Skocz do zawartości

PSX Extreme - numer Zerowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dwie publikacje mogli by zrobić, gruby numer poświęcony N64 i Saturnowi i remastery starych numerów (1-60 mniej więcej wtedy weszła 'śliska' okładka) żeby były łatwiej dostępne i w lepszej jakości.

Opublikowano
2 minuty temu, łom napisał:

remastery starych numerów (1-60 mniej więcej wtedy weszła 'śliska' okładka) żeby były łatwiej dostępne i w lepszej jakości.

O to to, o nic więcej nie proszę.

Opublikowano

Okladka w oldskulowym stylu nawiazujaca do starych numerow imo mega. 

Dajcie jeszcze ostatnią czarną strone jak w numerze 1 xd  BEDZIE TAKI EASTER EGG

Opublikowano

Ta okładka zrobiła mi dzień, coś tak cudownie paskudnego :) Super pomysł z tym numerem zerowym, dajcie tylko znać przed startem preorderu bo nie chcę płacić kilku stów cwaniaczkom z Allegro.

Opublikowano
32 minuty temu, łom napisał:

Dwie publikacje mogli by zrobić, gruby numer poświęcony N64 i Saturnowi i remastery starych numerów (1-60 mniej więcej wtedy weszła 'śliska' okładka) żeby były łatwiej dostępne i w lepszej jakości.

Nie jest to głupi pomysł. Takie Neo+ kupowałem często dla recek np gier z gameboya, czego brakowało w PE.

Opublikowano

O kurła, bomba nostalgii zdetonowana. :obama:

Teoretycznie powinno wpaść za patronowanie, ale w sklepiku też się nabędzie, zeby nie trzeba bylo sie upominac i przypominać. Najwyżej przeczytam 2 razy. ;)

A co z foto albumem, o którym była mowa na początku patronite'a? Czyżby to była jedna z tych kolejnych retro publikacji? :)

Opublikowano

Jest super, aczkolwiek liczyłem na okładce na kultowe okienka po lewej - dla mnie znak rozpoznawczy najstarszych czasów PE.

Swoja droga ciekawe czy mając w stanie miętowym nówkę PE#1 oraz PE#0 będzie można kupić za pare lat jakaś nieruchomość (żartuje, przejdzie na syna z przykazaniem żeby nie sprzedawał)

Opublikowano

Oby nakład w kioskach był wystarczający, pójdę sobie z buta do kiosku po niego jak za starych czasów. Chociaż teraz już nie takiego budkowego, a do saloniku prasowego. 

eee nie doczytałem, że w kioskach nie będzie. No nic, pozostaje zamówienie.

Opublikowano
29 minut temu, Roger napisał:

Jakby każdy numer takie emocje wzbudzał to nie musielibyśmy się bać o kolejnych 50 wydań :D

No to prosta sprawa, musicie odwrócić chronologię. :D Po numerze 300 wydajecie numer -1, potem -2, -3 i tak dalej. Najwidoczniej takie retro-nostalgiczne oczekiwania ma wąchający farbę drukarską target. :D