nero2082 790 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Opublikowano 23 sierpnia 2022 3 godziny temu, _Shaman_ napisał: Mój przyszedł bez naklejki przegrałeś życie. 1 Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Godzinę temu, Piechota napisał: Odsyłam do recenzji King’s Field! Przeczytałem ale skąd się tam wzięła kwota rzędu 1000zł za sprowadzenie gry (motywująca do ogrania na emulatorze) jest dla mnie niezrozumiałe. Na eBayu z palucha masz za te ~150 z wysyłką, w JP spokojnie poniżej stówy. Riserczujcie Panowie, riserczujcie Przekartkowałem numer, były literówki, screeny z emulatorów (niektóre rozmazane), ale czekam na więcej. 3 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Opublikowano 23 sierpnia 2022 6 minut temu, ping napisał: Przeczytałem ale skąd się tam wzięła kwota rzędu 1000zł za sprowadzenie gry (motywująca do ogrania na emulatorze) jest dla mnie niezrozumiałe. Na eBayu z palucha masz za te ~150 z wysyłką, w JP spokojnie poniżej stówy. Riserczujcie Panowie, riserczujcie Przekartkowałem numer, były literówki, screeny z emulatorów (niektóre rozmazane), ale czekam na więcej. Literówki jak za dawnych czasów, wszyscy jak zwykle pisali przed oddaniem do druku Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Jak to jest, numer 0 zbiera wszystkie wazniejsze recki od premiery psxa do wydania PE? Nie sledzilem zawartosci a swojego jeszcze nie rozpakowalem. Cytuj
Piechota 434 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Opublikowano 23 sierpnia 2022 14 minut temu, ping napisał: Przeczytałem ale skąd się tam wzięła kwota rzędu 1000zł za sprowadzenie gry (motywująca do ogrania na emulatorze) jest dla mnie niezrozumiałe. Na eBayu z palucha masz za te ~150 z wysyłką, w JP spokojnie poniżej stówy. Riserczujcie Panowie, riserczujcie Przekartkowałem numer, były literówki, screeny z emulatorów (niektóre rozmazane), ale czekam na więcej. Ha! Piszesz o „dwójce”, która ze względu na to, że dopiero ona wyszła międzynarodowo, została wydana jako „King’s Field” (bez numerka w tytule) w naszym regionie? riserczuj, Ping, riserczuj <3 2 Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Opublikowano 23 sierpnia 2022 16 minut temu, Piechota napisał: Ha! Piszesz o „dwójce”, która ze względu na to, że dopiero ona wyszła międzynarodowo, została wydana jako „King’s Field” (bez numerka w tytule) w naszym regionie? riserczuj, Ping, riserczuj <3 Cytuj
Piechota 434 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Opublikowano 23 sierpnia 2022 (edytowane) Nie no, ten z 1994 jest nieco droższy. Plus tylko wersja JP, nie wyobrażam sobie tego ściągać, mimo że byłem mocnym kolekcjonerem Edit: ale jeśli znalazłeś coś tańszego, to jasne, ja to sprawdzałem, kiedy pisałem tekst, czyli jakoś w kwietniu/maju Edytowane 23 sierpnia 2022 przez Piechota Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Opublikowano 23 sierpnia 2022 To tekst z kwietnia/maja? A nesowe recenzje kiedy napisałeś?:) Kurla ja dopiero dostałem link do śledzenia kuriera48 1 Cytuj
Piechota 434 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Opublikowano 23 sierpnia 2022 1 godzinę temu, grzybiarz napisał: To tekst z kwietnia/maja? A nesowe recenzje kiedy napisałeś?:) Kurla ja dopiero dostałem link do śledzenia kuriera48 Co Wy z tym NES-em? dopiero wyszedł zerowy, dajcie nam chociaż dociągnąć do przyszłego roku! To nawet dodam - publicystykę o gralniach pisałem w zeszłym roku. Ponad rok temu dokładniej. Trochę tak jest, jak obok dwunastu normalnych numerów, które zawsze można dopiąć w ostatni dzień, trzeba złożyć jeden „bonusowy”. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 24 sierpnia 2022 Opublikowano 24 sierpnia 2022 Pegasus Extreme może przebić zarówno 0 jak i 300. Cytuj
don LOV 77 Opublikowano 24 sierpnia 2022 Opublikowano 24 sierpnia 2022 Dopiero się narodził, a już jest legendą i białym krukiem. I do tego "nie czytany". Cytuj
Badus 272 Opublikowano 24 sierpnia 2022 Opublikowano 24 sierpnia 2022 5 godzin temu, Square napisał: Pegasus Extreme może przebić zarówno 0 jak i 300. Ja bym z chęcią przytulił numer dedykowany handheldom (nie tylko, a może i przede wszystkim nie tych od Ninn), ale zdaję sobie sprawę jaka to była nisza w naszym kraju. No i w PE chyba nie było aż tak dużo entuzjastów kieszonsolek? Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 24 sierpnia 2022 Opublikowano 24 sierpnia 2022 Godzinę temu, don LOV napisał: Dopiero się narodził, a już jest legendą i białym krukiem. I do tego "nie czytany". Wow, to jakaś gruba desperacja, jak numer jest wciąż dostępny w sklepie i na allegro za 29,99 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 24 sierpnia 2022 Opublikowano 24 sierpnia 2022 Raczej Allegrowa Januszeria. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. darkos 4 317 Opublikowano 24 sierpnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 24 sierpnia 2022 Dziękuję. Jest czytane, strony przewracane palcami poplamionymi pizzowym tłuszczem .... Zupełnie jak w latach 90'ych 2 8 Cytuj
_Shaman_ 867 Opublikowano 24 sierpnia 2022 Opublikowano 24 sierpnia 2022 (edytowane) 12 hours ago, Piechota said: Nie no, ten z 1994 jest nieco droższy. Plus tylko wersja JP, nie wyobrażam sobie tego ściągać, mimo że byłem mocnym kolekcjonerem Edit: ale jeśli znalazłeś coś tańszego, to jasne, ja to sprawdzałem, kiedy pisałem tekst, czyli jakoś w kwietniu/maju Na ebayu można dorwać pack czterech części za 115 dolców, ale w kwietniu jedna część kosztowała więcej niż cztery Edytowane 24 sierpnia 2022 przez _Shaman_ Cytuj
GenzoChan 304 Opublikowano 24 sierpnia 2022 Opublikowano 24 sierpnia 2022 U reszty amigowców również cisza na temat wysyłki? Wiadomo chociaż czy jak amiga była zamówiona do paczkomatu to czy #0 również przyjdzie tą drogą? Cytuj
Butt 3 429 Opublikowano 24 sierpnia 2022 Opublikowano 24 sierpnia 2022 4 godziny temu, darkos napisał: Dziękuję. Jest czytane, strony przewracane palcami poplamionymi pizzowym tłuszczem .... Zupełnie jak w latach 90'ych Pizza chyba u pana Reda zamawiana była. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 24 sierpnia 2022 Opublikowano 24 sierpnia 2022 Z Patronów ktoś w ogóle dostał info o wysyłce? Cytuj
Kmiot 13 663 Opublikowano 24 sierpnia 2022 Opublikowano 24 sierpnia 2022 Patroni dostają przesyłką pocztową, więc infa raczej nie będzie. Będzie niespodzianka, hehe. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 24 sierpnia 2022 Opublikowano 24 sierpnia 2022 Czyli przyszły tydzień dalej. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 24 sierpnia 2022 Opublikowano 24 sierpnia 2022 13 minut temu, Square napisał: Z Patronów ktoś w ogóle dostał info o wysyłce? ja nawet nie dostałem pytania o adres do wysyłki, to napisałem do nich sam na dwa maile i patronite, i zero odpowiedzi od 2 dni 1 Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 24 sierpnia 2022 Opublikowano 24 sierpnia 2022 13 minut temu, Square napisał: Z Patronów ktoś w ogóle dostał info o wysyłce? Ja nie jestem patronem ale kupiłem na Allegro jako ta przesyłka smart Allegro polecona za 0 zł. Jest to zwykła paczka ekonomiczna co idzie 5 dni, a tymczasem wysłali drogim kurierem „paczka48” co w 2 dni dochodzi. U mnie w doręczeniu ale podałem adres pracy, a mam wolne. I jutro wyjeżdżam, trochę pech. Zwłaszcza ze kurier nie odbiera - a chce mieć ten numer ma wyjazd (zawsze wakacyjne numery brałem na wakacje Cytuj
don LOV 77 Opublikowano 24 sierpnia 2022 Opublikowano 24 sierpnia 2022 7 minut temu, grzybiarz napisał: Ja nie jestem patronem ale kupiłem na Allegro jako ta przesyłka smart Allegro polecona za 0 zł. Jest to zwykła paczka ekonomiczna co idzie 5 dni, a tymczasem wysłali drogim kurierem „paczka48” co w 2 dni dochodzi. U mnie w doręczeniu ale podałem adres pracy, a mam wolne. I jutro wyjeżdżam, trochę pech. Zwłaszcza ze kurier nie odbiera - a chce mieć ten numer ma wyjazd (zawsze wakacyjne numery brałem na wakacje No to Grzybciu poleciałeś jak Shiva z milionami. Ja zawsze paczkomat. Szybko i odbieram kiedy chcę, bo te kuriery to też ananaski są. O Poczcie Polskiej to nawet nie będę szczempił ryja. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi