iluck85 2 947 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Opublikowano 23 sierpnia 2022 12 godzin temu, oFi napisał: Wincyj retro w takim formacie. Spokojnie możecie lecieć kolejne lata az do ps3\x360 gdy już był internet i wtedy wszystko zaczęła się sypać Chętnie byl poczytał wspominki z czasów późnego psx oraz ps2 i relacji z ps experience jak jeszcze istniało. Nie wiem jaki byłby odzew ale numer zerowy jest goty. Tylko nawet nie wiem jak y mialy się nazywać kolejne numery - 001, 002 etc? Tak jak piszesz. Po tej generacji ps360 tez dla mnie równia pochyla. Ps2,GC i Xbox najlepszy okres chyba. Tez bym takie numerki przygarnął co miecha. 2 Cytuj
Badus 281 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Nie ilość a jakość i jeśli redakcja dostarczy, to przygarnąłbym podobne projekty jak zerówka. 21 minut temu, iluck85 napisał: Ps2,GC i Xbox najlepszy okres chyba. Skoro trochę smęcimy/offtopujemy, to 6. Generacja to dla mnie osobista cezura epoki beztroskiego, wesołego gamingu i nostalgii. Gdy kanapowy gaming wszedł w HD, Post-DVD Wojnę Formatów i mainstream na pełnej (imo z uwagi na korelację czynników HDTV, blurej i relatywną taniość tych sprzętów), to "już nie było to". Magia mocno uleciała, jak dla mnie to przez istny zalew Gier, Które Musisz Ograć oraz Poświęcić Sporo Czasu By Wymasterować Mechanikę/Trofki/Pochwalić Się W Social Mediach, co pewnie w połączeniu z narastającym brakiem czasu (dorosłe życie się o Ciebie upomina coraz głośniej) zbudowało takie postrzeganie okresu od 7. Generacji do dzisiaj włącznie. Autodiagnoza słuszna, dziaders mode OFF 1 1 Cytuj
iluck85 2 947 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Wszyscy gazetki, naklejki, a tu jaki ester egg Cytuj
maciucha 11 647 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Opublikowano 23 sierpnia 2022 7 godzin temu, LeifErikson napisał: Mam i ja! Ten zapach... Na plus bardzo dobre pakowanie- koperta bąbelkowa i kartonik dla usztywnienia. No i bardzo się cieszę, że pomysł z retro reklamami chwycił- wyglądają ekstra! W sumie to aż się dziwię, że sami na to nie wpadliście. Mówił ci już ktoś że jesteś trochę męczący z tym pucowaniem się i wychwalaniem co 3 post czego to ty dla ekstrima nie zrobiłeś? 1 1 Cytuj
MichAelis 5 621 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Opublikowano 23 sierpnia 2022 To alter łapusza bankowo. 4 Cytuj
LeifErikson 1 114 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Opublikowano 23 sierpnia 2022 26 minut temu, maciucha napisał: Mówił ci już ktoś że jesteś trochę męczący z tym pucowaniem się i wychwalaniem co 3 post czego to ty dla ekstrima nie zrobiłeś? Wut? Sorry, ale chyba nie bardzo rozumiem do których co trzecich postów się od odnosisz, bo o tych reklamach wspomniałem we fragmencie posta drugi raz na przestrzeni kilku tygodni, tylko i wyłącznie dlatego, że mnie to po prostu cieszy, że SPOŁECZNOŚĆ zebrana wokół magazynu wciąż może mieć jakiś wpływ na Szmatławca. Nie ma to absolutnie nic wspólnego z pucowaniem się, przecież to nie mój biznes. Cytuj
Pix 965 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Opublikowano 23 sierpnia 2022 I jeszcze ciągle wygrywasz 3 miesiące ps plusa za pisanie listów do hiva Cytuj
maciucha 11 647 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Opublikowano 23 sierpnia 2022 W dniu 11.08.2022 o 21:55, LeifErikson napisał: No dokładnie, fajny pomysł z takimi retro reklamami. Ciekawe kto na to wpadł. W dniu 11.07.2022 o 14:39, LeifErikson napisał: Haha, czuję się dawcą inspiracji dla tego pomysłu. Ale spoko, nie oczekuję prowizji. Brawo, oby był jakiś odzew. Kolego razem z tym najnowszym to już 3. Myślę że starczy A jak ci zależy na ogólnopolskiej sławie, to zagadam z kim trzeba i będziesz w następnym komiksie z shiva w konsolometrze Cytuj
Szklarski 15 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Orzeł wylądował. Póki co tylko przejrzałem (jeszcze męczę #300), ale jest mocny chwyt za serce czy co tam trzeba. Brawo! Wiecie, serio bym chciał aby w nowych numerach w recenzjach powróciły "oceniczki". Może nie takie jak tutaj ale podobne. Zaś jeszcze bardziej oryginalne loga gier zamiast wpisu tytułu standardową czcionką. Cytuj
