Skocz do zawartości

PSX Extreme - numer Zerowy

Featured Replies

Opublikowano

Sprawdźcie w apce inpostu, jeśli zamówiliście reedycje pierwszego numeru. Chyba w poniedziałek będzie paka, chyba ze ktoś zamówił smartem to będzie miał w sobotę. 

• Odpowiedzi 854
  • Wyświetleń 91,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moim osobistym marzeniem jest zrobienie Pegasus Extreme. Z recenzjami najlepszych kartridży, historią w PL, reklamami, wywiadami, kulisami powstania takich gier jak Contra, Islander, Goal czy Robocop,

• Zerowy na 3 paletach wjechał do redakcji  Blisko 5000 przesyłek do spakowania 

• Nie no, nostalgia overdose ten numer. Ledwo zacząłem czytać, a już mnie załaskotało w brzuszku i przypomniały się MOMENTY. Te wszystkie chwile, gdy na weekend czekało się nie tylko ze względu na wolne

Opublikowano

No ja mam "w przygotowaniu" więc nie wiadomo kiedy wyślą.

Opublikowano

Jak wiemy z tematu o prenumeracie to o premierze decyduja drukarnia i poczta.

Opublikowano

Ja swój zerowy za udział w Amidze dostałem dopiero po tym jak napisałem maila z upomnieniem. Ja jebie te wydawnictwo to chyba Sasin im prowadzi.

Opublikowano

Ulala, ciekawe kto zgarnie numer seryjny 0001. :)

image.png.702992ff25bc5369c87a6b8e793d05ab.png

Swoją drogą, sprytny patent z tą pomarańczową nalepką, żeby czasem jakimś "przedsiębiorczym" nie przyszło do głowy sprzedawać reedycji jako oryginału z 1997 w stanie mint. :D 

Edytowane przez LeifErikson

Opublikowano
4 hours ago, LeifErikson said:

Ulala, ciekawe kto zgarnie numer seryjny 0001. :)

image.png.702992ff25bc5369c87a6b8e793d05ab.png

Swoją drogą, sprytny patent z tą pomarańczową nalepką, żeby czasem jakimś "przedsiębiorczym" nie przyszło do głowy sprzedawać reedycji jako oryginału z 1997 w stanie mint. :D 

Ja mam ciagle w piwnicy w folii w stanie mint oryginał kupiony z 15 lat temu ze sklepu PE - czeka na swój czas albo trafi do syna jako skarb ;) 

Opublikowano

Właśnie otrzymałem na maila "Potwierdzenie nadania przesyłki", ale nie zamawiałem smartem (czyli za min 40 zł), więc etykieta nie będzie weekendowa, więc przyjdzie w poniedziałek. Szkoda. Czyli jak ktoś zamówił ten numer i jeszcze jakiś, przekroczył 40 zł, to ma dostawę na weekend.

Opublikowano

Serio jest tak, że jak dostawa z Smartem to dojdzie w weekend? Nawet nie wiedziałem, a smarta mam już od dawna.

U mnie też już kurier odebrał paczkę.

Opublikowano

Jak za 0 zł to masz paczkę na weekend. Jak 8.99 a od listopada 9.99, to w dni robocze. 

Opublikowano
16 godzin temu, grzybiarz napisał:

Jak za 0 zł to masz paczkę na weekend. Jak 8.99 a od listopada 9.99, to w dni robocze. 

Ja brałem bez smarta i właśnie apka mówi że paczka gotowa do odbioru :sir:

Opublikowano

to może miły kurier przy okazji wziął te paczki które miał dostarczyć na pon.

Ogólnie jak jest czarna etykieta (tzw. etykieta weekendowa), to jest tzw" paczka w weekend". I musi być dostarczone w sobotę, ew. w niedzielę.

Opublikowano

Ale z tą naklejką to mi zrobili dzień. Chociaż mam oryginalny numer pierwszy, to kupiłem by wesprzeć ten genialny pomysł reedycji. Obawiam się, że (niestety) sprzedaż nie będzie na tyle zachęcają, żeby iść w dalsze numery. 

Opublikowano

Bo za słabo to reklamują. Nie każdy wchodzi na forum albo czyta FB. Sam się dowiedziałem przez przypadek.

Opublikowano

Kupiłem natychmiast po tym jak się dowiedziałem, było kilka minut po pierwszej informacji na fejsie, no i mam numerki 4 i 5. Czyli trzech jest przede mną, a znając życie to jeden deliwent który kupił trzy :laugh:

reedycja.jpg

Opublikowano

jak coś to tutaj jest osobny temat.

Moderacja usuwa porządnych użytkowników, ciekawe tematy, ale z tym porządku nie zrobi!!!

Opublikowano

Grzybi widzę ostatnio mocno rozsierdzony na naszą gazetkę :/ 

Na mnie gazetka już czeka w paczkomacie, co prawda mam nówkę oryginał ale potraktowałem to jako wsparcie pisma. 

Opublikowano
2 godziny temu, Ukukuki napisał:

Grzybi widzę ostatnio mocno rozsierdzony na naszą gazetkę :/ 

no ten post powyżej to taki pół-zartem, pół-serio. Moderacja ukryła temat założony przez Psyko (nie było tam nic 18+), ale za to np. tutaj ludzie komentują nie ten numer, mimo że Kmiot założył osobny temat do reedycji. 

A co do Extrima ogólnie, to po prostu mnie wkurzają np. te wysyłki z prenumeraty, te olanie pdfów na stronie... po prostu ktoś tak prowadzi biznes że ma w pupie tych kilku marud. No i ja chyba jestem taką marudą, bo jednak dłuuuugo zbieram pismo i w zamian oczekuję pewnego standardu. A dalej nie wiemy kto tu zawinia z tymi wysyłkami, że zawsze Roger wypisuje "-2" dni wstecz o rzekomej wysyłce. No, ale nie chce mi się tu znowu pisać o tej prenumeracie:) 

Chyba że to ma tak działać, że PE ledwo zipie, a za chwilę przeczytam, że nie opłaca się prowadzić tego magazynu w dobie portali internetowych, "no ale mamy tu akurat Pixela". Oby nie.

Opublikowano

Ja mam ładny i równy numer, połowę liczby szatana. :devil: