Skocz do zawartości

PSX Extreme - numer Zerowy

Featured Replies

Opublikowano
31 minut temu, Roger napisał:

Zrobimy dziś tak - coś czuję, że popyt będzie większy niż planowany druk, więc postaram się, aby dziś Robert uruchomił jakąś przedsprzedaż i po prostu każdy kto będzie chciał już teraz nabędzie Zerówkę ze 100% gwarancją wysyłki. 

Rozumiem, że w planowanym druku wliczone są egzemplarze dla wspierających akcję Historia Amigi piksel po pikselu?:)

pozdrawiam

• Odpowiedzi 854
  • Wyświetleń 91,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moim osobistym marzeniem jest zrobienie Pegasus Extreme. Z recenzjami najlepszych kartridży, historią w PL, reklamami, wywiadami, kulisami powstania takich gier jak Contra, Islander, Goal czy Robocop,

• Zerowy na 3 paletach wjechał do redakcji  Blisko 5000 przesyłek do spakowania 

• Nie no, nostalgia overdose ten numer. Ledwo zacząłem czytać, a już mnie załaskotało w brzuszku i przypomniały się MOMENTY. Te wszystkie chwile, gdy na weekend czekało się nie tylko ze względu na wolne

Opublikowano

Rimejk psx extreme to chyba jednak świetny pomysł :rayos: 

Opublikowano

Dobra @Roger podrzucaj już link do kupna numeru i kończmy tę dyskusję :)

Opublikowano
26 minut temu, Mat666 napisał:

Rozumiem, że w planowanym druku wliczone są egzemplarze dla wspierających akcję Historia Amigi piksel po pikselu?:)

pozdrawiam

O to bardzo ważne pytanie.

Opublikowano
Godzinę temu, krupek napisał:

Oby nakład w kioskach był wystarczający, pójdę sobie z buta do kiosku po niego jak za starych czasów. Chociaż teraz już nie takiego budkowego, a do saloniku prasowego. 

eee nie doczytałem, że w kioskach nie będzie. No nic, pozostaje zamówienie.

Ja to specjalnie zamowie na adres zaprzyjaznionego kiosku zeby móc go odebrac tak jak pan jezus przykazał

Opublikowano

Dobre liderze opinii! Chyba też tak zrobie, tak zwany zakup z D U S Z Ą

Opublikowano

Powiem więcej, można jeszcze wziąć kasę od mamy na niego, jak się robiło w podstawówce i gimbazie. Wtedy byłoby sentymentalnie dopiero.

Opublikowano

Ja to nawet na wagary pójdę, by na ławeczce poczytać.

Opublikowano

Poprosić Panią Jolę żeby odłożyła Extrima i Twój Weekend :fsg:

Opublikowano

Prosiło się Panią Jolę z kiosku o odłożenie, a teraz prosi się Pana Łapusza o preorder w sklepie internetowym.  

Co za czasy...:yao:

Opublikowano

Ehh to byli czasy i te stare baby w kioskach. 

-Co? Sextreme? 

Ale pamietam ze byl jeden numer co na okladce byly takie wielkie cycochy to troche sie zarumienilem jak pani mi podawala. Chyba z recką jakiegos dead or alive 

Wogole w moim kiosku to chyba tylko dla mnie te extreme zamawiali bo zawsze jak kupilem w dniu premiery rano to potem juz nie widzialem na wystawie :yao:

Opublikowano

Był chyba tez jakiś numer z ta siatkówka DoA na okładce

Opublikowano

Największą traumą była ta okładka ze Spice Girls :yakubu:

Opublikowano

Dobra obowiązek obywatelski spełniony! 

DA1551EF-897A-4933-9FE1-04F0E27898ED.png

Opublikowano

@Roger Radzę zamienić słowo 'aktywni' na 'wszyscy' w opisie bo zaraz zacznie się gównoburza i masa zapytań

"Magazyn PSX ZERO otrzymują gratis:

- aktywni Patroni, którzy w akcji patronite.pl/PSXEXTREME wsparli lub wesprą nasz magazyn do dnia 5.08.2022 na kwotę 100 PLN łącznie (niezależnie od wybranego progu wsparcia)"

Opublikowano
Godzinę temu, kanabis napisał:

Ehh to byli czasy i te stare baby w kioskach. 

-Co? Sextreme? 

mnie taka śmieszkowa pani zagadywała jak chciałem Game Boy Magazyn xD "Gej boj? NIE MA CHŁOPCZYKU"

Zamówione, ale będzie czytanko :obama:

Opublikowano

Zamówione. Dziękuję, Panie Roger. Będę szanował ten numer jak własną matkę :banderas: