LeifErikson 1 103 Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Ja już coś tam wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 507 Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Znowu nagroda za list miesiąca? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Przeczytałem recke Diablo Immortal, mam nadzieje, że to nie bedzie ostatnia mobilka która pojawiła się w piśmie. W tym tygodniu wychodzi mobilny Octopath, który ma mieć nacisk na fabułe i wywodzi się z konsolowej gry. Moze chociaz coś na wzór starego pocketa na 2 strony i krótkie recki ciekawszych pozycji, niekoniecznie darmowych. Są perełki jak Fantasian który jest exem na sprzety apple, jrpg twórców Lost Odyssey z muzyką Nobuo Uematsu. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 290 Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 3 godziny temu, Square napisał: Znowu nagroda za list miesiąca? Może przecieki dla patronów Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 326 Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 3 minuty temu, grzybiarz napisał: Może przecieki dla patronów Nie, na patro cisza jak makiem zasiał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Pewnie jakies reklamy dogaduja, bo watpie, ze tak opoznienia przez teksty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Moze chodzi o xenoblade 3 ktory wychodzi na dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 2 godziny temu, Shen napisał: Przeczytałem recke Diablo Immortal, mam nadzieje, że to nie bedzie ostatnia mobilka która pojawiła się w piśmie. W tym tygodniu wychodzi mobilny Octopath, który ma mieć nacisk na fabułe i wywodzi się z konsolowej gry. Moze chociaz coś na wzór starego pocketa na 2 strony i krótkie recki ciekawszych pozycji, niekoniecznie darmowych. Są perełki jak Fantasian który jest exem na sprzety apple, jrpg twórców Lost Odyssey z muzyką Nobuo Uematsu. Kącik mobilek i kącik indyków pecetowych to must have po tym jak CDA wypadło z miesięcznego rynku, że o popularnosci steam decka wśród konsolowcow już nie wspomnę 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 373 Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Jest Pixel, jakoś dacie sobie radę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 20 minut temu, SlimShady napisał: Jest Pixel, jakoś dacie sobie radę. Pismo dla starych dziadow 21 minut temu, maciucha napisał: Kącik mobilek i kącik indyków pecetowych to must have po tym jak CDA wypadło z miesięcznego rynku, że o popularnosci steam decka wśród konsolowcow już nie wspomnę Jakas ankiete by mogli zrobic, wyjebac listy i dac kacik mobile. @Roger Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 875 Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Albo dodać te parę stron na exy i indyki PCtowe plus dwie strony na mobilki. Podejrzewam ,że ludzie tutaj są największym problemem. Etat przy takich nakładach pewnie jest nierealny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Ktoś pisał ostatnio o mobilkach, chyba numer 298, nawet o tym rpg wspominał o ktorym mowilem wczesniej. Było juz tez kiedys zestawienie ciekawych mobilek, wiec ktos tam temat ogarnia w pismie. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 290 Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 18 minut temu, Shen napisał: Pismo dla starych dziadow Jakas ankiete by mogli zrobic, wyjebac listy i dac kacik mobile. @Roger No kiedyś ankiety były co roku i to dawało naczelnemu odpowiedzi w jakim kierunku ma iść pismo, a teraz nawet niewiadomo jaka grupa wiekowa kupuje gazetkę. Forumowicze to wiadomo garstka osob 30+ Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 3 minuty temu, grzybiarz napisał: No kiedyś ankiety były co roku i to dawało naczelnemu odpowiedzi w jakim kierunku ma iść pismo, a teraz nawet niewiadomo jaka grupa wiekowa kupuje gazetkę. Forumowicze to wiadomo garstka osob 30+ Trzeba poruszyć te kwestie na kolejnym spotkaniu z redacja dla patronów Spoiler 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 48 minut temu, SlimShady napisał: Jest Pixel, jakoś dacie sobie radę. Not even once Cytuj Odnośnik do komentarza
Roger 2 057 Opublikowano 25 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 7 godzin temu, grzybiarz napisał: Roger uchyl rąbka tajemnicy, kiedy nowy numer, albo chociaż okładkę. Jaram się i odliczam dni nerwowo. Jeśli nic się już nie wywali to 4 sierpnia premiera. 2 godziny temu, Shen napisał: Pismo dla starych dziadow Jakas ankiete by mogli zrobic, wyjebac listy i dac kacik mobile. @Roger Z mobilkami bardzo bym chciał z tym ruszyć i pewnie ruszymy, z PC jest taki problem, że jak kiedyś napisałem, że można by dodawać do gier w recenzjach chociaż ikonkę PC, to zalała mnie fala wiadomości, że to profanacja, że to pismo konsolowe itd. W sumie w redakcji zdania też są mocno podzielone. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 @Roger A gdyby tak ogrywać te gry tylko na standaryzowanym sprzęcie jakim jest steam deck? Może łatwiej będzie dodać ikonkę sprzętu grubego? Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 959 Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 A ja mam pomysł co zrobić z grami tylko na PC. Raz na mniej więcej kwartał przydzielić parę stron z mini reckami gier które wyszły tylko na PC/telefony i wygląda na to że nigdy nie zostaną wydane na konsole a które warto ograć. I nie muszą to być tylko najnowsze produkcje ale po prostu gierki w które grają redaktorzy w 'wolnym czasie' a o których warto napisać coś więcej niż tylko wspomnieć o nich w Hyde Parku. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 290 Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 To dość poważna zmiana, już nie będzie to „jedyny w Polsce magazyn o konsolach”. Może po prostu „kącik pecetowca”, dwie strony, przegląd gier (może bez not, żeby nie było że recenzje z „oceniaczkami”). Jak brakuje miejsca to zawsze można wywalić „list miesiąca”, a sam dział listy dać na max 1.5 strony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Z tym pc to trzeba ostroznie i na spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 875 Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Kącik PCtowca będzie ok, typowo pod gierki na ten sprzęt jak Total War, Black Mesa czy AoE4. Do tego kącik na mobilki i nie potrzebuję innego pisma. Pixel jest niestety skierowany do starszego odbiorcy a CDA raz ,że jest kwartalnikiem to nie czuję do nich mięty. PSXE czytam od 1999 ale w obecnych czasach rynek się zmienia. Mam PS5, XSX i Switcha a i tak gram 90% czasu na PC a pozostałe 10% to switch. Na PC są wszystkie gry z Xboxa, co raz więcej z PS5, wszystkie multiplatformy. Jedynie switch twardo się trzyma. Jest luka na rynku i fajnie będzie ją zapełnić Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 373 Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Jakieś największe tytuły, które nie mają widoku na wyjście na konsoli jak Alyx(chociaż na VR 2 może będzie), czy Company of Heroes 3, to tak, ale trzeba ostrożnie działać, bo przebieranie w tym wysypisku ze steama, gdzie nie ma żadnej kontroli jakości - może narobić jak Sapkowskiemu Wiedźmin 3 - mnóstwo smrodu i gówna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 269 Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Pamietajcie, ze te tytuly PC to musi ktos ograc. A towarzystwo w PE jest mocno konsolowe i moze niekoniecznie chca sie garbic na taborecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Nie przejeli ostatnio jakiegos blacharza? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 507 Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Może jakieś osoby redakcyjne od konkurencji się pojawią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi