Wolny 29 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 (edytowane) Kiedy ten PSX w pdf? Chcem poczytać przed robotą... Po co ta prenumerata jak nawet pdf jeszcze nie ma.... Edytowane 4 Sierpnia 2022 przez Wolny Cytuj Odnośnik do komentarza
Eskimos 88 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 JESTEM W NUMERZE 300, MOGĘ UMIERAĆ! KOCHAM WAS! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolin 328 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Wiadomo kiedy wysyłka z Allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Czemu jeszcze nie ma do ściągnięcia? W kiosku jest a pdfa nie ma. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Wjechał Masterszef, żeby nie było szkoda okładki przy intensywnym czytanku. Egzemplarz z prenumeraty zostanie w folii do kolekcji. Ale trzeba przyznać, że jest niezła bestia z tymi prawie 150 stronami na dość grubym papierze. Okładka super z tymi złotymi lakierowanymi elementami - no teraz to wygląda jak magazyn premium. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 13 minut temu, Jontek80 napisał: Czemu jeszcze nie ma do ściągnięcia? W kiosku jest a pdfa nie ma. @lapusz wrzucił na FB nagranie z wyjaśnieniem, dlaczego jeszcze nie opublikowano PDFów (wrzucam w spoiler, bo są widoczne fragmenty tekstów z #300, a ten numer jest wyjątkowy i ktoś może mieć mi za złe zostawianie tego na wierzchu): Spoiler 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Przekartkowałem tylko na szybko całość i te tematy numeru (czyli chyba jakaś 1/3 gazety) to jest takie nostalgiczne sztosiwo, że jak ja mam teraz się skupić na robocie do końca dnia? Jak ktoś czeka na prenumeratę, bo mu szkoda dwie dyszki to gratuluję cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 prędzej ktoś zachlał z okazji 300 wydania Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 317 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Przypominacie mi z tymi fotami gazety instagramowiczki wrzucające zdjęcie nowego numeru Vogue leżącego na łóżku obok croissanta i tulipanów, litości kurwa XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wolny 29 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 (edytowane) 14 minut temu, LeifErikson napisał: Przekartkowałem tylko na szybko całość i te tematy numeru (czyli chyba jakaś 1/3 gazety) to jest takie nostalgiczne sztosiwo, że jak ja mam teraz się skupić na robocie do końca dnia? Jak ktoś czeka na prenumeratę, bo mu szkoda dwie dyszki to gratuluję cierpliwości. Nie wymagam szmatławca w skrzynce w dniu premiery, ale żeby pdf. chociaż był, nie chodzi o siano. Edytowane 4 Sierpnia 2022 przez Wolny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Otóż to. Nie chodzi o kasę, bo pewnie wychodząc z pracy zajdę do jakiegoś kiosku żeby sobie złapać 300 i poczytać jak człowiek na premierę, ale w momencie, w którym redakcja prosi "słuchajcie, mamy większe przebicie na prenumeracie, czasy są ciężkie, jak możecie to pomóżcie i weźcie" wypadałoby chociaż, żeby taki prenumerator nie był za bardzo stratny w stosunku do kioskowicza, co nie? Już widzę, że i tak oczekiwania poszły w dół, skoro "nie wymagam szmatławca w skrzynce w dniu premiery". Ja tam bym się nie obraził jakby jednak c00rwa był. Nie wspominając o PDFce. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 1 minutę temu, Wolny napisał: Nie wymagam szmatkawca w skrzynce w dniu premiery, ale żeby pdf. chociaż był, nie chodzi o siano. Ale ja z tym nie polemizuję i nie odnosiłem się do Ciebie - jako prenumerator też spodziewałem się PDFa najpóźniej w dzień premiery, więc nie wiem skąd to minusowanie. Chodziło mi o czekających na swój drukowany egzemplarz z prenumeraty, podczas gdy w sprzedaży już ten numer jest dostępny, bo wiadomo już chyba powszechnie jak jest z pocztą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 @Roger w temacie od rana, moze sie odniesie Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 No i chuy u mnie na wypizdowie nie było kozag szmatławca Jutro wyruszam w podróż po całej Polsce żeby znaleźć mój numer a jak się i to nie uda to zostaje zamówić z sieci internet jak zwierze Cytuj Odnośnik do komentarza
jar3czek 432 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 4 minuty temu, LeifErikson napisał: Ale ja z tym nie polemizuję i nie odnosiłem się do Ciebie - jako prenumerator też spodziewałem się PDFa najpóźniej w dzień premiery, więc nie wiem skąd to minusowanie. Chodziło mi o czekających na swój drukowany egzemplarz z prenumeraty, podczas gdy w sprzedaży już ten numer jest dostępny, bo wiadomo już chyba powszechnie jak jest z pocztą. "Preordery" z Allegro nie są nawet wysłane (inpost w moim przypadku, wygenerowany jest tylko od kilku dni nr przesyłki), więc nie jest to tutaj problem firmy odpowiedzialnej za dostawę (wiem, że w prenumeracie dochodzą jeszcze problemy z pocztą). Na PDF w prenumeracie cyfrowej też liczyłem dzisiaj, ale jak widać dalej najlepszą opcją jest po prostu pójście do kiosku/empiku Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 2 minuty temu, Pupcio napisał: No i chuy u mnie na wypizdowie nie było kozag szmatławca Jutro wyruszam w podróż po całej Polsce żeby znaleźć mój numer a jak się i to nie uda to zostaje zamówić z sieci internet jak zwierze Babka z ruchu, teraz chyba to orlen przejal? Mowila, ze maja ciagle opoznienia z gazetami. Poszukaj kolportera albo innego dostawcy Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Najśmieszniejsze, że w oficjalnym sklepie w ogóle nie ma #300 na liście, nawet nie można kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Pół miasta zrobione w ukropie, małe sklepy, duże sklepy, stacje benzynowe i chuj bombki strzelił. Było wszystko oprócz tego konkretnego i RE. Przy okazji dowiedziałem się jak wygląda temat z nakładem w takich miejscach. Jeśli główny strumień leci z oficjalnego sklepu i neta, to nie ma problemu, jeżeli nie, to sytuacja jest przejebana. No, a jak to wyglądało? Zeld? No pewnie, niezbyt dużo, ale jest. Sonic? Drugie miejsce od końca. Zgadnijcie kto wygrał i zalegał jak jego bratnia konsola w sklepach, i jebanego bali się dotykać jakby był trędowaty. Podpowiem, że to nie jest ikona PSX-a, lat 90, oraz sporo brakuje mu do ćwierćwiecza. Zwycięzcy otrzymają listę ciosów do Tekkena. Tak, czy siak, poddałem się i zadowolę się Jinem, może to nie jest GOAT, może nie lubię go bardziej, ale z tamtego okresu mimo wszystko mam z nim dużo więcej wspólnego(T2/T3) niż z MGS-em. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 W ogóle czaicie NIE kupić swojej ulubionej gazetki z powodu tego, że na okładce jest taka a nie inna postać? Zwłaszcza z gry o której się nie wie nic i np. ma się do niej uprzedzenia wynikające jedyne z takiego a nie innego (braku) wychowania? Nieee, w sumie nie ma takich ludzi, to byłoby nieludzkie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Co do wysyłek z Allegro to pewnie tam mają niezły młyn teraz przy takich ilościach. Ciekawe jak to będzie wyglądało przy numerze zero, którego chyba kilka tysięcy poszło. Powiem tak - będąc prenumeratorem od wielu, wielu lat, już mnie takie rzeczy ani nie dziwią, ani nie denerwują. Ale z tym PDFem to faktycznie słabo, powinien już być dostępny, tak jak zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Konsolite 537 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 22 minuty temu, Bzduras napisał: Otóż to. Nie chodzi o kasę, bo pewnie wychodząc z pracy zajdę do jakiegoś kiosku żeby sobie złapać 300 i poczytać jak człowiek na premierę, ale w momencie, w którym redakcja prosi "słuchajcie, mamy większe przebicie na prenumeracie, czasy są ciężkie, jak możecie to pomóżcie i weźcie" wypadałoby chociaż, żeby taki prenumerator nie był za bardzo stratny w stosunku do kioskowicza, co nie? Już widzę, że i tak oczekiwania poszły w dół, skoro "nie wymagam szmatławca w skrzynce w dniu premiery". Ja tam bym się nie obraził jakby jednak c00rwa był. Nie wspominając o PDFce. Redakcja redakcją, wydawca wydawcą... Nie chcę nikogo bronić, czy zwalać winy, jednak sytuacja jest prosta - za wysyłkę i dopilnowanie terminów dostaw jest odpowiedzialny wydawca, redakcja gdy "odda" numer nie ma nic do gadania w tej sprawie, w myśl zasady, jak będzie to będzie. Dla mnie fakt że prenumerata przychodzi (jeśli przychodzi) po premierze w kioskach jest absurdem, inna sprawa że jako autor, to regularnie muszę się "przypominać" o egzemplarz autorski, natomiast wersję cyfrową dostaję "po znajomości" od Romka. Jest jeszcze masa innych "ciekawostek", ale w przypadku wersji PDF i wysyłek, to niestety jedyną opcją jest regularne przypominanie wydawcy o sytuacji. Trudno ocenić ile to da i czy poprawi sytuację, jednak nic tak nie pomaga jak regularne przypominanie o niekompetencji 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 712 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: W ogóle czaicie NIE kupić swojej ulubionej gazetki z powodu tego, że na okładce jest taka a nie inna postać? czaję. i nie kupię tego numeru jak będą same Master chefy, to wolę iść na gofry. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Konsolite 537 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Teraz, nero2082 napisał: czaję. i nie kupię tego numeru jak będą same Master chefy, to wolę iść na gofry. Wersja cyfrowa zawiera wszystkie okładki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Oj, wiele bym dał, żeby w wiosce nero były same numery z Master Chiefem xd 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 w sumie fajnie, ale z drugiej strony jedna z nich to ta z halo, więc jednak nie do końca Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi