Opublikowano 27 października 20222 l Sprawdźcie w apce inpostu, jeśli zamówiliście reedycje pierwszego numeru. Chyba w poniedziałek będzie paka, chyba ze ktoś zamówił smartem to będzie miał w sobotę.
Opublikowano 28 października 20222 l Jak wiemy z tematu o prenumeracie to o premierze decyduja drukarnia i poczta.
Opublikowano 28 października 20222 l Ja swój zerowy za udział w Amidze dostałem dopiero po tym jak napisałem maila z upomnieniem. Ja jebie te wydawnictwo to chyba Sasin im prowadzi.
Opublikowano 28 października 20222 l Ulala, ciekawe kto zgarnie numer seryjny 0001. Swoją drogą, sprytny patent z tą pomarańczową nalepką, żeby czasem jakimś "przedsiębiorczym" nie przyszło do głowy sprzedawać reedycji jako oryginału z 1997 w stanie mint. Edytowane 28 października 20222 l przez LeifErikson
Opublikowano 28 października 20222 l 4 hours ago, LeifErikson said: Ulala, ciekawe kto zgarnie numer seryjny 0001. Swoją drogą, sprytny patent z tą pomarańczową nalepką, żeby czasem jakimś "przedsiębiorczym" nie przyszło do głowy sprzedawać reedycji jako oryginału z 1997 w stanie mint. Ja mam ciagle w piwnicy w folii w stanie mint oryginał kupiony z 15 lat temu ze sklepu PE - czeka na swój czas albo trafi do syna jako skarb
Opublikowano 28 października 20222 l Oho, moja już odebrana od nadawcy. A akurat wyjeżdżam na weekend.
Opublikowano 28 października 20222 l Właśnie otrzymałem na maila "Potwierdzenie nadania przesyłki", ale nie zamawiałem smartem (czyli za min 40 zł), więc etykieta nie będzie weekendowa, więc przyjdzie w poniedziałek. Szkoda. Czyli jak ktoś zamówił ten numer i jeszcze jakiś, przekroczył 40 zł, to ma dostawę na weekend.
Opublikowano 28 października 20222 l Serio jest tak, że jak dostawa z Smartem to dojdzie w weekend? Nawet nie wiedziałem, a smarta mam już od dawna. U mnie też już kurier odebrał paczkę.
Opublikowano 28 października 20222 l Jak za 0 zł to masz paczkę na weekend. Jak 8.99 a od listopada 9.99, to w dni robocze.
Opublikowano 29 października 20222 l 16 godzin temu, grzybiarz napisał: Jak za 0 zł to masz paczkę na weekend. Jak 8.99 a od listopada 9.99, to w dni robocze. Ja brałem bez smarta i właśnie apka mówi że paczka gotowa do odbioru
Opublikowano 29 października 20222 l to może miły kurier przy okazji wziął te paczki które miał dostarczyć na pon. Ogólnie jak jest czarna etykieta (tzw. etykieta weekendowa), to jest tzw" paczka w weekend". I musi być dostarczone w sobotę, ew. w niedzielę.
Opublikowano 30 października 20222 l Ale z tą naklejką to mi zrobili dzień. Chociaż mam oryginalny numer pierwszy, to kupiłem by wesprzeć ten genialny pomysł reedycji. Obawiam się, że (niestety) sprzedaż nie będzie na tyle zachęcają, żeby iść w dalsze numery.
Opublikowano 30 października 20222 l Bo za słabo to reklamują. Nie każdy wchodzi na forum albo czyta FB. Sam się dowiedziałem przez przypadek.
Opublikowano 31 października 20222 l Kupiłem natychmiast po tym jak się dowiedziałem, było kilka minut po pierwszej informacji na fejsie, no i mam numerki 4 i 5. Czyli trzech jest przede mną, a znając życie to jeden deliwent który kupił trzy
Opublikowano 31 października 20222 l jak coś to tutaj jest osobny temat. Moderacja usuwa porządnych użytkowników, ciekawe tematy, ale z tym porządku nie zrobi!!!
Opublikowano 31 października 20222 l Grzybi widzę ostatnio mocno rozsierdzony na naszą gazetkę Na mnie gazetka już czeka w paczkomacie, co prawda mam nówkę oryginał ale potraktowałem to jako wsparcie pisma.
Opublikowano 31 października 20222 l 2 godziny temu, Ukukuki napisał: Grzybi widzę ostatnio mocno rozsierdzony na naszą gazetkę no ten post powyżej to taki pół-zartem, pół-serio. Moderacja ukryła temat założony przez Psyko (nie było tam nic 18+), ale za to np. tutaj ludzie komentują nie ten numer, mimo że Kmiot założył osobny temat do reedycji. A co do Extrima ogólnie, to po prostu mnie wkurzają np. te wysyłki z prenumeraty, te olanie pdfów na stronie... po prostu ktoś tak prowadzi biznes że ma w pupie tych kilku marud. No i ja chyba jestem taką marudą, bo jednak dłuuuugo zbieram pismo i w zamian oczekuję pewnego standardu. A dalej nie wiemy kto tu zawinia z tymi wysyłkami, że zawsze Roger wypisuje "-2" dni wstecz o rzekomej wysyłce. No, ale nie chce mi się tu znowu pisać o tej prenumeracie:) Chyba że to ma tak działać, że PE ledwo zipie, a za chwilę przeczytam, że nie opłaca się prowadzić tego magazynu w dobie portali internetowych, "no ale mamy tu akurat Pixela". Oby nie.