściu innych i braku konsol. Wszystko ofc w idealnym stanie, pudełka, papiery itd Edytowane 6 listopada 20213 l przez second
Opublikowano 6 listopada 20213 l Na pewno za tyle samo za ile kupiłeś. Wyjdziesz na zero, nic nie zarobisz, nic nie stracisz, konsole sprzedasz komuś kto kupi za uczciwą cenę ,która nie jest wyjebana w kosmos przez scalpera. Jakbym chciał sprzedać konsolę a nie wozić się z czekaniem na jelenia desperata to tak bym zrobił. Biorąc pod uwagę idące święta i kolejne braki magazynowe, szybko sprzedasz.
Opublikowano 7 listopada 20213 l Dzięki, tak zrobię. W sumie na szybkiej sprzedaży mi nie zależy, ale muszę się pozbyć jednej z konsol, wybór padł na ps5. Mam jeszcze taki zestawik do orientacyjnej wyceny, raczej chciałbym sprzedać jako całość, ewentualnie Soul Blade mogę puścić osobno. Na konsoli z wierzchu pojedyncze ryski, pad w stanie idealnym. W obu GTA, Bully oraz większości gier wszystko jest (tj mapki, plakaty etc).
Opublikowano 27 grudnia 20213 l Czy ktoś z forumowiczów sprzedawał może w ostatnim czasie Xboxa One S? Mam wersję 1TB, zakupioną w czerwcu 2020, w stanie nienagannym którą chciałbym spieniężyć na upgrade PC-ta lub XSS.
Opublikowano 28 grudnia 20213 l Ciezko powiedzieć - zobacz na OLX i tam porównaj. Wczoraj zrobiłem tak samo z moją Ps4Pro która leżała już rok od premiery piątki i ceny na OLXie tych staroci to jakis kosmos. 1400 za golasa. Tyle to ja dałem za nówkę swego czasu na promocji. Poszło za 1200 W 20 minut było sprzedane a zdzierać więcej mi się nie chciało.
Opublikowano 28 grudnia 20213 l No z tego co widzę PS4 Slim chodzi od 900 do nawet 1200. To ja w 2016 dałem 1000 za nówkę. Niesamowite, że gdybym teraz sprzedał to byłoby to 5 lat grania na konsoli za 100, może 200 złotych. Jak rozumiem PS4 jest teraz nie do dostania w żadnym sklepie? Edytowane 28 grudnia 20213 l przez poniedzialek1001
Opublikowano 13 lutego 20223 l Cześć,może mi ktoś powiedzieć czy ta książka ma jakąś większą wartość na ten moment?https://tezeusz.pl/wielka-ksiega-pokemon-1477029
Opublikowano 15 lutego 20223 l W dniu 13.02.2022 o 02:11, Hubson napisał: Cześć,może mi ktoś powiedzieć czy ta książka ma jakąś większą wartość na ten moment?https://tezeusz.pl/wielka-ksiega-pokemon-1477029 W listopadzie 2021 poszła za 320 zł. https://allegrolokalnie.pl/oferta/unikat-wielka-ksiega-pokemon-pokemon-encyklopedia
Opublikowano 21 lutego 20223 l Warte to coś? Akurat te numery nie dażę jakimś sentymentem (psx zacząłem czytać od bodajże 39 numeru) a kupiłem kiedyś do "kolekcji" na allegro widzę jakieś chore ceny typa który wystawia po stówce jeden numer. Edytowane 21 lutego 20223 l przez REZOK
Opublikowano 2 kwietnia 20223 l 1000zł za Switcha v2 do rozsądna cena czy duzo? Konsola zadbana, folia na ekranie od dnia zakupu. Musze opchnac, bo kupilem oleda.
