Skocz do zawartości

The Best of Wszystkie Czasy, półfinały.

Która lepsza? 124 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wiedźmin 3: Dziki Gon vs. Metal Gear Solid

• Wiedźmin 3: Dziki Gon
    • Metal Gear Solid
  2. 2. The Last of Us vs. Red Dead Redemption II

• The Last of Us
    • Red Dead Redemption II

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 22.07.2022 o 21:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Miałem zagwozdkę przy obu głosach. Same sztosy, każda z tych gier mogłaby wylądować na podium i byłoby spoko. Ale na coś głos oddać trzeba, więc Gerwant i Artur mają moje.

• Odpowiedzi 114
  • Wyświetleń 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No tak jak wiedzmin 3.

• Jak kocham wiedźminka całym serduszkiem to jednak MGS'a co roku ogrywam w święta bożego narodzenia i męczę rodzinkę swoimi opowieściami z Shadow moses, że mają mnie dość aż do kolejnych świąt

Opublikowano

Głosy bez zająknięcia poszły na MGS i TLoU, bo przeciwnicy są mi całkowicie obojętni.

Opublikowano

Geralt musisz 

Opublikowano

HoM&M3 szkoda. A tak wybór prosty, głosik na Wiedźmina 3 przez którego pasja do grania odżyła plus Pan Artur gdzie sama przygoda i historia są świetnie napisane. 

Opublikowano

Mógłbym przyznać ci rację, ale wówczas to ty miałbyś rację, a na forum nie mogę pozwolić sobie na luksus bycia w błędzie, więc w zaparte będę bronił swojego zdania.

6 minut temu, Czoperrr napisał:

W pierwszej parze Metal Gear Solid to bez wątpienia zwycięzca. Gra geniusza Kojimy kształtowała miliony graczy w tym mnie.

Opublikowano

mgs gra lepsza pod każdym względem od wiedźmina 3

Opublikowano

Jak kocham wiedźminka całym serduszkiem to jednak MGS'a co roku ogrywam w święta bożego narodzenia i męczę rodzinkę swoimi opowieściami z Shadow moses, że mają mnie dość aż do kolejnych świąt :kojima:

Opublikowano

Nie wierze, że dajeta na mgsa głosy. Zagrali jako dzieciak w gre 3d o komandosie i wszyscy posrani, bo przeciwnik ma potrójny algorytm, chdzenie, zaniepokojenie i atak, a na tamte czasy to szał. Tylko nikt nei pamieta, że jak debil po alarmie wraca on do pozycji wyjściowej. Naprawdę mi was nie żal.

Opublikowano

Jak nie przeciwko exom xboxa to przeciwko wiedźminowi, ehh ci okropni forumowicze którzy wolą oddać głos na pierwszą gre z jednej najważniejszej serii tego medium a nie złoty strzał cd partaczy :nosacz2:

Opublikowano
28 minut temu, Plugawy napisał:

Tylko nikt nei pamieta, że jak debil po alarmie wraca on do pozycji wyjściowej. Naprawdę mi was nie żal.

A po smierci cialo mrugalo i znikal. No to glos jednak na wiedzmina.

Opublikowano

Niby seniorzy a pojęcia o grach nie mają....

Otacon juz was wyjaśnia:

otacon-hal-emmerich.gif

Opublikowano

plugawy przebiera się za scorpiona a paolo gra w wowa. Tyle powiem :sonkassie:

Opublikowano

Prawda jest taka, że obydwie gry sa wybitne i głos na każda z nich jest prawidłowy i uzasadniony. Ja oddałem głos na Wiedźmina, bo przypomina mi papierowe sesje RPG z kumplami, bo przeczytałem Opowiadania i Sagę chyba z 20 razy, bo zwyczajnie uwielbiam fantasy, a świat Wiedźmina jest fantastyczny. Ale głos na MGS za jego niesamowity klimat, pełen zwrotów akcji scenariusz, epickie walki z bossami i świetna w swoim czasie oprawę też jest jak najbardziej ok. Dla mnie Wiedźmin jest faworytem, bo jest gra nowsza, aktualna wręcz, a MGS jest starszy niż pewnie większość forumowiczów, a dla nowych w temacie niegrywalny.

Opublikowano

Nie nasza wina że wyśmienita gra wideo re4 trafiła na rzadki przypadek SZTUKI :sonkassie:

Opublikowano

Wiele wybitnych gier odpadło, bo ktoś musiał. Moje topy w zasadzie każdej generacji wygladałyby inaczej

Opublikowano

Odpaliłem sobie dzisiaj RDR2 żeby sprawdzić, czy przypadkiem nie warto zmienić głosu na TLoU. Trzy lata dalej i ten wstęp jest niesamowity, chyba faktycznie pierwsza w historii gra "cztery a" :obama: Co nie znaczy, że zaraz dostanę wylewu i zacznę smęcić, że historia Joela i Ellie to gniot i dostaje głosy bo co sonka to sonka. Artur i pan Uwierz We Mnie Dutch jednak zostają moim wyborem, trasie gry trafiają się raz na generację.

Opublikowano

Trudny dylemat. Z jednej strony Wiedźmin od studia, które wysrało Cyberśmiecia. Pomimo że skończyłem Wiedźmina dwa razy i mam nabite ponad 500 godzin i bawiłem się fantastycznie to jednak CD Projekt splamił się Cyberśmieciem i za to potknięcie należy im się karny kutas a nie tytuł best of wszystkie czasy.

A Z drugiej strony The Last of US, gra mocno pozamiatała w 2013 i godnie zamknęła generacje PS3, i też kończyłem ją wielokrotnie na PS3 i PS4 ale wyszła z rąk studia, które wysrało Part II :dunno:

Więc moje głosy poszły na MGS'a i RDR :hi:

Opublikowano

No spoko ale co ma tlou 2 i cyberpunk do tego głosowania?:yakubu: