Wredny 9 706 Opublikowano 9 lipca 2022 Opublikowano 9 lipca 2022 Wygląda na to, że szykuje nam się renesans gierek o blaszakach z filmów - najpierw całkiem spoko Terminator Resistance od Teyon, później RoboCop również ich autorstwa, a teraz nacon ogłasza developing open-world survivalu rozgrywającego się w mrocznej, terminatorowej przyszłości. Poniżej troche więcej informacji z Polygona: https://www.polygon.com/23198875/terminator-survival-game-project-teaser Cytuj
LukeSpidey 941 Opublikowano 11 lipca 2022 Opublikowano 11 lipca 2022 Czekam fhui. Terminator Resistance zaskoczył mnie bardzo pozytywnie, więc liczę, że tutaj będzie podobnie. A przede mną jeszcze dodatek z Terminatorami w Ghost Recon Breakpoint. Cytuj
Wredny 9 706 Opublikowano 11 lipca 2022 Autor Opublikowano 11 lipca 2022 Wbiłem platynę, a tego nawet nie tknąłem. Jedynie przypadkowo trafiłem do jakiejś fabryki z blaszakami na linii produkcyjnej i tyle. A ten survival będzie robił inny developer niż Teyon, bo oni teraz RoboCopa składają. Cytuj
Wredny 9 706 Opublikowano 1 marca Autor Opublikowano 1 marca K#rwa, jakieś biedne CGI z ch#jową muzyką i generycznymi projektami postaci Tyle dobrego, że chociaż Terminator nadal identyfikuje tylko dwie płcie 1 Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 2 marca Opublikowano 2 marca Wyczuwam że do premiery w chooj czasu, albo jakiś early-access, skoro poza zwiastunem z bieda cgi nic nie mają. Cytuj
LukeSpidey 941 Opublikowano 4 maja Opublikowano 4 maja Podoba mi się jak twórcy się od razu zabezpieczają informując, że jest tryb dla jednego gracza. Nie oszukujmy się, ta gra jest robiona pod coopa, a Terminator zdecydowanie zasługuje na porządny tryb fabularny dla pojedynczego gracza. Z chęcią przytulę kolejny tytuł w tych klimatach. Niestety nawet ten zwiastun CGI z pierwszego postu nie powala i można mieć obawy, że wióry będą się sypać z tej gry. Obym się mylił. Na razie jednak podchodzę do zapowiedzi na chłodno. Cytuj
suteq 203 Opublikowano 4 maja Opublikowano 4 maja Jestem prawie pewien że ten tryb single to będzie jakiś niedorobiony tryb jak np. single w starych Battlefrontach. W ogóle to dopiero w Early Access będzie więc pełniak za 2 lata. Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 5 maja Opublikowano 5 maja (edytowane) Ten single to pewnie jak granie w left 4 dead w pojedynkę będzie. Edytowane 5 maja przez PiotrekP Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi