Wredny 9 446 Opublikowano 9 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 Wygląda na to, że szykuje nam się renesans gierek o blaszakach z filmów - najpierw całkiem spoko Terminator Resistance od Teyon, później RoboCop również ich autorstwa, a teraz nacon ogłasza developing open-world survivalu rozgrywającego się w mrocznej, terminatorowej przyszłości. Poniżej troche więcej informacji z Polygona: https://www.polygon.com/23198875/terminator-survival-game-project-teaser Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 11 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 Czekam fhui. Terminator Resistance zaskoczył mnie bardzo pozytywnie, więc liczę, że tutaj będzie podobnie. A przede mną jeszcze dodatek z Terminatorami w Ghost Recon Breakpoint. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 11 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 Wbiłem platynę, a tego nawet nie tknąłem. Jedynie przypadkowo trafiłem do jakiejś fabryki z blaszakami na linii produkcyjnej i tyle. A ten survival będzie robił inny developer niż Teyon, bo oni teraz RoboCopa składają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 124 Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego to chyba to Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 1 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca K#rwa, jakieś biedne CGI z ch#jową muzyką i generycznymi projektami postaci Tyle dobrego, że chociaż Terminator nadal identyfikuje tylko dwie płcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 707 Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca Wyczuwam że do premiery w chooj czasu, albo jakiś early-access, skoro poza zwiastunem z bieda cgi nic nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 4 Maja Udostępnij Opublikowano 4 Maja Podoba mi się jak twórcy się od razu zabezpieczają informując, że jest tryb dla jednego gracza. Nie oszukujmy się, ta gra jest robiona pod coopa, a Terminator zdecydowanie zasługuje na porządny tryb fabularny dla pojedynczego gracza. Z chęcią przytulę kolejny tytuł w tych klimatach. Niestety nawet ten zwiastun CGI z pierwszego postu nie powala i można mieć obawy, że wióry będą się sypać z tej gry. Obym się mylił. Na razie jednak podchodzę do zapowiedzi na chłodno. Cytuj Odnośnik do komentarza
suteq 175 Opublikowano 4 Maja Udostępnij Opublikowano 4 Maja Jestem prawie pewien że ten tryb single to będzie jakiś niedorobiony tryb jak np. single w starych Battlefrontach. W ogóle to dopiero w Early Access będzie więc pełniak za 2 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 707 Opublikowano 5 Maja Udostępnij Opublikowano 5 Maja (edytowane) Ten single to pewnie jak granie w left 4 dead w pojedynkę będzie. Edytowane 5 Maja przez PiotrekP Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi