Skocz do zawartości

Like a Dragon: Infinite Wealth (Yakuza 8)

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rewelka, wygląda jak Miami. Byłaby to chyba pierwsza część poza granicami Kraju Kwitnącej Wiśni?? Czasowa wyłączność na X'a, troszkę nie na rękę, ale raczej z czasem pojawi się wszędzie) 

Opublikowano
Godzinę temu, Masamune napisał:

Rewelka, wygląda jak Miami. Byłaby to chyba pierwsza część poza granicami Kraju Kwitnącej Wiśni?? Czasowa wyłączność na X'a, troszkę nie na rękę, ale raczej z czasem pojawi się wszędzie) 

Jaka znowu czasowa wyłączność?

Opublikowano
W dniu 12.06.2023 o 19:14, Czoperrr napisał:

Na moje oko to są Hawaje, koszule i charakterystyczne hawajskie kwiaty. Podobno to popularna destynacja dla japońskich turystów. No i bliżej tam z Japonii niż do Miami a widzimy, że bohatera wyrzuciło morze.

Ja to mogę się założyć o sadło Spencera że to Hawaje. Byłem tam w personie 5 więc od razu rozpoznaje 

Opublikowano

Wygląda bardzo jak Waikiki Beach - podobny zarys wybrzeża, budynków, góry. W Honolulu jest dość sporo Japończyków, zwłaszcza turystów, nawet teraz tak z ćwierć ludności ma pochodzenie japońskie (przed wojną oczywiście było to znacznie więcej, w Honolulu pewnie byli większością), są restauracje, muzea. Kultura, pogoda, jedzenie, krótszy lot - Hawaje są uważane za dużo przyjaźniejsze dla Japończyka od USA.

• This 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Pupcio napisał:

Nie, nie byli.

W Personie 5 Strikers? No według Google, byli.

Pupcio nie zna się na grach, ach to nowość :)

Opublikowano
9 godzin temu, Rozi napisał:

W Personie 5 Strikers? No według Google, byli.

Pupcio nie zna się na grach, ach to nowość :)

sorki nie zauważyłem że pisał o strikersach. Napisałem wyraźnie o personie 5 znawco person rozi pl :) 

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Co tu się kurna dzieje xD

Nie wierzę że już niedługo styczeń, kolejna wielka gra na którą trzeba będzie odłożyć czas ech

• This 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
39 minut temu, wet_willy napisał:

Gaiden jest tylko po Japonsku xD

ma być patch z dubbingiem.

Piękny widok. Gościu który latami rozprowadzał mnóstwo negatywnych komentarzy i opinii, nagle ma ból dupy jak role się odwracają. 

f-lasxqwoaathy_formatwif9p.jpg

Opublikowano (edytowane)

Pograłem w demo i fajne zmiany rozbudowujące system i dużo ogólnie fajnych nowości jak taka głupota uprzyjemniająca bieganie jak mozliwosc puszczania sobie koi no disco queen z radyjka.
Kiryu mega unikatowy na tle reszty postaci jesli chodzi o system walki, bo chlopa ma 3 style, heat actions i tryb real time w superze - kozak.

Wchodzac w 8 z gaidena to co mi sie na minus od razu rzucilo w oczy to mocny downgorad graficzny vs tamta gra. Widac w 8 zabki i tekstury sa duzo bardziej srakowate + rozdzialka bankowo nizsza. Bawia tez mordy npc bialasow i murzynow na hawajach, ktorzy wygladaja jak ze starfielda albo yakuz na starym silniku.

Rzeczy do roboty na hawajach jest od cholery, fajne to crazy delivery i mysle, ze jesli fabula dowiezie to bedzie goty(w demie na szczescie jest krociutki fragment juz po tym jak chlopaki sa w ameryce z kilkoma walkami tutorialowymi i prostym bossem).

Edytowane przez Soban
  • Plusik 1