Skocz do zawartości

The Best of Wszystkie Czasy, ćwierćfinały.

Która lepsza? 121 użytkowników zagłosowało

1. 1. Metal Gear Solid 3: Snake Eater vs. Wiedźmin 3: Dziki Gon

• Metal Gear Solid 3: Snake Eater
    • Wiedźmin 3: Dziki Gon
  2. 2. Half Life 2 vs. Metal Gear Solid

3. 3. Grand Theft Auto: Vice City vs. The Last of Us

• Grand Theft Auto: Vice City
    • The Last of Us
  4. 4. Red Dead Redemption II vs. Heroes of Might and Magic III

• Red Dead Redemption II
    • Heroes of Might and Magic III

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 15.07.2022 o 21:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Przeciez ta gra ma demo. Widac dzis juz nikt nie pamieta, ze istniala taka instytucja.

• Odpowiedzi 93
  • Wyświetleń 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Tu akurat może być na odwrót, bo to Twój adres znają wszyscy na forumku 

• Ale ty mówisz jakby te gry składały się jedynie z cutscenek. A prawda jest taka że gameplayowo każdy jeden mgs zjada siwolca

• Szkoda MGSa3, ale bezguścia wiadomo co wybiorą. Pozostaje nadzieja na ultra polaczkowy finał czyli W3 vs Heroski boże. Z drugiej strony taki finał to w plebiscycie Gry Online by się nadawał xd

Opublikowano

Beka z Bzdurasa. Kupił fulla za dyszke a mógł kupić płytke z jakiegoś magazynu z demkiem hirosów za stówke :nosacz3:

Opublikowano

z płytkami to obecnie jest taki problem, że mało kto ma napęd w kompie xd w nowszych laptokach to takowego nie znajdziesz, a i pc master race nie inwestuje, bo gry w pudełkach to kod na steam w plastiku

Opublikowano

No i dobrze robią co tam c0rwa jeszcze dyskietki może mają używać? płytkowcy do wora a wór do jeziora :sonkassie:

Opublikowano
6 minut temu, Pupcio napisał:

Beka z Bzdurasa. Kupił fulla za dyszke a mógł kupić płytke z jakiegoś magazynu z demkiem hirosów za stówke :nosacz3:

Jakie plytki xD To demo mozna pobrac z neta :dafuq: Jak wiekszosc dem na pc ze zlotej ery gejmingu.

Opublikowano

Mejm kto ma czas na jakieś demka w 2022. CO ZA GOŚĆ :asax:

Opublikowano

Pewnie nie umialbys zainstalowac xD

Opublikowano
1 minutę temu, Mejm napisał:

Pewnie nie umialbys zainstalowac xD

Chłopie zainstalowałem moda na szybsze bieganie w falloucie new vegas i grzebałem w plikach żeby mi się nie wieszał co 5 minut. Jestem giga komputerowiec

Opublikowano

Beka to jest z hirosowców co już się rzucają mówić, jak NALEŻY grać, bo inaczej się nie liczy xD

26 minut temu, Mejm napisał:

Przeciez ta gra ma demo. Widac dzis juz nikt nie pamieta, ze istniala taka instytucja.

A tego nawet nie szukałem szczerze mówiąc. W sumie wydawałem więcej kasy na większe pierdy, więc czemu nie spróbować? Przecież nie będę siedzieć zabetonowany całe życie i nie grał w jakąś grę bo nie.

Opublikowano
5 godzin temu, Soban napisał:

z płytkami to obecnie jest taki problem, że mało kto ma napęd w kompie xd w nowszych laptokach to takowego nie znajdziesz, a i pc master race nie inwestuje, bo gry w pudełkach to kod na steam w plastiku

Od 12 lat mam nagrywarkę na USB, użyłem jej ostatni raz pewnie w 2014/2015 jak ogrywałem Wiedźmina 2 przed premierą 3. Większość pewnie jak ma napęd to gdzieś w szufladzie i na USB. 

Opublikowano

Brak tytułów pc-towych: Fallout 1&2, pomnikowych cRPG'ów: Baldur's Gate, Planescape: Torment, wyścigów (NFS: Porsche Unleashed!). No ale jest kurwa Metal Slug i Alladin xD. Dobry wybór milordzie...

Opublikowano

Ktoś chyba nie ogarnął skąd taki a nie inny wybór gier xd

Opublikowano

no na liście są gry, które dotarły do półfinałów w poprzednich głosowaniach, to po pierwsze

po drugie to to jest forum konsolowe i cale szczęście, że tych baldur crapow tutaj nie ma, bo nikt by na to nie glosowal

Opublikowano

Hiroski kojarzą mi się z nickami w pracy. Zdarzało się pykać do białego rana bez wyrzutów sumienia. Teraz, wiadomo że wyglądają archaicznie, ale w owym czasie to było coś.

Opublikowano
23 godziny temu, Bzduras napisał:

albo będzie czaić się u figara pod klatką żeby odebrać co moje i odzyskać dziesięć złotych i siedemdziesiąt dziewięć groszy.

Tu akurat może być na odwrót, bo to Twój adres znają wszyscy na forumku :mevek:

Opublikowano
45 minut temu, Wredny napisał:

Tu akurat może być na odwrót, bo to Twój adres znają wszyscy na forumku :mevek:

not-anymore-point.gif