Opublikowano 28 lipca 20222 l Okładka z MGS najpiękniejsza, ale nie pogardzę też Master Chiefem, Larą czy Linkiem. Serdeczne gratulacje, że działacie tak długo (w ogóle pismo jest niewiele młodsze niż ja, mindblow) i mam nadzieję, że uda się dociągnąć do 30-lecia!
Opublikowano 28 lipca 20222 l Mi ta z jeżem jakoś najbardziej podchodzi. Klimat, nostalgia, coś w te rejony?
Opublikowano 28 lipca 20222 l Piękne, cudowne podsumowanie nasze wspólnej historii, bo większość zaczynała tak jak napisał Roger, od czyszczenia lasera w PSX, i rozkminę kiedy wyłączyć grę, bo nie miało się karty pamięci. 300 numer, wielu wątpiło a PSX Extreme nadal tutaj jest i koorva będzie.
Opublikowano 28 lipca 20222 l Dobra Roger. Udało Ci się. Wzruszylem się. Ostatni raz tak mi oczy się zeszklily na "Ostatnim Samuraju". Jak kiedyś, gdy będę już starcem na bujanym fotelu ktoś się zapyta o przygodę z PSXem rzucę: "Nie powiem Ci jak umarł. Powiem Ci jak zył" I gdyby ktoś mi kilka lat temu powiedział, że moje teksty będą w 300 numerze to bym wyśmiał:) to jak. Targamy do 400? Edytowane 28 lipca 20222 l przez K.Adamus
Opublikowano 28 lipca 20222 l 3 godziny temu, Bzduras napisał: W sklepie PE możesz sobie kupić wybraną. Link? Póki co nie widzę tam w sklepie 300 numeru.
Opublikowano 28 lipca 20222 l 6 minut temu, maciucha napisał: Link? Póki co nie widzę tam w sklepie 300 numeru. spokojnie, jeszcze nie można go kupić, natomiast zawsze było do wyboru jako okładka A, B, C, D itp https://shop.pixel-magazine.com/?i=psx patrz numer 278 --- w sumie tak patrzę ten sklep online, to mało w nim numerów, ostatni to 261, czyli 2019 rok.
Opublikowano 28 lipca 20222 l Jak to mówi Jurek, znany handlarz uranem - do końca świata i jeden dzień dłużej.
Opublikowano 28 lipca 20222 l To jeszcze jakies spotkanie z redakcja dla patronow z okazji 300 numeru.
Opublikowano 28 lipca 20222 l Roger mam nadzieje, że w Warszawskim kioskowym kurierom kazałeś wkładać do pudeł jedynie Solidne Snejki / Big Bossy, bo jednak Co Warszawka to Warszawka hehe reszta może dostać tego niebieskiego przegrywa
Opublikowano 28 lipca 20222 l Roger będę kupował po 2 numery miesięcznie do końca życia jak obiecujesz że do warszawy nie trafi ani jeden numer z okładką mgsa
Opublikowano 28 lipca 20222 l Byle był Leonek albo Sephiroth. No ewentualnie Link w Warszawce, to mi wystarczy.
Opublikowano 28 lipca 20222 l Gratulacje i do kolejnej setki. I poproszę o okładkę z MGSa, no ewentualnie z Larą. W każdym razie i tak pójdę do kiosku na premierę i kupię ze Sejkiem.
Opublikowano 28 lipca 20222 l 3 minuty temu, Figaro napisał: Okładka z Soniciem, ale nie z Mario? What? Osoba grająca może wybrać Linka albo Sonica.
Opublikowano 28 lipca 20222 l 1 godzinę temu, K.Adamus napisał: Jak kiedyś, gdy będę już starcem na bujanym fotelu ktoś się zapyta o przygodę z PSXem rzucę: "Nie powiem Ci jak umarł. Powiem Ci jak zył" *powiem Ci jak żyje
Opublikowano 28 lipca 20222 l Jest ogromny hajp na numer 300 i 0. Przeczytam od deski do deski, włącznie z reklamami i stopką redakcyjną. Każdą stronę będę przewracał z największą troską pilnując, żeby nie zagiąć żadnej strony i nie zostawić odcisków palców. Za każdym razem przed lekturą będę oczywiście mył ręce ciepłą wodą z mydłem.
Opublikowano 28 lipca 20222 l O jeżu, ale tam musi pięknie pachnieć... https://www.facebook.com/100048562394925/posts/582168303411911/
Opublikowano 28 lipca 20222 l Okładki byłyby lepsze jakby nie było tego retro modelu postaci, a tak to wszystko psuje. Biorę tą z Jinem z sentymentu do T3 ta z MGSe jeszcze fajna i ta z FF7. Cytat Tekken, Eddy Gordo i capoeira - Mutti Szkoda, że nie Tekken, Hwoarang, Baek i Taekwondo jakieś wieśniackie tance będą opisywać. W T3 można było nieźle kapuścić Eddim, ale to Bob był chyba popularniejszy i jego X,X,X,X
Opublikowano 28 lipca 20222 l 42 minuty temu, Plugawy napisał: Okładki byłyby lepsze jakby nie było tego retro modelu postaci, a tak to wszystko psuje. Biorę tą z Jinem z sentymentu do T3 ta z MGSe jeszcze fajna i ta z FF7. Szkoda, że nie Tekken, Hwoarang, Baek i Taekwondo jakieś wieśniackie tance będą opisywać. W T3 można było nieźle kapuścić Eddim, ale to Bob był chyba popularniejszy i jego X,X,X,X Baeka w T3 nie było. Edytowane 28 lipca 20222 l przez mitra
Opublikowano 28 lipca 20222 l 24 minuty temu, mitra napisał: Baeka w T3 nie było. Wiem, ale można by go pod tekst podrzucić bo to master Hwo.