Opublikowano 30 lipca 20222 l Ja wciąż nie wierzę, że to się będzie nazywać EA Sports FC. Jaki baran to wymyślił.
Opublikowano 4 sierpnia 20222 l w tym filmiku dzieje się tak wiele złych rzeczy, że sensible soccer wydaje się symulatorem z animacjami nowej generacji Edytowane 4 sierpnia 20222 l przez ścierpła mi noga
Opublikowano 22 sierpnia 20222 l to już (przed)ostatni raz to golenie, ale Lewego trzeba będzie przetestować przecież najnowszy przeciek jest następujący : EA Sports FC będzie GAASem czyli będzie dostawać coroczne aktualizacje więc cyferkowa FIFA to już naprawdę ostatni raz, bez względu na tytuł
Opublikowano 22 sierpnia 20222 l Nie chcę mi się wierzyć, że zrezygnują z corocznego koszenia świeżej mamony. Idąc dalej, to co roku pod koniec życia danej edycji wydają super mocne karty specjalne. No byłaby lipa, gdyby ci dający super hajs i posiadający topowy skład musieli z końcem sezonu tracić swój "dorobek". Mnie interesują tylko zwykłe sezony online, jeśli coroczna łatka byłby darmowa to dla mnie git.
Opublikowano 22 sierpnia 20222 l 1 godzinę temu, Shankor napisał: Idąc dalej, to co roku pod koniec życia danej edycji wydają super mocne karty specjalne. No byłaby lipa, gdyby ci dający super hajs i posiadający topowy skład musieli z końcem sezonu tracić swój "dorobek". W mobilnym NBA od EA tak jest, po 12 miesiącach robią update, stare karty działają w jakimś tam trybie w który nikt nie gra, a grind idzie od nowa.
Opublikowano 30 sierpnia 20222 l Ktoś się pomylił i udostępnił fife miesiąc przed premiera na xboxach
Opublikowano 6 września 20222 l To nie strzelanka żeby szybko obracająca się kamera i ostrość obrazu w ruchu odgrywały jakąś kluczową rolę.
Opublikowano 9 września 20222 l W dniu 6.09.2022 o 23:57, sprite napisał: u a to ogarnęli już spadki animacji przy rzutach rożnych, żeby tak szaleć?
Opublikowano 12 września 20222 l 11 goli w 34 meczach w zeszłym sezonie Reszta: https://www.ea.com/pl-pl/games/fifa/fifa-23/ratings?utm_campaign=fifa23_hd_ww_ic_ic_yt_fifa-23-ratings-ytc&utm_source=youtube&utm_medium=social&cid=74394&ts=1662999980200 Edytowane 12 września 20222 l przez Shankor
Opublikowano 12 września 20222 l Czytasz, że FIFA 23 ma kilka tysięcy więcej animacji niż FIFA 22, która podobno już miała kilka tysięcy nowych animacji względem FIFA 21, a później włączasz gameplay z FIFA 23 i wciąż widzisz koślawą FIFę sprzed tego całego ich Hypermotion.
Opublikowano 20 września 20222 l 11 goli w 34 meczach w zeszłym sezonie Reszta: https://www.ea.com/pl-pl/games/fifa/fifa-23/ratings?utm_campaign=fifa23_hd_ww_ic_ic_yt_fifa-23-ratings-ytc&utm_source=youtube&utm_medium=social&cid=74394&ts=1662999980200A w tym 11 meczów, 6 goli, 8 asyst
Opublikowano 20 września 20222 l No ale statystyki są za poprzedni sezon. Chyba, że coś mnie ominęło. Za ten sezon można dostać in-forma.
Opublikowano 20 września 20222 l dali mu przecież -2 do oceny względem poprzedniej fifki no co by nie było to nadal Messi i nie ma opcji, że nagle po jednym słabym sezonie dadzą mu 82
Opublikowano 21 września 20222 l Trzeba się zaopatrzyć w miesięcznie abo i wypróbować 10h, czy warto kupować u Turka