Skocz do zawartości

PSX Extreme - numer Zerowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Roger napisał:

Blisko 5000 przesyłek do spakowania :obama:

A 300 numer ile było zamówień? O comiesięczny nakład nie pytam, bo wiem, że nie możesz się podzielić.

Opublikowano
Godzinę temu, Roger napisał:

Zerowy na 3 paletach wjechał do redakcji :) Blisko 5000 przesyłek do spakowania :obama:

299238357_757846028799022_7353417951172844677_n.jpg

Mrrr, widzę że numer zszywany (nie klejony) jak z dawien dawna. Czekam. ;)

Opublikowano

Ale będzie kapsuła czasu :obama: 

Czaicie wrócić do 96 roku (ja pierwszy raz gralem w 98r)  i odpalić pierwszy raz pierwszego szaraczka z pachnącym jeszcze zapieczętowanym digital controlerem?

Spoiler

71nxdRH1xKL._SL1500_.jpg

Ale to się będzie czytało FANTASTYCZNIE :ohboy:

kurła kiedyś to było ;[

Trzeba tam wrócić

giphy.gif?cid=ecf05e47h4uw99d0fj5023vxt9

• Plusik 1
Opublikowano

Ma FB pisali, że w pierwszej kolejności ma lecieć do patronów i do ludzi z Amigi. Ciekawe jak to rozwiążą jak byłem wspierającym Amigę i kupiłem na allegro. Na allegro napisałem, żeby wysłali 2 egzemplarze. Na amidze był paczkomat, na allegro wziąłem priorytet, więc jakby nie patrzeć dwie przesyłki różne i teraz, czy wyślą dwa priorytetem, który musiałem opłacić czy 2 paczkomatem, który też musiałem opłacić. Na logikę powinna iść jedna paczką żeby oszczędzić na wysyłce ale znając Łapusza, który się nic nie udziela i "nic nie robi" to pewnie pójdą dwie różne i zapłacą za to, zamiast jednej wysyłki i coś uchować dla siebie.

Opublikowano
16 minut temu, Bzduras napisał:

@Roger czy patroni nie mieli przypadkiem być pierwsi w kolejce do wysyłki? No c00rwa mać.

:kekw:  prenumeratorzy i patroni zawsze na koncu, pamietaj. Nawet nikt do mnie nie pisał o jakieś dane do wysyłki.

Ja mam nadal w przygotowaniu i to jest ten numer z allegro.

Opublikowano
Teraz, Shen napisał:

:kekw:  prenumeratorzy i patroni zawsze na koncu, pamietaj. Nawet nikt do mnie nie pisał o jakieś dane do wysyłki.

Ja mam nadal w przygotowaniu i to jest ten numer z allegro.

Ja to samo. Wykonałem jednak podwójne uderzenie wyprzedzające i wysłałem wiadomość na Patro oraz maila z danymi do wysyłki. :D

Opublikowano

myślę że macie tutaj odpowiedź dlaczego nie warto wspierać. Sorry, ale tak to wygląda, allegro się liczy bo tam możesz napisać negatywa który wpłynie na słabą sprzedaż (pozycjonowanie) a tak, kogo obchodzi patronite który dzieje się "wewnątrz". Masz podziękowanie w gazetce i nara, tak to wygląda. Szkoda bo to powinno być priorytetem, no ale...

Dodam, że mimo iż jestem gazetkowym świrem i Extrima kupuje od 1999, to "tylko" go prenumeruję. 

• Plusik 2
Opublikowano

Noo ciekawe na kogo będzie złożona wina jeśli zawalą sprawę z patronitem. Jak byłem aktywnym patronem to dostawałem odpowiedź w ciągu jednego dwóch dni teraz sobie czekam już miesiąc na odzew mimo że wiadomość była odczytana dawno temu. Żeby się przypadkiem nie przejechali na takim podejściu bo wpływy z patro mogą im mocno stopnieć.