Skocz do zawartości

PSX Extreme - numer Zerowy

Rekomendowane odpowiedzi

31 minut temu, Roger napisał:

Moim osobistym marzeniem jest zrobienie Pegasus Extreme. Z recenzjami najlepszych kartridży, historią w PL, reklamami, wywiadami, kulisami powstania takich gier jak Contra, Islander, Goal czy Robocop, relacjami z bazarów, testem 16-bitowego Pegasusa, wypożyczalniami gier (mam dojścia do gościa, co prowadził takie w Wawie), z listą najlepszych i najdziwniejszych klonów itd. Będę Roberta męczył :) 

Pegasus Extreme, N64 i Saturn Extreme, kupowałbym wszystko jak leci po dwa razy. Trzymam kciuki, że coś Ci się uda zdziałać w temacie. Nie ma bardziej nostalgicznych ludzi niż gracze :D

• Plusik 3
2 godziny temu, Konsolite napisał:

Nic nie powiem, ale...

Ej no, zRedzi drodzy, dajcie proszę jakiś cynk jeżeli mamy się szykować na potencjalne dodruki. Na alledrogo pojawiło się kilka licytacji staroci, które i tak pójdą za spory hajs, więc ratujcie mój portfel i napisz pls ktoś "TAK" jeżeli trzeba się wstrzymać i cierpliwie czekać. ;)

Dalej, moim zdaniem N64 Extreme, Saturn Extreme czy "Pegasus Extreme" to strzały w dziesiątkę i brałbym. Może jakiś Pocket Extreme jeszcze? GB, GBC i coś z nigdy nie recenzowanych tytułów GBA?

Ofc, PE #0 zamówiony. Dzięki pan @Roger dzięki panowie Redakcja! Czuję że będzie się dobrze czytało. :D

Tymczasem czekamy numeru 300. I dużo dalszych! :) Nie chcę smarować, ale robicie świetną robotę.

1 godzinę temu, Roger napisał:

Moim osobistym marzeniem jest zrobienie Pegasus Extreme. Z recenzjami najlepszych kartridży, historią w PL, reklamami, wywiadami, kulisami powstania takich gier jak Contra, Islander, Goal czy Robocop, relacjami z bazarów, testem 16-bitowego Pegasusa, wypożyczalniami gier (mam dojścia do gościa, co prowadził takie w Wawie), z listą najlepszych i najdziwniejszych klonów itd. Będę Roberta męczył :) 

300 wyjdzie niezależnie i będzie miał trochę więcej stron.

Zagadaj jeszcze o te remastery starych numerów :sapek: Retro to nie tylko amiga i commodore dla emerytow. Swoja droga Łapusz chyba juz cos takiego robił z Bajtkiem innymi pismami

Robił, ale to było też coś w stylu "wydania specjalnego ", tak jak ten numer zerowy, a nie remaster starych numerow. ;) Kupiłem parę, fajnie się to czyta.

Godzinę temu, Shen napisał:

Ciekawe jaki nakład zakladali na początku, jak pierwsza aukcja sie zamknela po 180 numerach, a teraz juz ponad 550 zeszło.

Allegro pokazuje chyba ile osób złożyło zamówienie, a nie ile egzemplarzy poszło. A mogli ludzie brać po 2 i więcej. :)

Edytowane przez LeifErikson
8 minut temu, Mejm napisał:

No robil ale to byly pojedyncze numery a nie cale serie xD

Cała seria to tylko takie głośne marzenia, nawet ten legendarny pierwszy chetnie bym przytulił, a gdyby sie dobrze sprzedał? Kto wie. Tutaj sytuacja jest inna, bo jest wlascicielem praw do pisma, tam o ile sie nie myle, nim nie jest.

4 godziny temu, Roger napisał:

300 wyjdzie niezależnie i będzie miał trochę więcej stron.

Więcej retro poproszę i dawać PINGERA na pokład. Mam tony starych gier wideo i potrafię pisać.

Jak zobaczyłem okładkę zerówki, to bryknął, a jednocześnie smutek wielki mnie ogarnął, że kiedyś pozbyłem się praktycznie wszystkich szmatławcow jakie miałem zachomikowane.

• Smutny 1

Dobrze, ze ten dodruk wjechał. Akcja na pale trochę. Prawilnie powinno być info ze od jutra od godziny x rusza przedsprzedaż. A tak wiele osób by się nie załapało jakby nie weszli na forum. Ale klepniete. 

10 godzin temu, ping napisał:

Jak zobaczyłem okładkę zerówki, to bryknął, a jednocześnie smutek wielki mnie ogarnął, że kiedyś pozbyłem się praktycznie wszystkich szmatławcow jakie miałem zachomikowane.

Znam to. Od drugiego numeru PE, wszystkie numery N+ i Neo, GB magazyn. Położyłem na murku od śmietnika i lokalne dzieciaki zabrały :balon:

Szkoda z perspektywy czasu :sapek: