Skocz do zawartości

PSX Extreme - numer Zerowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wjechało dzisiaj, trochę ku zaskoczeniu.

Dla formalności:

Zamówione w sklepiku Pixela 18.08.

Dostarczone dzisiaj tj. 24.08.

Brak jakichkolwiek update'ów poza: Status płatnosci: Opłacone - przekazane do realizacji.

Będzie czytane, jaram się jak Anakin na Mustafar :banderas:

Spoiler

image.thumb.jpeg.de4ee1a5738a78186f2ded1712298979.jpeg

Opublikowano

Powiem tak, nie przeczytałem ani słowa, tylko na razie przekartkowałem cały numer i już wstępnie widać, że to będzie GOAT, a po jubileuszowym 300 poprzeczka była zawieszona wysoko.

Opublikowano

Zamawiałem przez stronę Piksela i dziś wyjąłem numer ze skrzynki.

Jest moc. C R A F T O W A koperta z ręcznie pisanym adresem, designerska tekturka usztywniająca pismo, prawie jak w produktach Apple :gayos:

• Haha 1
Opublikowano
18 minut temu, Badus napisał:

Skąd to info? :)

W środku jest widokówka z mailem, żeby wrzucić foto zakupu. Nie wiem, czy to dorzucają do zakupów allegrowych czy wszystkich. 3 pdfy extrima i 3 pdfy pixela, po wysłaniu foto. A Ty masz gazetkę, a nie miałeś tego?

• Plusik 1
Opublikowano
2 godziny temu, GenzoChan napisał:

U reszty amigowców również cisza na temat wysyłki? Wiadomo chociaż czy jak amiga była zamówiona do paczkomatu to czy #0 również przyjdzie tą drogą?

Cisza, amiga zamówiona paczkomatem była, w apce nic nie ma

Opublikowano

Nie wiem, jeszcze nie mam. Podobno to nie z chomika, ale tez słaba jakość. Jakbym miał swój papierowy numer w super stanie, to bym zrobił wersję HD, a tak… zobaczę co da się zrobić z tych pdfow. 

Opublikowano (edytowane)

Przyszła paczka z Patronite. :cool2: Tyle że mialy być chyba 2 egzemplarze, a jest jeden. :D U Was też tak?

Chyba ze 2 sztuki są tylko dla tych co wpłacają min 100 zł miesięcznie, a dla reszty jeden?

Edytowane przez LeifErikson
Opublikowano
1 godzinę temu, grzybiarz napisał:

Nie wiem, jeszcze nie mam. Podobno to nie z chomika, ale tez słaba jakość. Jakbym miał swój papierowy numer w super stanie, to bym zrobił wersję HD, a tak… zobaczę co da się zrobić z tych pdfow. 

Ja dostałem maila przed chwilą. Szczerze to w ch**u mam PDFy PE, tylko Pixel mnie interesuje, bo nie czytałem tych numerów.

Opublikowano

no właśnie zasysam te 700 MB, pixel pewnie ma surowe pdfy, jak do druku, a pe zobaczę. kusi mnie zrobić pierwszy numer w takiej jakości jak robiłem psm.

edit:

PE faktycznie z dziurkami od segregatora:/

Opublikowano
9 minut temu, grzybiarz napisał:

no właśnie zasysam te 700 MB, pixel pewnie ma surowe pdfy, jak do druku, a pe zobaczę. kusi mnie zrobić pierwszy numer w takiej jakości jak robiłem psm.

edit:

PE faktycznie z dziurkami od segregatora:/

Pamiętam lata temu jakiś typ wyprzedawał swoją kolekcję na allegro i miał właśnie podziurkowane wszystkie numery, bo trzymał w segregatorach. No chory człowiek. :yao:

Opublikowano
W dniu 20.08.2022 o 20:30, Bzduras napisał:

Nauczony doświadczeniem wrzuciłem w maila adres, nick na Patro, screeny z historii wpłat i numer subskrybcji. Nie ma szans, że pojawi się jakaś wątpliwość z takim zestawem danych.

Pokaż ukrytą zawartość

Mam przynajmniej taką nadzieję :balon:

Nie doceniasz Łapuszingu ;)

Opublikowano
5 minut temu, Bzduras napisał:

C00rwa nie strasz,  bo resztę urlopu będę zestresowany chodził :pechowiec:

Nadzieja to pierwszy krok do rozczarowania ;)
Sam kupiłem na aledrogo, jak Roger mnie subtelnie poinformował że lepiej kupić tam bo...
Szokująco dziś kurier dostarczył, mimo że chyba paczkomat wybrałem, "bonusy" są ale faktury brak...
Więc apokalipsa się zbliża ;)