Skocz do zawartości

PSX Extreme - numer Zerowy

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, Szklarski napisał:

spacer.pngPewnie ten. :D 

Inny starszy. Chociaz ten tez dobry xd

Chyba ten o ktorym mowi shen

• Odpowiedzi 854
  • Wyświetleń 90,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Moim osobistym marzeniem jest zrobienie Pegasus Extreme. Z recenzjami najlepszych kartridży, historią w PL, reklamami, wywiadami, kulisami powstania takich gier jak Contra, Islander, Goal czy Robocop,

• Zerowy na 3 paletach wjechał do redakcji  Blisko 5000 przesyłek do spakowania 

• Nie no, nostalgia overdose ten numer. Ledwo zacząłem czytać, a już mnie załaskotało w brzuszku i przypomniały się MOMENTY. Te wszystkie chwile, gdy na weekend czekało się nie tylko ze względu na wolne

Opublikowano

Polowanie jak na PS5 w przedsprzedaży. Całe szczęście zdążyłem. :obama:

Choć liczę na to, że za patronowanie też wpadnie. 

Opublikowano

Ku.rwa wydalem 120zl na jakis go.wno album cda z okladkami to jak tu nie dac 27zl na numer zerowy.

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, LeifErikson napisał:

Czyżby już się rozeszło? :D

image.thumb.png.99806607a2c0c23fd27c3577b6cc238e.png

Poprosiłem już Roberta by zwiększył nakład trochę. To miał być smaczek i prezent dla starych czytelników i patronów. Szczerze nie przypuszczałem, że taki szał będzie, choć mnie to bardzo cieszy, bo naprawdę sporo serducha w to włożyliśmy.  

Opublikowano

Z FB:

image.png.9d72b73b99246dee4b0733d43da3b716.png

No to skoro pierwsza partia poszła szybciej niż PS5 na premierę, to może będzie zwiększony nakład i kolejne partie? :)

Okej, Roger odpisał szybciej niż wrzuciłem tego posta. :D

Edytowane przez LeifErikson

Opublikowano
7 minut temu, grzybiarz napisał:

ja pier... ja to samo... nie wchodziłem bo zajęty bylem robotą....

Jak coś to bede miał jeden numer z patronite na sprzedaz, ale tanio nie bedzie  :ogor:

Opublikowano

Z tego co pamiętam to patronajtowcy chyba mieli dwa numery dostać, jo? Jak coś to drugi mogę oddać potrzebującym albo np. @Kmiotowi do listy bonusowej przy jakimś tam giwałaju dorzucić.

Opublikowano

Zakupiłem. Będzie na pamiątkę! Jaram się. Pamiętam jak jako dzieciak zabierałem do Andrychowa na otwarty basem plik gazetek i kupując ze trzy cebularze (złotówka za sztuke - ktos to jadl jeszcze?) zamiast pływać czytałem o grach, w które pewnie nigdy nie zagram XD Cudowne.

No i będzie mój tekścik (filmy karate!) wiec człowiek w jakiś sposób cofa sie w czasie pisząc art do pisma z niby 1997 (mialbym wtedu 9 lat XD )

Opublikowano

Cebularzy nigdy nie lubiłem, ale za to ten otwarty basen (po remoncie) jest w pytę, polecam. :D

A Ty nie masz przydziału na egzemplarz służbowy, że kupować musisz? :D

Opublikowano

Wziąłem szmatławca, piękny jest i mam nadzieję, że to nie Wasze ostatnie słowo jeśli idzie o nostalgię.

Opublikowano
20 godzin temu, łom napisał:

Dwie publikacje mogli by zrobić, gruby numer poświęcony N64 i Saturnowi i remastery starych numerów (1-60 mniej więcej wtedy weszła 'śliska' okładka) żeby były łatwiej dostępne i w lepszej jakości.

Nic nie powiem, ale...

Opublikowano
37 minut temu, Shen napisał:

Kiedy film na dvd?

jakość dvd troche dziś słaba, chyba że - plik mkv full hd na płytce

Opublikowano
20 godzin temu, łom napisał:

Dwie publikacje mogli by zrobić, gruby numer poświęcony N64 i Saturnowi i remastery starych numerów (1-60 mniej więcej wtedy weszła 'śliska' okładka) żeby były łatwiej dostępne i w lepszej jakości.

Na remastery numerów 1-30 to pewnie bym się sam skusił, bo od 8 zbierałem jeszcze wybiórczo i te mam w najgorszym stanie :rayos:

Z plikami tam jakis problem był, ale moga teksty przepisac, zrobic screeny w lepszej jakosci i sie kupi :sonkassie:

Opublikowano
1 godzinę temu, LeifErikson napisał:

A Ty nie masz przydziału na egzemplarz służbowy, że kupować musisz? :D

W sumie nie pytałem nigdy XD Ale z przyzwyczajenia kupuje co tydzień w kiosku pod blokiem wiec klimat zachowany.

Zresztą zawsze biorę 2 bo jeden mint do folii A drugi do czytanie :p

Opublikowano
21 minut temu, Shen napisał:

Na remastery numerów 1-30 to pewnie bym się sam skusił, bo od 8 zbierałem jeszcze wybiórczo i te mam w najgorszym stanie :rayos:

Z plikami tam jakis problem był, ale moga teksty przepisac, zrobic screeny w lepszej jakosci i sie kupi :sonkassie:

Ja mam wszystkie oprócz dwóch pierwszych, u mnie w najgorszym stanie (oprócz paru antyków) jest nr 52 bo jeszcze wtedy papier nie był zbyt dobrej jakości (okładka zostawała na kciukach) a że numer był wypchany hitami od góry do dołu to się czytało paręnaście razy żeby dobrze wydać uzbieraną kasę, padło wtedy na THPS3... po francusku bo był taniej xd

Opublikowano

Pozostaje czekać na remastery. Tylko czy to wykonalne, pewnie takie licencje na okładki musieliby od nowa zdobywać?

Opublikowano

Poniewaz mam co czytac to postluluje, zeby zestaw 1-30 (wolalbym 1-100) wyszedl jak papier stanieje :nosacz:

Opublikowano
48 minut temu, Konsolite napisał:

Nic nie powiem, ale...

Jak się robi to mam sugestię żeby wrzucić parę gierek z N64 i Saturna które może nie są kultowe czy bardzo znane ale czymś się wyróżniają i da radę w nie zagrać nawet dzisiaj (np. Guardian Heroes).