Opublikowano 4 kwietnia 20223 l Ile można wziąć za ps4pro z dwoma padami + Bloodborne i God of War na płycie + dość sporo gier cyfrowych. Nie wiem jak te cyfrowe gierki zareklamować. Łącznie z PS Plus do października to jest z 350 gier, ale podpięte do mojego PSN, z którego nie zamierzam korzystać do czasów przynajmniej ps5pro (o ile w ogóle, bo wolę PC). Jakieś rady co napisać w ogłoszeniu?
Opublikowano 5 maja 20222 l prawdę - że wypożyczasz konto i za każdy miesiąc życzysz sobie opłaty (nie znasz terminu końca możliwości wypożyczenia obecnie), dodatkowo, że konto może zostać zbanowane w dowolnym momencie przez Sony - ustalić wtedy warunki zwrotu opłaty za miesiąc w którym to nastąpi (cały czy częściowo), dodatkowo ustalić czy przekazujesz komuś email powiązany z kontem (i jak sobie zapewnisz jego zwrot) - i jak nie przekazujesz to warunki uczestniczenia przy wszelkich operacjach związanych z tym kontem na PSN i wymagających informacji z maila - czyli, że będziesz gotowy 24/7 zawsze na życzenie Janusza, który takie konto zdecyduje się kupić (nie pamiętam jak wygląda uwierzytelnianie dwustopniowe u sony)
Opublikowano 6 maja 20222 l Potrzebuje pomocy przy wycenie PS4 Pro tej limitowanej edycji 500 milionowej, stan świetny, zarówno wizualny jak i techniczny, nie wyje ani nic z tych rzeczy. Oczywiście cały komplet plus słuchawki goldy też z tej edycji, ceny na Allegro/Olx w granicach 4000 zł ale za tyle krzyczą, a ciekawe ile faktycznie można dostać. Może ktoś z was lub waszych znajomych sprzedawał?
Opublikowano 31 maja 20222 l Forumki, na ile można realnie wycenić GTXa 1060 6GB w wersji Gaming X od MSI? To jest ta karcioszka tutaj, topowy model tego GPU. Bez pudełka, niekopana.
Opublikowano 22 czerwca 20222 l Witam. Posiadam PS One z 1997 roku. Zdobyte z kolekcji nieżyjącego kolekcjonera elektroniki. Stan idealny, ale niestety zostały zdjęte folie, aby sprawdzić czy działa (nie przeze mnie) Czy jest ktoś kto pomógłby mi oszacować wartość? W skład wchodzi: - konsola - 2 pady - memory card i PASSWORD CARD! - instrukcje w kilku językach, gwarancja - 2 dyski demo - okablowanie - oryginalny karton Zdjęcia mogę wysłać na maila. Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam. Edytowane 22 czerwca 20222 l przez moon_bay
Opublikowano 7 września 20222 l W sumie wiem ile bym chciał ale tak realnie za ile mógłby pójść taki zestaw: PS5 digital 825GB (19.03.2021 r.), 2 pady, stacjonarna ładowarka do padów, słuchawki Steelseries Arctis 7P?
Opublikowano 15 lutego 20232 l Czy 375 zł za japońskiego dsi w białym kolorze i pełnym boxie to w miarę dobra cena czy za drogo?
Opublikowano 15 lutego 20232 l 16 minut temu, czapa napisał: Czy 375 zł za japońskiego dsi w białym kolorze i pełnym boxie to w miarę dobra cena czy za drogo? cześć Czapa, Doczytałem, że DSi odpala wszystkie gry poza kilkoma redukowani DSi które mają blokadę regionalną. Jesli sprzęt jest w jakości kolekcjonerskiej to nawet podbiłby o tę stówkę - chętnego znajdziesz bez problemu, nawet jesli nie od razu. ja na sprzedaż kilku gier z PS2 czekałem miesiącami, ale wpadło ponad 1200zl Allegrolokalnie to spoko opcja, ja korzystałem z tego do tej pory.
Opublikowano 15 lutego 20232 l Tak jest pełen komplet w boxie ze wszystkimi papierkami w krzaczkach. Minusem jest też to że całość menu jest po japońsku.