LeifErikson 1 114 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Taa, w końcu każdemu zależy na sławie pod randomowym pseudonimem na niszowym forum dla miłośników gierek. Powtarzam - nie ma tam nic z pucowania, tylko czysta radość, że ten wózek od lat 90tych jedzie dalej i społeczność może mieć na to jakiś, choćby drobny, ale zawsze, wpływ. Ja jako ja nie mam z tego nic, a ja jako część spolecznosci ciesze się i tyle. Co by offtopu nie ciągnąć, wygrzebałem trochę archiwaliow i ten zerowy całkiem dobrze się wtapia w tłum. 6 Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Opublikowano 23 sierpnia 2022 dzisiaj doszedł, coś pięknegooo tylko szkoda, że wyszedł tak blisko 300 numeru bo nie wiadomo którym się bardziej jarać Cytuj
_Shaman_ 869 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Mój przyszedł bez naklejki Poza tym wszystko super, no i te reklamy. btw. screeny przy recce Street Fightera pochodzą z wersji na automaty, a nie PSXa. Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Mam i ja. Klimat wylewa się z każdej strony, choć screeny były ściągane na emulatorach, a w niektórych przypadkach odpalone są 'poprawiacze' grafiki. No ale nie będę już marudził. Wieczorem odpalam PSXa i robię sesje w zrecenzowane hiciory. Dziękuję, poprawiło mi to humor bo jestem w kwestii gierek wideo dość... sentymentalny. Cytuj
don LOV 77 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Opublikowano 23 sierpnia 2022 (edytowane) Historia zatoczyła koło, czy jakoś tam w ten deseń. Otrzymałem, przelukałem na szybciocha i mam jedną myśl (oraz gęsią skórkę połączoną z mrowieniem na półdupkach) - to jest jeszcze większy sztos niż numer 300! Lata '90 to się wylewają, jak miód ze słoika przed krystalizacją. Brakuje tylko dołączonej kasety VHS z Extreme Party i dogrywką z targów jak HIV z Szufelką pluli z Wieży Eiffla. Warto było czekać. PS. Trzeba grzbiet i pierwszą/ostatnią stronę taśmą zakleić, co by się trzymało przez wieki. Edytowane 23 sierpnia 2022 przez don LOV 2 Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Recka Suikodena ma screeny z dwójki Piękny numer. Nostalgia wjechala mocno, nie tylko jak chodzi o PE ale całą tamtą generację gierek. Bardzo udany zakup. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Serio Doom nie miał sejwów na PSX? Pytam bo to jest wymienione w minusach w recenzji. Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Passwordami trzeba było lecieć Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Nie miał. Trzeba było klepać hasło na level jak za czasów NES Cytuj
maciucha 11 647 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Ciekawe czy chociaż teraz ogrywali oryginały czy zgodnie z tradycją .iso 2 Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Opublikowano 23 sierpnia 2022 1 godzinę temu, _Shaman_ napisał: Mój przyszedł bez naklejki Poza tym wszystko super, no i te reklamy. btw. screeny przy recce Street Fightera pochodzą z wersji na automaty, a nie PSXa. Jak chcesz tą naklejke to zedre z drzwi od kibelka i ci przesle 1 Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Opublikowano 23 sierpnia 2022 48 minut temu, maciucha napisał: Ciekawe czy chociaż teraz ogrywali oryginały czy zgodnie z tradycją .iso Numer jest tak przesiakniety klimatem lat 90 ze az nie wypadaloby grac na oryginalach. Shiva to sie tam w urusie przewraca 6 Cytuj
Piechota 442 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Godzinę temu, maciucha napisał: Ciekawe czy chociaż teraz ogrywali oryginały czy zgodnie z tradycją .iso Odsyłam do recenzji King’s Field! 1 Cytuj
maciucha 11 647 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Jutro będzie czytane Cytuj
Shen 9 679 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Stare oceniaczki i szata graficzna Mogłoby to wrócić. 1 Cytuj
K.Adamus 687 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Dotarło! Jaranko, nie powiem ;p 300 tez z okładką z Larą wiec jubileusz idealny! 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi