Opublikowano 12 lipca 20222 l 16 sierpnia nastąpi premiera myślę, że godnego następcy TheHuntera. Prawdziwie next genowe polowania? Jak najbardziej.
Opublikowano 12 lipca 20222 l Nareszcie,biały mężczyzna, dubeltówka i kaczka w odległości 2 metrów w 4k.
Opublikowano 13 lipca 20222 l Widziałem to jakiś czas temu i jestem zainteresowany. Wiedziałem, że Majo... Boom... (a chuj by Cię z tymi zmianami nicka strzelił, stary dziadu) założy temat
Opublikowano 13 lipca 20222 l Autor Ciekawe, czy niczym theHunter zassa na długie setki godzin. Potencjał jest. Cała masa fajnych rzeczy pewnie dojdzie z czasem. W sierpniu zobaczymy na premierę.
Opublikowano 13 lipca 20222 l Jeszcze nie ruszyłem theHunter a mam wykupiony cały pakiet i to gra na kilkaset godzin, więc tę pewnie też ruszę w tej dekadzie.
Opublikowano 7 sierpnia 20222 l Hej myśliwi zdaję sobie sprawę, że ten temat będzie odwiedzany przez może 4 osoby, ale zapytam... ktoś bierze na premierę wersję ps5? Thehunter wciągnął mnie ( nie na tyle żeby kupić i ograć dlc, ale kilkadziesiąt godzin po lasach mi pykło). Ja mocno się zastanawiam. Bardzo podoba mi się animacja zwierząt. Czekam na pierwsze recenzje, bo nie lubię kupować kota w worku. Jak będzie pozytywnie, to biere Cena w sklepach też widzę że rozsądna.
Opublikowano 7 sierpnia 20222 l Autor 54 minuty temu, genjuro napisał: Czekam na pierwsze recenzje, bo nie lubię kupować kota w worku Dokładnie tak samo. Po mega rozbudowanym i dopracowanym theHunterze ciężko będzie stworzyć tak bogate uniwersum od podstaw do tego działające, jak dobrze naoliwiona... strzelba.
Opublikowano 9 sierpnia 20222 l Autor Mechaniki żywcem wyjęte z serii snajper. Bullet time, kula w locie z parametrami itp. Czego to nie wymyślą.
Opublikowano 10 sierpnia 20222 l Trochę to wybija z immersji. Wolę te rozwiązania jak w theHunter. Cholera nakręciłem się na way of the Hunter. Gierka wygląda jak ulepszona wersja theHunter. We wtorek premiera, może wcześniej jakieś recki będą?
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l W dniu 9.08.2022 o 18:04, Crazy Horse napisał: Mechaniki żywcem wyjęte z serii snajper. Bullet time, kula w locie z parametrami itp. Czego to nie wymyślą. Ale zdajesz sobie sprawę, że to z Cabeli jest, a nie z Way of the Hunter?
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l Autor 3 godziny temu, Wredny napisał: Ale zdajesz sobie sprawę, że to z Cabeli Ty faktycznie a już miałem nie kupować.
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l Recenzja ACG nad wyraz pozytywna - chwali praktycznie wszystko i daje mocne "BUY" na koniec - sam chyba kupię na premierę
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l Autor Ja też pewnie, ale sporo contentu dojdzie w przeciągu roku i jak zwykle kupując grę na premierę będziemy mocno stratni. Patrz wielokrotnie przytaczany theHunter. Ale jak obiecasz premierowego coopika, to nie będę żałował.
Opublikowano 13 sierpnia 20222 l Ja biorę na premierę, w media expert jest z rabatem i wychodzi niecale 150 zl
Opublikowano 13 sierpnia 20222 l Autor Jakby ktoś brał na pieca, to jest fajna okazja za 109 zeta. https://www.cdkeys.com/way-of-the-hunter-pc-steam?mw_aref=b4a43cc4669c749fa6aff2201bb7bb27
Opublikowano 14 sierpnia 20222 l Zamówienie w przedsprzedaży w Media Expert złożone z rabacikiem wyszło 146,65 zł. Dobra cena, jak na chilloutowe chodzenie po lasach.
Opublikowano 14 sierpnia 20222 l Autor 14 minut temu, genjuro napisał: Zamówienie w przedsprzedaży w Media Expert złożone z rabacikiem wyszło 146,65 zł. Dobra cena, jak na chilloutowe chodzenie po lasach. Tu Cię zaskoczę: Media market dla idiotów 139 i cyk, zamówione.
Opublikowano 14 sierpnia 20222 l Karak zrobił update - natrafił na błąd, który zmusił go do zmiany oceny z "buy" na "wait":
Opublikowano 16 sierpnia 20222 l Dostalem maila że dopiero pakują wysyłkę, a jak sklep nie dla idiotów? Ale mam podjarke. I znowu żona będzie mówić, " łazisz godzinami po tych lasach i nic"
Opublikowano 16 sierpnia 20222 l Autor Zdaje się, że jeszcze nie dotarła do sklepów wersja na xboxa. To dobrze bo dopiero jutro będę w domu.