Bigby 4 743 Opublikowano 7 lipca 2022 Opublikowano 7 lipca 2022 Singlowy, roguelike'owy Gwint już dostępny na Steamie, GOGu, Androidzie i iOS. Cena wynosi 35.99 na PC i 47.99 na komórkach. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 8 lipca 2022 Opublikowano 8 lipca 2022 W dniu 7.07.2022 o 10:54, Bigby napisał: Singlowy, roguelike'owy Gwint już dostępny na Steamie, GOGu, Androidzie i iOS. Cena wynosi 35.99 na PC i 47.99 na komórkach. Kupiłeś? Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 8 lipca 2022 Autor Opublikowano 8 lipca 2022 Kupiłem, pograłem póki co z 2 godziny i nie wiem co o tym myśleć. Za te pieniądze można spróbować, wiele się nie traci, ale z tego co widzę i czytam to w porównaniu z normalnym Gwintem rozgrywka jest mocno uproszczona i ograniczona do jednej rundy. Za dużo czasu traci się też na potyczki ze zwykłymi mobkami - w większości deckbuilderów przeciwników nie będących bossami odprawiało się z kwitkiem w minutę-dwie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi