Opublikowano 12 czerwca 20231 r Rewelka, wygląda jak Miami. Byłaby to chyba pierwsza część poza granicami Kraju Kwitnącej Wiśni?? Czasowa wyłączność na X'a, troszkę nie na rękę, ale raczej z czasem pojawi się wszędzie)
Opublikowano 12 czerwca 20231 r Godzinę temu, Masamune napisał: Rewelka, wygląda jak Miami. Byłaby to chyba pierwsza część poza granicami Kraju Kwitnącej Wiśni?? Czasowa wyłączność na X'a, troszkę nie na rękę, ale raczej z czasem pojawi się wszędzie) Jaka znowu czasowa wyłączność?
Opublikowano 12 czerwca 20231 r Na moje oko to są Hawaje, koszule i charakterystyczne hawajskie kwiaty. Podobno to popularna destynacja dla japońskich turystów. No i bliżej tam z Japonii niż do Miami a widzimy, że bohatera wyrzuciło morze.
Opublikowano 13 czerwca 20231 r W dniu 12.06.2023 o 19:14, Czoperrr napisał: Na moje oko to są Hawaje, koszule i charakterystyczne hawajskie kwiaty. Podobno to popularna destynacja dla japońskich turystów. No i bliżej tam z Japonii niż do Miami a widzimy, że bohatera wyrzuciło morze. Ja to mogę się założyć o sadło Spencera że to Hawaje. Byłem tam w personie 5 więc od razu rozpoznaje
Opublikowano 14 czerwca 20231 r Autor W dniu 12.06.2023 o 19:08, Basior napisał: Jaka znowu czasowa wyłączność? pierdoli jak potłuczony XD
Opublikowano 14 czerwca 20231 r Bo juz sie balem... Bede musial userowi Marumase liscia wyplacic na odmulenie
Opublikowano 14 czerwca 20231 r W dniu 13.06.2023 o 19:18, Pupcio napisał: Ja to mogę się założyć o sadło Spencera że to Hawaje. Byłem tam w personie 5 więc od razu rozpoznaje W P5S bohaterowi byli na Okinawie.
Opublikowano 14 czerwca 20231 r Wygląda bardzo jak Waikiki Beach - podobny zarys wybrzeża, budynków, góry. W Honolulu jest dość sporo Japończyków, zwłaszcza turystów, nawet teraz tak z ćwierć ludności ma pochodzenie japońskie (przed wojną oczywiście było to znacznie więcej, w Honolulu pewnie byli większością), są restauracje, muzea. Kultura, pogoda, jedzenie, krótszy lot - Hawaje są uważane za dużo przyjaźniejsze dla Japończyka od USA.
Opublikowano 14 czerwca 20231 r 1 godzinę temu, Pupcio napisał: Nie, nie byli. W Personie 5 Strikers? No według Google, byli. Pupcio nie zna się na grach, ach to nowość
Opublikowano 15 czerwca 20231 r 9 godzin temu, Rozi napisał: W Personie 5 Strikers? No według Google, byli. Pupcio nie zna się na grach, ach to nowość sorki nie zauważyłem że pisał o strikersach. Napisałem wyraźnie o personie 5 znawco person rozi pl
Opublikowano 20 września 20231 r Co tu się kurna dzieje xD Nie wierzę że już niedługo styczeń, kolejna wielka gra na którą trzeba będzie odłożyć czas ech
Opublikowano 20 września 20231 r Niech mnie chuy z tą Segą chłopy w tej grze chcą dać ng+ jako płatne dlc
Opublikowano 20 września 20231 r Podobno chinole już przy 7mce mieli taki cyrk 3 minuty temu, _Red_ napisał: A sejwy można robić za darmo? tak ale musisz obejrzeć 5 reklam
Opublikowano 11 listopada 20231 r Dobry Shitstorm xD EN Voice Aktor Kiryu zostal wynieniony na Jutubre jakiegos ( Yong Yea ) normalnie uszy krwawia az czlowiek sie cieszy ze Gaiden jest tylko po Japonsku xD
Opublikowano 11 listopada 20231 r 39 minut temu, wet_willy napisał: Gaiden jest tylko po Japonsku xD ma być patch z dubbingiem. Piękny widok. Gościu który latami rozprowadzał mnóstwo negatywnych komentarzy i opinii, nagle ma ból dupy jak role się odwracają.
Opublikowano 11 listopada 20231 r Pograłem w demo i fajne zmiany rozbudowujące system i dużo ogólnie fajnych nowości jak taka głupota uprzyjemniająca bieganie jak mozliwosc puszczania sobie koi no disco queen z radyjka. Kiryu mega unikatowy na tle reszty postaci jesli chodzi o system walki, bo chlopa ma 3 style, heat actions i tryb real time w superze - kozak. Wchodzac w 8 z gaidena to co mi sie na minus od razu rzucilo w oczy to mocny downgorad graficzny vs tamta gra. Widac w 8 zabki i tekstury sa duzo bardziej srakowate + rozdzialka bankowo nizsza. Bawia tez mordy npc bialasow i murzynow na hawajach, ktorzy wygladaja jak ze starfielda albo yakuz na starym silniku. Rzeczy do roboty na hawajach jest od cholery, fajne to crazy delivery i mysle, ze jesli fabula dowiezie to bedzie goty(w demie na szczescie jest krociutki fragment juz po tym jak chlopaki sa w ameryce z kilkoma walkami tutorialowymi i prostym bossem). Edytowane 11 listopada 20231 r przez Soban
Opublikowano 13 listopada 20231 r Cos czuje za ta gra dostarczy tylu feelsow ze bedzie mi po jej skonczeniu bardzo smutno biorac pod uwage Trailer i Demo.