Banny 2 656 Opublikowano 28 maja 2023 Opublikowano 28 maja 2023 siema taki zestaw, znalazłem jeszcze 1 ekstra pad ori, czyli 2x Pad w zestawie. Sprawny model, wszystko git. Ile może byc to warte? Cytuj
Matcik 0 Opublikowano 31 grudnia 2023 Opublikowano 31 grudnia 2023 Ostatnio znalazłem na sklepie Nowe PS2 firmy Sony, nigdy nieużywane, jedynie co to plomba od playstation przecięty, ze względu na to, że klient pewnie X lat temu chciał zobaczyć zawartość pudełka. Wszystko w nim jest oryginalne, pudełko itd. Jest szansa, ze od sklepu jeszcze 2 lata gwarancji, paragon będzie.w komplecie. Chciałem się spytać ile ono jest faktycznie warte? Za ile mogę realnie sprzedać? Cytuj
Ukukuki 6 986 Opublikowano 31 grudnia 2023 Opublikowano 31 grudnia 2023 Slimka? Jeśli tak to nowe zaplombowane chodzą od 300-400 dolców bez wysyłki, cła ect. Twoja pewnie była już wyciągana z pudełka to dostaniesz kasę za idealny stan ale nikt nie zapłaci za to jak za nowe. Jak FAT to daj na licytację i te kilkaset dolców może wpaść. Jak coś FATY chyba nigdy nie były plombowane. Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia (edytowane) Mam w domu Wii U w specjalnym wydaniu Wind Waker w z pudełkiem, w bdb stanie z Pro controllerem i zestawem całkiem niezłych gier i zastanawiam się czy jest to coś warte więcej niż mój sentyment. Na konsoli jeszcze kilka gier na sporym USB (konsola nie przerobiona - służy jako dysk), m.in. Metroid Prime, wszystkie dodatkowe trasy i dlc do Mario Kart 8, Fatal Frame Maiden of Black Water (jak dobrze pamiętam?). https://postimg.cc/gallery/dr51PdF A i jeszcze mam Mario Galaxy 1 i 2 i wiilota do tego. Edytowane 28 kwietnia przez marbel007 Cytuj
iluck85 2 886 Opublikowano 1 maja Opublikowano 1 maja Jaka cisza Pewnie że coś wartę. Popatrz na ceny na serwisach i wystaw za tyle albo ciut mniej i czekaj. Nie będzie to tysiąc złotych. Za wszystko pewnie osobno ponad 2 spokojnie jak nie okolice 3k. 1 Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 1 maja Opublikowano 1 maja 2 godziny temu, iluck85 napisał: Jaka cisza Pewnie że coś wartę. Popatrz na ceny na serwisach i wystaw za tyle albo ciut mniej i czekaj. Nie będzie to tysiąc złotych. Za wszystko pewnie osobno ponad 2 spokojnie jak nie okolice 3k. Dzięki, już myślałem, że nikt się nie orientuje.. Właśnie mocno myślę by to powystawiać i może bym kupił za to Series X i mojego One Xa wymienić... Albo planszówek nakupować Cytuj
iluck85 2 886 Opublikowano 1 maja Opublikowano 1 maja Jest za duży rozstaw cenowy żeby Ci coś konkretnie podać. Musisz popatrzeć. Ale nowego Series X kupisz za to ze spokojem. Cytuj
Bud 11 Opublikowano 15 sierpnia Opublikowano 15 sierpnia Ile za taki zestaw moglbym w PL zawolac? Najchetniej opchnalbym calosc jesli ktos by sie chetny znalazl Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia (edytowane) Commodore c 64 , magnetofon do tego , joystick wszystko wygląda jak nowe oczywiście sprawne + 15 gier. Gość chce 1000 zł, brat sie pyta czy da sie zarobić na tym w przyszłości? Edytowane 21 sierpnia przez Dud.ek Cytuj
Ukukuki 6 986 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia Nie bardzo, przecież ceny można sprawdzić na portalach aukcyjnych. Chyba ,że w śród gierek jest ukryta jakaś perełka co na ebayu chodzi za większe pieniądze. Jak nowe to ciężko ocenić bez zdjęć. 1 Cytuj
Czoperrr 5 113 Opublikowano 11 października Opublikowano 11 października Ile mogę dostać za: PS4 FAT (nowsza wersja matowa) w stanie dobrym, była czyszczona ale nadal głośno chodzi z padem w stanie bdb, kablami, papierami i pudełkiem z bundle Uncharted Kolekcja. Na dysku zainstalowane P.T Gamecube w wersji limitowanej Resident Evil 4 + pad RE4, kable, zasilacz, 2 memorki, brak pudełka. Stan idealny ale konsola ma chipa do odpalania moich importów, piraty nie były odpalane. Cytuj
Czoperrr 5 113 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października PS4 z P.T. poszło dziś na eBay za 1999 zł + wysyłka niestety minus opłaty to wyszło niecałe 1800. Cytuj
Suavek 4 661 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada Czapa Mercedesa z podpisami Lewisa Hamiltona i Georga Russella może być coś więcej warta? Totalnie nie siedzę w F1, a czapę wygrałem przypadkiem w konkursie. Myślałem, że wystawię gdzieś na eBay'u, ale niestety dziadostwo przyszło bez żadnego certyfikatu autentyczności, który z pewnością podbiłby wartość. Jest sens to wystawiać w rodzimych serwisach, czy interesować się bardziej sprzedażą za granicą? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi